Став

Маскембал у Ноћи вештица – поводом састанка Трилатерале у Београду

Ево Трилатерале у Београду, која је, у европској кризи наших дана, Европи  дала „шест премијера и два председничка кандидата“ (1,11)

Домаћи „трилатералац“, бивши високи функционер комунистичке омладине, борац за  „светлију“, титоистичку будућност, хвали своје госте:

 “Међу њима су највећи светски и европски банкари и индустријалци, од извршног директора „Ротшилд групе“ до председника „Голдман Сакса“, као и бивши и садашњи политичари./…/ Седници ће присуствовати и Мајкл Фукс, члан немачког Бундестага и потпредседник европске Трилатералне комисије, доскорашњи премијер Италије Марио Монти, као и Лук Коен, гувернер Националне банке Белгије. Очекује се и долазак адмирала Ђанпаола ди Паола, бившег италијанског министра одбране и бившег министра војног комитета НАТО. Најважнија личност из света бизниса која нам долази је Питер Сатерленд, председник „Голдман Сакса“, највеће инвестиционе банке на свету“ (исто). Очекивала се „председница“ непостојеће (осим на НАТО мапама) „државе Косово“, Атифете Јахајага. Иза затворених врата треба да се расправља о ситуацији на Украјини. Скуп ће поздравити бивши „великосрбин“ Вучић.  

Његов саборац, „београдски експерт за комуникације“ (исто), иначе бивши Титов преводилац, дописник западних медија у доба кризе на постјугословенском простору, саветник западних „миротвораца“ у БиХ и Србији, који је, са колегом, поносни војник „Великог Архуитекте Космоса“, теши нас да Трилатерала није тајна организација, јер је списак чланова на Интернету, али да они  разговарају о светским питањима далеко од камера јер „нису оптерећени медијима и могу да говоре о озбиљним стварима, знајући да њихови дијалози неће изаћи у јавност“(исто).

Тако је то: бивши Титови послушници сад су трилатералци. Као што су нас усрећивали онда, кад су нас убеђивали да самоуправљање „нема алтернативу“, тако нас и сада уверавају да је Трилатерала срећа за све нас.

 КО НАМ СТВАРНО ДОЛАЗИ?   

Ове бајке за ментално и морално заостале могуће је причати само онима који ништа не знају о светском поретку моћи.  Алексеј Комов, један од челника Светског конгреса породица и представником истог у УН, је, у неколико речи, обајснио чиме се баве ови „пословни људи“ и „хуманитарци“: “Наравно да на глобалном нивоу постоји координација, са циљем да се смањи становништво на планети и оствари оно о чему, од Малтуса наовамо, сања крупни капитал, и што се данас зове „златна милијарда“. Нема ту никакве теорије, реч је о пракси. Ево примера. Група швајцарских научника из области тзв. „комплексне  теорије система“ из Швајцарског федералног технолошког института у Цириху, под руководством Џејмса Глатфелдера, обавила је математичку анализу веза између 43 060 транснационалних корпорација, и објавила резултате у часопису „New Scientist“. Закључак: релативно мала група компанија, углавном банака, држи диспропорционално велику власт над светском економијом. Група од 1318 компанија непосредно контролише 20% светског богатства. Они су открили и скривену супер-групу од 147 корпорација које су узајамно повезане и контролишу 40% светског богатства. А 75% компанија те супер-групе су банке и финансијске институције: „Њујоршка банка“, „Дојче банка“, „Barclays Bank“, „JP Morgan Chase“, „Merrill Lynch“, „Goldman Sachs“. Оне, као што знате, контролишу америчку „Банку федералних резерви“, и штампају долар“(2).      

Оно што повезује Збигњева Бжежинског, Џорџа Сороша, Мортона Абрамовица, Сајруса Венса, Карла Билта и сличне који већ деценијама  пију крв на сламку народима, је чињеница да су чланови разних организација типа Билдерберга, Савета за иностране односе САД, Трилатерале: “Та интернационална „фамилија“, обилато се користи новчаним фондовима хипермоћне финансијске олигархије, оличене у, међусобно повезаним, старим и новим елитама и псеудоелитама: старе и нове европске и америчке банкарске фамилије; старо европско племство; нова информатичко – комуникациона елита; војно – индустријски комплекс; огранци азијског и арапског крупног капитала; „nouveaux riches“ и псеудоелита у бившем социјалистилком лагеру; медијски могули“(3,20)  

РЕЛИГИЈА ТРИЛАТЕРАЛАЦА И ЊИМА СЛИЧНИХ

Говорећи о религији глобалистичких „лица с маском“, Комов је истакао:“Реч је о паганизму и луциферијанству, маскираном у причу о хуманизму, прогресу, људским правима, итд. И они то не крију. Америка се поноси таквим симболима. На куполи вашингтонског Капитола имате Џорџа Вашингтона који седи на облацима, окружен паганским боговима. Паганска богиња Колумбија (Иштар, Изида, Венера) је Кип слободе, а јавна места у САД, попут аеродрома у Денверу, не крију сатанистичку симболику: коња апокалипсе, египатског бога смрти Анубиса, демонске њушке попут оних са Нотр Дама. На доларској новчаници, коју је дизајнирао руски окултиста Николај Рерих, стоји пирамида с илуминатским оком Луциферовим у троуглу. Ту лепо пише: „Ово је најава Новог светског поретка“, који је рођен 1. маја 1776, када је Адам Вајсхаупт, бивши језуита из Баварске, основао илуминате (и тај датум је на доларској новчаници). Зашто бисмо се онда чудили кад видимо да је зграда Европског парламента обликована као недовршена Вавилонска кула са Бројгелове слике? Или кад у Торину угледамо зграду-симбол овог града, „Море Антонелијана“,  високу 167,5 метара? То је званично Филмски музеј, у чијем средишту је пагански идол Молоха, коме су пагани на Блиском истоку некад жртвовали децу (наводно, Молох је у музеју као реквизит са снимања предратног италијанског филмског спектакла „Кабирија“).  

Није необично ни што су Ротшилди, у једном од својих замкова у Француској, правили сатанистичку журку 1972, чији снимци се могу наћи и на интернету. Зашто бисмо се чудили „Рокфелер центру“ у Њујорку, пуном окултистичке симболике, којом је Луцифер маскиран у Прометеја  (јер Човек треба да победи Бога путем илуминатског, „просветитељског“ знања које му је даровао пали анђео још у Едему)? Или чињеници да знак Уједињених нација, чија је зграда подигнута на земљишту Рокфелера, има 33 сектора, по броју степена масонских ложа? Ту је сала за седнице Савета безбедности, пуна магијске симболике, почев од птице феникса. Тзв. соба за медитацију у Уједињеним нацијама дело је „Lucis Trust“, иза које је стајала оснивачица „Њу Ејџа“ Алиса Бејли.

 Да ли вам је сад јасно зашто је отварање Олимпијаде у Лондону 2012. имало толико луциферијанских елемената, све са оком у троуглу које је било приказано и на маскоти? (Упоредите то отварање са отварањем Олимпијаде у Сочију 2014, па ће вам вредносни системи светова у сукобу бити сасвим уочљиви.) /…/Зар није јасно зашто близак сарадник Рокфелера, Бжежински, отворено каже: „У прошлости, било је лакше надзирати милион људи него их побити. Данас је много лакше побити милион људи него их надзирати“.  То је оно о чему је говорио Џон Д. Рокфелер: „Трудим се да сваку катастрофу претворим у шансу“, или његов потомак, Дејвид: „Све што нам треба је једна велика светска криза, и народи ће прихватити Нови светски поредак““(2,исто).

 Такви долазе у Београд, град који је Свети Стефан, син Лазарев, посветио Мајци Божјој.

ЗАШТО ДОЛАЗЕ?

Како зашто?      

Па зато што, упркос свему, нису сломили србски православни народ, који им је кост у грлу вековима, јер је одан Христу, Бог против Кога ратују, с циљем да успоставе власт антихриста, лажног месије у злу уједињеног човечанства над читавом планетом. То је Христос,  Бог Који је победио грех, смрт и ђавола и сјединио нас са Небеским Оцем. То је Онај због Кога су србски мученици страдали, певајући, као Свети ђакон Авакум:“Нема лепше вере од хришћанске,/Срб је Христов, радује се смрти“, јер је смрт двер за живот вечни.

Трилатералци не могу да схвате да,после толиких њихових санкција, бомби са осиромашеним ураном, злочина над овим народом, још није уништен „србски вирус“ ( израз Дејвида Гомперта из РАНД корпорације, члана Рокфелеровог Савета за иностране односе, употребљен у његовом чланку у часопису „Инострани односи“ 1994. године ): Срби су и даље за Русе, за Путина, за Христа против антихриста. И зато трилатералци долазе да се договоре са својим домаћим послушницима шта радити даље.

 Долазе уочи Ноћи вештица ( скуп се одржава од 31. октобра до 2. новембра ), свог омиљеног „празника“; почињу   свој бал под маскама на дан Светог Петра Цетињског, који је, борећи се против Наполеонових „великоархитекстонско-универзалних“ војски, поручивао свом народу: “Змију у њедра не пуштајте“.

Шта  чинити?

 Знати ко су, шта хоће, куда воде човечанство, и обраћати се,  попут Светог Петра, Богу Правде Коме пева србска  химна: “Да васкрсне Бог и расточе се непријатељи Његови, и да беже од лица Његовог они који Га мрзе!“ Јер, они не могу да победе ако ми останемо верни Крсту часном и Слободи златној. Као што је бољшевицима рекао један руски архимандрит: “Ви ћете победити, али после свих победника победиће Христос“, Коме са Оцем и Духом Светим слава у векове. Амин.

УПУТНИЦЕ:

1.Марко Лопушина: Београд чека 180  владара из сенке, „Вечерње новости“, 26.октобар 2014.

2. Владимир Димитријевић:Алексеј Комов:Бес антихришћанских сила усмерава се на Русију, http://www.geopolitika.rs/index.php/sr/intervju/770-2014-09-23-09-07-55   

3. Владимир Илић. Фамилија/ Медијски поредак новог света, Конрас, Београд, 2002.     

 

Владан Димитријевић, Борба за веру

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!