Матео Салвини: Kинези направили нови супервирус, протеин са слепог миша додали су на САРС! (видео)

5
(1)

Научна емисија „Леонардо“, која је објављена у новембру 2015. године на РАИ3, изазвала је лавину на интернету широм света.

У емисији се тврди да су кинески научници направили нови супервирус извлачењем протеина из слепих мишева стављених на један њима стари, познати, вирус.

Ову причи је у „завртео“ и Матео Салвини, тренутни лидер опозиционе странке „Лига“ у Италији који је на свом Твитер профилу изнео тврдње о плућном супер коронавирусу, опасном за људе, створеном у Kини путем експеримента који је укључивао мишеве и шишмише.

„Kоронавирус, који је изузетно опасан по људе, су направили Kинези помоћу пацова и мишева“, пише у његовом твиту.

Матео Салвини је италијански политичар који је од 1. јуна 2018. до 5. септембра 2019. био потпредседник владе Италије и министар унутрашњих послова. Такође је био и савезни секретар северне лиге од децембра 2013.

У емисији се тврди да су ефекти вируса сипробани на мишевима и да су били убитачни!

„Kинески научници направили су један нови супер вирус, извлачењем протеина из слепих мишева стављених на један њима стари, познати, вирус“, говорио је 2015. водитељ у поменутој емисији која је синоћ поново пуштена.

„Наравно то је само један научни експеримент, али ипак је створио много полемике. Протеине су извукли из слепих мишева и ставили га на вирус САРС-а из 2003. године и на тај начин пробати га на мишевима. Ефекти су били убитачни, и управо је стигла и потврда да би ефекат био убитачан и на човеку. Створити једну тако велику претњу, имати такорећи биолошко оружје у својим рукама, само да би се играли науке и експеримената“

„Ту је и стари мит о Дедалу и Икару, али слепи мишеви итекако могу да лете, и ето сада су одлучили да са њима праве експерименте. У Kини их има пуно. Дакле, једна површна ствар, један вирус из породице коронавируса би био још опаснији. Показао се смртоносним за мишеве и дефинитивно би био смртоносан за човека. Стављан је на вирус САРС што може увек да се уради, јер узорака имају милион“

„Ево како би напао људски организам: Преко молекула који би се стврорио, дакле, ЦХИО, једноставно би ушао у људска плућа и могао да напада све људске ћелије. Пре свега би било тешко за дисање, дакле за респираторне органе“

„Наравно, потврда је стигла да не би морао да се користи миш, већ би могао да се директно пусти и да напада људски организам. Американци су одмах тражили да се експеримент обустави, и они су експеримент прекинули. Рекли су да је то биолошко оружје, и да Kину треба ставити под контролу ако то не уради.“

„Kинези су рекли да је ово само експеримент, и да би бенефити били велики. Али, једног дана би могао да се извуче из лабораторије и да нападне човека, јер свет је такав да је ризик енорман“, говорио је водитељ емисије објављене пре четири и по године.

Ипак, Салвинија демантују научници, те италијанска АНСА цитира вирусолога са Универзитета у Флориди.

“Цовид-19 је вирус који потиче из дивљих акумулација. Још увек не знамо колико је животињских врста погодило пре него што је стигло до људи”, наводи виролог Илариа Цапуа.

Интермагазин.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Корона вирус „побегао“ из лабораторије: Светски лидери су то знали још прошле године?!

Корона вирус „побегао“ из лабораторије: Светски лидери су то знали још прошле године?!

4.7 (3) Извештај америчких обавештајаца који се појавио у медијима у вези са пореклом коронавируса …

У Вухану коронавирусу слепих мишева додат један „шиљак“ који га је учинио много заразнијим!

У Вухану коронавирусу слепих мишева додат један „шиљак“ који га је учинио много заразнијим!

5 (3) * Норвежанин Биргер СОРЕНСЕН: Додати „шиљак“ садржи низ од четири аминокиселине. Све имају …

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend