Коштуница: Вучић је уништио Србију

Коштуница: Вучић је уништио Србију

Владао је као премијер, сад хоће као председник. Жељан је влашћу, похлепан је. Тај човек мора да падне на изборима јер пуно лаже, рекао је Коштуница. Што се тиче ДСС рекао је да се редовно виђа и са челницима странке по питању да ДСС отвори ново поглавље у својој историји и сачува политику коју је он утемељио, пренео је Јовановић.

Волео бих да се Коштуница врати у странку, али ми се чини да је одлука о његовом повлачењу из јавног живота неопозива. Донекле је разумем, много је он већ дао овој земљи. На нама је да сада наставимо тим путем, нагласио је Јовановић, који је неизмерно захвалан Коштуници “што нам у томе помаже”. Према писању Новости, Коштуница је у једном београдском ресторану на Дорћолу виђен у друштву Јовановића, Поповића и Слободана Самадржића, лидера Државотворног покрета Србије.

Новости преносе и фотографију са тог састанка и закључују да Коштуница, иако је пре две и по године напустио странку коју је основао, “за собом очито није порушио све мостове”.

Данас

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Од јануара повећање плата Вучићу, члановима његовог кабинета и посланицима

Од јануара повећање плата Вучићу, члановима његовог кабинета и посланицима

Председнику Србије Александру Вучићу следи повећање плате, па ће почев од јануара месечно зарађивати око …

Предраг Белић: Бесан је као рис, удариће на народ, вратићемо још јаче! (видео)

Предраг Белић: Бесан је као рис, удариће на народ, вратићемо још јаче! (видео)

Аутор и водитељ Вук Росандић #Вућић #Белић #СНС HelmCast Поделите вест са пријатељима

2 Коментара

  1. Rugala se sova sjenici da ima veliku glavu. Ovaj čovek je naviše zla naneo srpskom narodu u njegovoj istoriji. 1) Stao na čelo pete kolone petog oktobra koja je uvela agresiju Zapada. 2) Prevario narod i Miloševića da je pobedio na izborima i predao ga u Hag. 3) Sa Solanom i đavolima ĐiĐ razbio SRJ. 4) Opljačkao i kolonizovao Srbiju. 5) Uništio Vojsku Srbije i srpski narod doveo do prosjačkog štapa. Što je mnogo mnogo je i za istoriju kamoli za izbore.

  2. Не бих се сложио са тобом. Коштуницу сматрам једним од најчистијих (колико је то могуће за једног политичара) у Србији. Правио је грешке, али када се подвуче црта он је један од ретких правих државника данас, што не бих могао да кажем за 99% других.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *