Ксенија Вучић и Жељко Митровић осуђени су због пласирања лажи о малолетном Д.Ђ
фото: Архива нова.рс

Ксенија Вучић и Жељко Митровић осуђени су због пласирања лажи о малолетном Д.Ђ

Новинарка Пинка Ксенија Вучић и власник те телевизије Жељко Митровић првостепено су осуђени пред Вишим судом у Београду за пласирање неистина о малолетном Д.Ђ, кога су оптужили да је на протесту будућих средњошколаца испред зграде Министарства просвете запалио слику министра Шарчевића, наводи се у саопштењу његових родитеља Соње и Млађана Ђорђевића, који је и председник покрета “Ослобођење”.

По жељи њиховог Д.Ђ, новац ће бити уплаћен у хуманитарне сврхе, конкретно, организацији “Дечја радост” са Космета

Како се наводи у пресуди, Ксенија Вучић, Жељко Митровић и телевизија Пинк дужни су да на име нематеријалне штете, услед повреде права на претпоставку невиности, права на достојанство личности, права на аутентичност и права и интереса малолетника, уплате малолетном Ђорђевићу 200.000 динара са затезном каматом. Према речима родитеља, а по жељи њиховог сина, новац ће бити уплаћен у хуманитарне сврхе, конкретно, организацији “Дечја радост” са КиМ.

“Да режиму Александра Вучића и његовој медијској пропаганди никада и ништа није било свето, па ни злоупотреба малолетника за обрачун са политичким неистомишљеницама, потврђује управо случај ове прошлогодишње, бруталне медијске пропаганде против наше породице, коју је предводила лично Ксенија Вучић, бивша супруга Александра Вучића, заједно са власником телевизије Пинк Жељком Митровићем. На срећу оних који још верују у могућност демократије и слободе у Србији, овај немили догађај је добио позитиван епилог на суду, јер су поменути тужени, према пресуди, означени као кривци, чиме је бар делимично задовољена правда”, закључује се у саопштењу.

Н1

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Опет лажеш и манипулишеш! Каква бре претходна година и привредни раст, причај те бајке индијанцима!

Опет лажеш и манипулишеш! Каква бре претходна година и привредни раст, причај те бајке индијанцима!

Србија данас коментар: Какве гадне трипове има наш свезналац Вучић. Лаж и манипулација су срж …

Немачке власти покушавају да припишу катастрофу климатским променама – ШТА УСТВАРИ KРИЈУ

Немачке власти покушавају да припишу катастрофу климатским променама – ШТА УСТВАРИ KРИЈУ

Циклон Бернд погодио је Западну Европу. Прво су ураган, а затим и поплаве услед обилних …

Један коментар

  1. a ko je taj svetac sto mu zapalise sliku, poserem se na nju, zbog sprecenosti da pronadjem original.
    a ta novinarka nije li to ona sto klece pred jednog nasilnika, pa zakmeci rozmari beba, koju niko ne ote, a sad nize uspehe; rado je vidjen u najboljem drustvu s kim guta beogradski dim i prasinu a ume i da potegne na splavu pistoljcinu, valjda kad vata ribu.
    cujem putovala o nasem trosku u francusku, dal zbog ljubavi il da smrdljivo mesto vidi, dok drugi ginuse njen djuvegija nevican pusci al vest u pesnici, radise na tom da stambeno pitanje resi.
    dzaba trositi reci o tom ,,vlasniku,, i biznismenu koji nase pare trosi, za kojim ostaju mrtvi, hecimu i narkomanu i pickinom dimu; za sad na tudji racun, kakav je obicaj, pije, smrce i arlauce, al kad se sve podvuce i racun donese, bice pomagaj vukodlace, al vukodlaku, ni na nebu ni na zemlji, kosava sa kosom i prazilukom leprsa.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *