Куле "Београда на води" ОПАСНЕ ПО ЖИВОТ!

Куле “Београда на води” ОПАСНЕ ПО ЖИВОТ!

Србија данас: Кажу радник случајно запалио зграду док је радио на тераси?! На пропратној слици коју видите веома се јасно види да је комплетно изгорела тераса која је очигледно од неке врсте пластике плус се веома јасно види да је фарба која се користи у фарбању ове зграде све осим ватростална јер се ватра веома брзо проширила чак на три спрата више од места где је пожар започео! Каква вам је то изолација и фарба коју користите када све тако брзо плане а пошто плане ватра се шири невероватном брзином и то на темпратури која је данас на -3 Целзијуса?! Да ли је ико и када радио атест материјала који се користе у изградњи ових зграда јер је више него очигледно да се ради веома јефтино и брзо и да се не поштују основне струке када је изградња оваквих зграда у питању. Инвеститор овако доводи у питање животе станара који ће се у те благо речено буктиње уселити са својим породицама.

Куле "Београда на води" ОПАСНЕ ПО ЖИВОТ!

___________________________________

Према првим резултатима истраге, сумња се да је пожар у једној од кула Београда на води изазвао један од радника док је заваривао носач за клима уређај на тераси на 10. спрату. Варница је запалила изолацију, а пожар се проширио на инсталације.

Ватра је букнула на тераси на десетом спрату, а угашена је потпуно у 12.50 часова. Сви радници који су се налазили у кули су евакуисани. Ватра се није проширила на унутрашњост зграде, али је захватила и терасе на 11. и 12. спрату.

Три особе, да подсетимо, лакше су повређене услед удисања дима и прегледани су на лицу места. Радници старости 33, 39 и 67 година збринути су кад је екипа стигла на терен. Нису превезени колима Хитне помоћи јер им је помоћ пружена на лицу места. Брзом акцијом ватрогасаца ватра је угашена на два спрата, а недуго затим и на трећем.

На терен је, по пријему позива, изашло шест ватрогасних камиона и 23 ватрогасца.

Подсетимо, овим поводом огласио се и градоначелник Синиша Мали, који је изашао на место догађаја и прецизирао да је реч о Кули А, а да је пламен избио “на инсталацијама”.

Мали је додао да ће ватрогасци остати на лицу места још неко време, док се не увере да је ситуација санирана и истакао да је материјална штета минимална.

Такве ствари се дешавају, рекао је Мали, и поручио: “Настављамо да радимо и градимо. Штета је минимална”.

Извор: Телеграф.рс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

ДРАМАТИЧНО УПОЗОРЕЊЕ НЕСТОРОВИЋА: Фајзер и Модерна вакцине изазивају мутацију гена, немојте да их узимате!

ДРАМАТИЧНО УПОЗОРЕЊЕ НЕСТОРОВИЋА: Фајзер и Модерна вакцине изазивају мутацију гена, немојте да их узимате!

Kако објашњава доктор Бранимир Несторовић један од наших највећих експерата у области медицине, постоји много …

Београд на води је пројекат од кога користи имају само Вучић и његова лоповска банда

Београд на води је пројекат од кога користи имају само Вучић и његова лоповска банда

И након што је у уторак приликом обиласка завршних радова на тржном центру Галерија у …

Један коментар

  1. Mali je glasnogovornik vatrogasne udruge ??? Ovakve stvari se NE DESAVAJU da projektant, kontrola projekta, izvodjac i nadzorni organ rade u skladu sa propisima !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *