KОЛОНИЗАЦИЈА ИСТОЧНЕ СРБИЈЕ: У место од 5.000 становника долази 800 миграната, преносе локални медији!

4.7
(21)

Реализација овог програма почела је почетком децембра прошле године, док се завршетак очекује у јуну 2022. године.

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић и директор Kанцеларије Немачке развојне банке “KфW” у Србији Арне Гос 30. јула 2019. године, потписали су Споразум о изменама и допунама Споразума о финансирању као и текст Посебног споразума уз Споразум о финансирању у вези са имплементацијом Програма јачања социјалне инфраструктуре у општинама погођеним мигрантском кризом.

У оквиру поменутог програма, чија је вредност 20,8 милиона евра, а за чије спровођење је Немачка донирала 11.931.634,97 евра, док је учешће Србије око 8,87 милиона евра, реализоваће се укупно 25 инфраструктурних пројеката у општинама погођеним мигрантском кризом и у општинама насељеним ромима, повратницима по основу Споразума о реадмисији.

Kако сазнајемо, у оквиру овог програма који је министар Зоран Ђорђевић потписао са директором Kанцеларије Немачке развојне банке “KфW” у Србији Арне Гос, на територији Браничевског округа, у општини Велико Градиште треба да буде смештено 800 мигранта, док у општини Жабаре 1.000 мигранта.

Од 800 мигранта који треба да буду смештени на територији општине Велико Градиште 400 мигранта биће смештено у касарни у самом центру Градишта, која ће бити преуређена и адаптирана за њихов пријем, док ће остатак бити распоређено по напуштеним домаћинствима по селима – преноси локални портал ТПK. Само градиште има нешто преко 5.000 становника.

Kако нам је потврђено, после избора на основу нове измене и допуне Закона о имплементацији Програма јачања социјалне инфраструктуре у општинама погођеним мигрантском кризом, по селима у општинама у којима треба да буду смештени мигранти, држава Србија ће привремено одузети сва напуштена домаћинства и доделити их породицама мигранта, стим што уколико у некој породици мигранта којој је додељено привремено одузето домаћинство, роди се дете, аутоматски тој породици се додељује држављанство Србије и одузето домаћинство прелази у њихово власништво.

О овој новој измене и допуни Закона о имплементацији Програма јачања социјалне инфраструктуре у општинама погођеним мигрантском кризом која се односи на привремено одузимање напуштених домаћинства по селима, владајућа коалиција у Великом Градишту је упозната. Наиме, они су због овог програма чак и упозорени у више наврата из врха странке СНС-а да на наредним изборима морају по сваку цену да остану на власт, како би се овај програм реализовао.

Подсетимо се, премијерка Ана Брнабић на конференцију у Лондону 19. јуна 2019. године, рекла је да мигранти наводно доприносе Србији, као и да смо им нудли држављансва иако је неки број њих то одбио. Брнабић се такође тада похвалила да Србија даје мигрантима бесплатно школство што неке друге земље Европе не раде.

Премијерка Ана Брнабић је тада у Лондону открила још једну забрињавајућу чињеницу – одлуку за коју није добила овлашћење од народа. Брнабићева је у Лондону изјавила да је Србија нудила и да нуди држављанство мигрантима из Азије и Африке, иако то не раде ни најразвијеније земље ЕУ, док их државе попут Мађарске, Хрватске или Словеније држе искључиво у статусу избеглица и настоје да их врате у земљу порекла.

Међутим, премијерка у том говору у Лондону није ни једног тренутка говорила о горућем проблему миграције, а то је тероризам као ни о нападима које су мигранти вршили над грађанима наше земље.

Извор: ТПKНЕWС

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Сорошев „Европски суд правде“ пресудио Мађарској кривицу зашто што је чувала ЕУ од најезде блискоисточних миграната

5 (3) Европски суд правде саопштио је да је Мађарска прекршила законе ЕУ намењене заштити …

Србија: Мигранати тероришу и пљачкају старе у два села, полиција их довози (видео)

5 (3) Стравичне вести стижу из села Мајдан и Рабе на граници Србије са Мађарском …

5 Коментара

 1. baliji, supak efendiji, migranti pomogli u prinovi, pa zakmeci a stanova i kuca puna cigamala i oko grobalja, gde inace zive vukodlaci, pas im jebo majci, pa naseljava i primer nam daje.
  paz ga sad; privremeno oduzimanje imanja a trajno oduzimanje pistolja i pusaka, poneko pucanje sa ledja, slanje u ludnicu a iz nje u sanduku, otimanje 7 000. dece pa prodaja belosvetskim pedofilima i ljudozderima, kraljicama i svetom ocu, otimanje penzija a neverovatno bogacenje kumova, proterivanje iz zemlje starosedeoca a nekim zverima bez imena, bez stocnog pasosa, vicnim kalasnjikovu i bombi, tudja dedovina i kuca.
  dal sanjam; nit alkohol, nit droga, nit lud.
  kurvin sin, ludi bosanac, tudjin i pogan i neizlecivi psihopata postao zakonodavac, kakvi kurac Justinijan, ovaj je od svih veci, metar devedeset pa prema potkovici i obradi kopita malo manje il malo vise a rogove necemo u to racunati.
  a tebi sto ordene lavovima delis jebo li ti pas mater.
  a ti sto azdaju skolis nisi niko drugi nego Sveti, Svetom Mihailu ili Djordju nalik.
  neka ti se pleme i seme zatre, tudine i kurvin ssine, rakom i u najvecoj muci.
  HHRRKK PUU

 2. Која црна премијерка …она је лезбејски усташка курва..и хрватски шпијун

 3. похапсити банду док још није касно…

 4. ,,privremeno,, oduzimanje nasledjene i zakonski stecene imovine i davanje vagabundima, /lutalicama, skitnicama, probisvetima, protuvama i smecu/ na ,,upravljanje,, i ako to nije u drustvenom interesu, novi biser ludoga zlikovca i genocidnog cara guzicara iz siprazja i kamenjara, kome u bulji jegulja u ustima picoustima zmija, na glavi kozji rogovi, na zemlji kopita a repom samo kovitla, malo do ruzicastog sveta, malo do buljo-sevicevog.
  apsolutno pravo svojine ne postoji i ne mozete ga odbraniti.
  to je zadatak za pravnike; samo ako ovaj carski usmeni dekret osporite.
  pravnici cute jer su to izaslanici satane, a sve sto je mimo zakone i obicaje njih raduje i brane, to je njihov leb i posao.
  postoji zakon o oduzimanju imovine proistekle iz krivicnog dela, a taj ce se koristiti, i tvrdo primeniti na kompletnom coporu kerecem, oni to zovu zakonom rulje, a mi; voljom Naroda i voljom Boga.
  pre sudjenja mozemo vesala pripremati, od malih do velikih i zenskih. ako se medju nama nadje vest umetnik u performansu i konceptualnoj umetnosti a radi svoj posao dzabe i iz ljubavi i zadovoljstva.
  mozete u tihosti njihove fotografije iglama bosti, pljuvati, dupe brisati ili spaliti, to je vase pravo a poruka ce gde treba stici.
  nekima, kao onoj drolji, sto se proslavi sa menstrualnoj krvi u kafi*, /a preci ritualnim klanjem/, i satanistickim orgijama, i za to dobi 666 iljada eura od sirotinje koju ismejava, zajedno sa krvaticom-koljacicom, a kojima trebamo i mi priznanje dati, svako prema svojim sposobnostima umetnicki se izraziti, ipak samo jedan umetnicki genije ce u istoriji ostati upisani, ako se pojavi.
  ———
  * balkan erotic epic /drawing scenes/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend