Вучићу, ти што су пекли ћевапе од људског меса седели су ти на километар од куће где спаваш!

Вучићу, ти што су пекли ћевапе од људског меса седели су ти на километар од куће где спаваш!

Србија данас коментар: Не само да су ти седели на мање од километар од куће у којој са породицом живиш већ су ту у њихову близину доводио и ЕУ комесаре који те тако често посећују. Ту је на цирка километар ипо и централа тајне службе безбедности и једна од највећих подземних база Војске Србије у Београду. Одмах преко пута те печењаре на другој страни брда где су пекли месо и секли људе налази се и седиште српског МУП-а. Док су ти криминалци како из зовеш секли људе, млели месо и правили ћевапе твој син Данило је са њима путовао по свету, циркао пивце и блејао по вас дан по Београду. Него јеси ли сигуран да тим људским ћевапима ниси нахранили и твог сина Данила чисто да би се добро зајебавали? Питај сина јел јео са другарима кад ћевапе? Онако с’ногу десет комада у сомуну са луком. 

________________________________________________________ 

Претходне вечери председник Србије, Александар Вучић, шокирао је јавност својим медијским наступом током којег је изнео низ морбидних информација о злочинима које је починио клан Вељка Беливука. Не марећи уопште што износи податке из тужилачке истраге и трауматизује јавност, председник је до детаља испричао како су мафијаши млели људе и чак 17 пута нагласио да су правили ћевапе од њиховог меса.

Текст садржи узнемирујуће детаље

Није толико изненађење што се председник Вучић умешао у посао тужиоца, имајући виду његову навику да коментарише случајеве који су у току и да сам унапред доноси пресуде. Међутим, овог пута је отишао корак даље, па је одлучио да јавности представи детаље из истраге који су застрашујуће морбидни.

“Један од кољача, један од месара, је слао ћевапе Звицеру и његовом политичком налогодавцу, а ћевапи су млевено месо од људи – да народ у Србији разумео о чему се ради… Дакле, кад би тај зликовац тражио ћевапе, он би самлели те људе, пошто их закољу и прекољу, откину им ноге, руке, а онда би њему послали ћевапе”, навео је Вучић.

Међутим, председник се ту није зауставио, па је свој овај садистички перформанс настављен причом како су мучене жртве

“Из машине за млевење меса су овом великану, овом генију Звицеру, који мисли да га се цео свет плаши и који убија кога хоће, слали ћевапе. Пошто се он изнервира и каже да хоће да види нечије ћевапе, онда му они пошаљу ћевапе. То је индустријска машина за млевење меса и ту би убацивали делове тела које би одсецали. Човек је пожелео да једе ћевапе од људског меса, тако да су му онда слали ћевапе. Више нису слали тела рибама у Дунаву, већ су му доносили ћевапе”, испричао је он.

Затим се председник усредседио на себе, истичући да је спреман да настрада, уколико ће на тај начин спречити Звицера, како је рекао, да од људи прави ћевапе.

„Ово говорим Звицеру, који је на слободи и који је велики злоковац и убица. Позивам га да ме убије, зато што му слободе неће бити док сам жив. Зато што оваквим зликовцима који су људе претварали у ћевапе…”, застао је Вучић, пошто га је прекинула водитељка с питање зашто то говори и ради:

“Зашто то радим? Зато што сам борац, зато што волим своју земљу. Зато што не могу да поднесем да некога претварате у ћевапе. Мени није проблем да ризикујем било шта. Јесте нашли неког другог ко ће то да каже”, упитао је шеф српске државе водитељу телевизије Прва, да би затим наставио да говори о себи и својој спремности да се обрачуна са мафијом.

“Не смета ми да буде претворен у млевено месо”

“Постоји један човек који вас се не плаши и којем не смета да буде претворен у млевено месо.. Никакав проблем немам са тим, јер боље да будем претворен у млевено месо, него да овим гадовима пустим да управљају Србијом. Шта хоћете? Да пустим још некога да самељу?”, поново се Вучић запитао, а затим се још једном обратио наводном вођи кавачког клана, Радоју Звицеру.

“Ја му поручујем: ‘Наћи ћемо те било где на свету и за те ћевапе ћеш морати да одговараш, зликовче један. Ђубре једно бандитско што си мислио да можеш од људи ћевапе да правиш и који си то тражио. А одакле ја то знам? Видећете да тужилац зна одакле ја то знам. Одлично знам све и немам никакав страх, наживео сам се, нагледао сам се свега и не дам да нам земља пропада. Рекао сам на почетку емисије: ‘Главу дајем, али Србију не дам’. Нисмо девет година радили вредно да би нам скупина олоша и бандита млела људе по Србији и угрожавали свакога. Што су правили ћевапе од људи – правили су”, поручивао је председник.

За крај морбидног перформанса о ћевапима, председник се осврнуо и на поруке навијача Партизана који су ухапшене припаднике клана Вељка Беливука назвали браћом

“Ви имате оне који се хвале да су особе које праве ћевапе од људи, пре свега од својих навијача, похапшена браћа. Немам проблема да они буду ваша браћа, само немојте да буду браћа свих нормалних грађана Србије”, навео је Вучић.

Без обзира на то што је јавност навикла на његове драматичне изјаве и ширење панике, Вучић је још једном померио границу пристојности, показујући поново да је рејтинг за њега изнад свега. У ту сврху је спреман да искористи жртве мафије и патњу ањихових породиц, али и да самом себи нацрта мету, позивајући Звицера да га убије. Што је много – много је, макар то било и од председника.

Нова.рс

 

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Османи јавно каже да за њих "Бриселски споразум" не постоји који само још издајник Вучић спроводи!

Османи јавно каже да за њих “Бриселски споразум” не постоји који само још издајник Вучић спроводи!

Председница привремених приштинских институција Вјоса Османи рекла је данас да Приштина неће дозволити формирање Заједнице …

Телеком Србија срља у пропаст: Дуг увећан за милијарду и 150 милиона евра

Телеком Србија срља у пропаст: Дуг увећан за милијарду и 150 милиона евра

У протеклих неколико година Телеком Србија је агресивним наступом на тржишту мултимедијских услуга и ширењем …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *