Краљ?

0
(0)

Каже се да ће београдска световна и духовна „власт“продати Св.Косово и Метохију и Војводину и Рашку зарад останка на власти“и да Александар Петра 2. Карађорђевић никада неће примити круну,јер је променио веру клањајући се као масон и Малтешки витез ватиканском папи,мисли англосаксонским мозгом еу-нато-који нам отимају отаџбину као поданик британске круне и официр британске војске .

Св.Синод СПЦ са администарцијом у Београду,заједно са англосаксонцима,ватиканским папом и петооктобарским пучистима ,покушаће оловком пером метком да силом поново устоличе тзв.“Краља“који као и остали чланови династије Карађорђевић0,на Круну немају законско право ,ни пред Богом+ни пред народом.Тим чином би поновили сличне преврате од 1903,1918,1941,2000.године.

Регент Александар 2. Карађорђевић,као марионета британске круне и масон је државним ударом 01.12.1918.ИЗДАО ЗАМАЉСКУ И НЕБЕСКУ СРБИЈУ И БАЦИО КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ У ИСТОРИЈУ.По Уставу краљевине „Југославије“ од 06.01.1929.(КОЈИМ ЈЕ ПОНОВО УЧИЊЕН ДРЖАВНИ УДАР И СРБСКО НАЦИОНАЛНО ИМЕ ПОГАЖЕНО),Југославијом је владала династија Карађорђевић,а престо је наслеђивао законски прворођени син.

Архијеретици
Архијеретици

Тако Карађорђевићи од Петра 2. и Александра И НИСУ ВИШЕ -СРБСКА-ДИНАСТИЈА,већ су постали ЈУГОСЛОВЕНСКА ДИНАСТИЈА-(која више не постоји)ПО УСТАВУ КРАЉЕВИНЕ СРБИЈЕ ПРЕСТЛОНАСЛЕДНИК ЈЕ МОРАО БИТИ СРБСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ВЕРЕ.У Уставима Краљевине СХС,касније Југосл.,то није било наглашено.

АЛЕКСАНДАР ПЕТРА 2. КАРАЂОРЂЕВИЋ РОЂЕН ЈЕ 17.07.1945.У ЛОНДОНУ.КРШТЕЊЕ ЈЕ ОБАВИО ПАТРИЈАРХ ГАВРИЛО(ДОЗИЋ) У БЕНЕДИКТАНСКОЈ ОПАТИЈИ (у којој се крунишу британски монаси)ПРИ АНГЛИКАНСКОЈ ЦРКВИ И У ПРИСУСТВУ ПОГЛАВАРА АНГЛИКАНСКЕ ЦРКВЕ И ЊИХВОГ МОНАХА(као КУМА),ЧИМЕ ЈЕ „СУПТИЛНО“-УНИЈАТСКИ НАПРАВЉЕН ДИСКОНТИНУИТЕТ У ПРАВОСЛАВНОМ КРШТЕЊУ МОНАРХА.Ниједан од живих Карађорђевића није служио Србску нити Југосл.војску ,нити говори нити мисли Србским језиком

Британска МИ6 још од 05.10.2000.,поново прети немирима и грађанским ратом у Србији ,ако се оловком пером или метком ,и уз помоћ петоокт.пучиста и садашњег Св.Синода СПЦ не устоличи ткз.“Краљ“-како би устоличавањем династије Карађорђевић управљали Србијом и како би Србија постала-12 монархија-у ЕУ,ал не православна и светосавска+већ ватиканска…

Извор: 21.октобар 2015.

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

АНАКСИОС!!! Игуман Хиландара Методије подржао украјинске расколнике и Фанариоте !!! (фото)

3.7 (3) Као што смо већ известили цењене посетиоце „Борбе за веру“, истанбулски расколник Вартоломеј допутовао …

Васељенска патријаршија од пада Цариграда не иступа као бранитељ православља

5 (1) Фанариотска политика православне црквене хијерархије у Босни, па и у Србији, пре и …

6 Коментара

  1. masonski otpad,aca trba debilni

  2. šta će čovek kad njegova grkinja ima malo veċu guzu pa joj trebaju dve stolice da sedne

  3. Inače, tačno je da kruna Karadjordjevih nije nasledna, za razliku od dinastije Obrenovića …

  4. I bilo je tužno gledati demokrate, kako ih po svetu vuku za rukav da im „vrate“ državljanstvo i daju dvor i dr. …

  5. Краљ, керов к.рац !!!

  6. Виде Даничић

    Краљ лакрдијаш…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend