понедељак , 21 септембра 2020

Легао на руду! Шешељ иде на шиптарске изборе!

0
(0)

Лидер радикала окупља патриотски блок, са којима намерава да „контрира“ садашњим представницима Срба у приштинском парламенту, за које каже да „немају поверење српског народа“.

Војислав Шешељ, лидер Српске радикалне странке, планира да оформи „Српску патриотску листу“ са којом би изашао на изборе за које сматра да ц́е бити одржани на Косову.

Он је изјавио да представници Срба у институцијама у Приштини не уживају поверење српског становништва на Косову, и додао да би се то ускоро требало променити.

– Они са два-три процента добију сва посланичка и одборничка места и понашају се као да их је изабрао српски народ, а немају никакво поверење српског народа и то је моменат који ме више тера да нађем начина да томе контрирамо – рекао је лидер СРС-а за РТК2.

Контра би, према речима Шешеља, била такозвана „Српска патриотска листа“.

– Вероватно нам на Косову нец́е дозволити регистровање Српске радикалне странке, али нема везе. Листа може да има другачији назив, а ми ц́емо је јавно подржавати, док ц́е наши активисти бити кандидати на тој листи – казао је Шешељ.

Војислав Шешељ истиче да би Срби на Косову требало сами да одлучују ко ц́е бити њихови лидери.

– Шта год они одлуче, ја ц́у их у томе подржати. Шта год одлучи наш огранак Српске радикалне странке на КиМ, СРС из Београда ц́е их у томе подржати – закључио је Шешељ.

Вестионлине

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Опет шамар Русији: Војска Србије повучена мање од 24 сата пре заказаних војних вежби

5 (5) Србија је лупила још један шамар Русији одлуком владе да замрзне све војне …

Лавров: Немамо разлога да сумњамо да руководство Србије наставља да подржава пуну примену Резолуције 1244 СБ УН-а

3 (4) „Чврсто ћемо подржати Србију у корацима које она сматра неопходним у оквиру ове …

2 Коментара

  1. Урнебесан лапсус: Шеф одборничке групе социјалиста: „Не отимајте се око примања К У Р Ц А “ погледајте – h ttps://w ww.youtube.com/watch?v=28t_eZmywXo

  2. Урнебесан лапсус: Шеф одборничке групе социјалиста: „Не отимајте се око примања К У Р Ц А “ погледајте – https://www.youtube.com/watch?v=28t_eZmywXo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *