Kолувијин шофер Милош Т. пао у заједничкој акцији америчке ДЕА, бугарске и српске полиције због шверца 22 кг хероина

Kолувијин шофер Милош Т. пао у заједничкој акцији америчке ДЕА, бугарске и српске полиције због шверца 22 кг хероина

5
(3)

Милош Т. (47) из Чајетине, који је ухапшен у заједничкој акцији америчке агенције ДЕА, српске и бугарске полиције, заједно са још шест особа због шверца хероина, познат је истражним органима Србије као возач власника пољопривредног газдинства „Јовањица“ и највеће плантаже марихуане у Европи Предрага Kолувије, с којим тренутно дели оптуженичку клупу Специјланог суда у Београду, ексклузивно сазнаје портал Нова.рс.

Име Милоша Т. се такође налази на оптужници у случају “Јовањица”, на ком су осим њега и Предрага Kолувије, још седморица њихових сарадника. Он је након откривања афере у новембру 2019. ухапшен, а недавно је пуштен из притвора.

Осим што му се на терет ставља да је био члан криминалне групе Предрага Kолувије, Милош Т. је оптужен и за фалсификовање исправа. Његово име се зато помиње и у другој оптужници у случају Јовањица, којом су обухваћени припадници безбедонсосних служби, односно чланови обезбеђења ове нарко-плантаже, а коју је недавно подигло Тужилаштво за организовани криминал.

Милош Т. је иначе био за воланом “аудија” у тренутку када су београдски инспектори ухапсили њега и Kолувију, након што су их зауставили због саобраћајног прекршаја на ауто-путу Београд Ниш, у близини Велике Плане, а потом и разоткрили шта се крије иза имања за производњу органске хране.

На слободи се међутим, није претерано задржао јер је ухапшен у последњој међународној акцији српске и бугарске полиције са америчком агенцијом ДЕА.

МУП је данас саопштио да су у овој међународној акцији, у Србији ухапшени М. С. (37) из Ниша и М. Т. (47) из Чајетине, као и да је у њиховом поседу пронађено два килограма хероина. Истовремено, у Бугарској ухапшени су српски држављанин Ж. М. (39), за кога се сумња да је вођа ове криминалне групе и бугарски држављани Д. С., А. Н., Г. Х. и Н. Х., а заплењено је укупно 20 килограма хероина.

Нова.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

У Србији је на јавној и животној сцени комунизам, са свом својом диктатуром и то обучен у демократско рухо

У Србији је на јавној и животној сцени комунизам, са свом својом диктатуром и то обучен у демократско рухо

5 (3) Пратећи све оно што нам се у Србији у последњих тридесетак година дешава, …

СРБИ У ОСВИТ ЂУРЂЕВДАНА 7529 - Александар ШАРГИЋ, Радован KАЛАБИЋ, Игор ИВАНОВИЋ (видео)

СРБИ У ОСВИТ ЂУРЂЕВДАНА 7529 – Александар ШАРГИЋ, Радован KАЛАБИЋ, Игор ИВАНОВИЋ (видео)

5 (2) Где су Срби пред Ђурђевдан 7529. На округлом столу у организацији Радија Сербона …

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend