Ковид пасоши службено забрањени на Флориди: Потврду о вакцинацији нико не сме да вам тражи!

Ковид пасоши службено забрањени на Флориди: Потврду о вакцинацији нико не сме да вам тражи!

Републикански гувернер Флориде Рон ДеСантис потписао је закон који забрањује приватним предузећима, школама и владиним канцеларијама да од грађана траже доказ о вакцинацији против ЦОВИД-а, такозване “пасоше.”

Поред тога, нови закон забрањује локалним самоуправама самовољно наметање блокада или затварање школа.

„Током прошле године избегавали смо дуготрајне блокаде и затварања школа на Флориди, јер сам одбио заузети исти приступ као и други гувернери“, рекао је гувернер ДеСантис у саопштењу за медије. Овај закон осигурава да постоје законске мере заштите како локалне самоуправе не би могле самовољно затворити наше школе или предузећа. На Флориди ће ваш лични избор у вези с вакцинисањем бити заштићен и ниједно пословно или владино тело неће вам моћи ускратити услуге на основу ваше одлуке“, рекао је ДеСантис.

Верзија закона, СБ 2006, усвојена је у Сенату Флориде.

Извор: ekspres vesti

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Па нећемо да вас зовемо полиција, зваћемо вас пандурација, керови, керећа бригада, керовођа, етц...

Па нећемо да вас зовемо полиција, зваћемо вас пандурација, керови, керећа бригада, керовођа, етц…

Новчаном казном од 150.000 динара до 1.500.000 динара казниће се правно лице ако употребљава појам …

ЧЕШКА: Следи спаљивање вакцина након пада интересовања грађана да се вакцинишу

ЧЕШКА: Следи спаљивање вакцина након пада интересовања грађана да се вакцинишу

Праг ће можда морати да уништи на хиљаде доза вакцина Астра Зенеке јер им рок …

Један коментар

  1. I u SRB postoje zakoni koji stite prava pacijenata po ustavu, deklaracijama i poveljama. Niko ne moze da trazi da li je neko vakcinisan, sta to znaci? Pravo na izbor medicine, hrane, vode, vazduha i to su osnovna neprikosnovena ljudska prava… iz njih moze da poticu gradjanska, ogranicena, povlastice razne NA OGRANICEN vremenski period. Ako ste donirali organ, ako ste davalac krvi, vakcinisan, ucestovanje u raznim eksperimentima sa medicinom, granom, lekom, itd, moze biti i da se ostvare milionske nagrade, nije tu problem niti diskriminacija, ali diskriminacija je potpuna ako neko MORA da ima neku potvrdu za vakcinaciju, eksperiment, da konzumira odredjenu hranu, itd da bi radio, ziveo i slicno.. Podsticaji nisu problem, vec diskriminacija.. Ovo sto se sada desava je nesto sasvim drugo, ovo je eksperiment davanjem nano gmo genetskog sredstva ili implatanta koliko sam razumeo strucnjake i nobelovce.. pitanje je ZASTO se ne rade indukcije jer bi se na taj nacin utvrdilo na koja vrata i nacin TO napada, ali ocigledno je laz cim kriju.. zasto se vakcinisani ne stave na skener tela i glave, sta ce se to videti?? Cim su se toliko zauzeli nesto je u pitanju, ali im ubrizgavanje gmo, nano hibridnog sredstva ili tecnog implatanta sporo ide, zgrusavanjem i razredjivanjem nano cestica utelu povuce i krv i eto tromba pa gde zaglavi, srce, pluca, mozak itd… placaju, nagradjuju i sve jedni isti lekari, pricaju iz svoje perspektive a nista ne znaju, bitno da im se posle dobro izgovorenih reci uveca budzet, prosiri stan i zameni za bolji auto, ostalo nema svrhu.. Najveci greh je hula na DUHA SVETOG a on prebiva u nama, telu kao hramu, skupo smo placeni kao covecanstvo, krvlju ali za neke vaucere i 25e spremni smo pohuliti na SVETOG DUHA i telo i dusu predati mamoni. Ne radi se o jednoj veri vec o covecanstvu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *