Медојевић: Мафија у Црној Гори десеткована – сви босови постали шефови полиције

0
(0)

Мафија у Црној Гори десеткована. Сви босови мафије постали шефови полиције.
Мафија у Црној Гори расписала конкурс за шефове. Након последњег конкурса Управе полиције, мафије обазглављена. Сви шефови мафије прешли у мурију, оцијенио је предсједник Покрета за промјене и један од лидера ДФ Небојша Медојевић.

Он је на тај начин окарактерисао најновије „кадровске промјене“ у Управи полиције.

Како је раније упозоравао, слиједи брутални рат такзваног „Мојковачког клана“ и „екипе из Гранда“, што је унутрашњи сукоб премијера и предсједника државе, Душка Марковића и Мила Ђукановића.

Кулиминација овог „клановског унутарпартијског“ окршаја, кулминирало је избором Зорана Лазовића за помоћника директора Управе полиције Црне Горе.

Миодраг Дробац, нови је команданта Посебне јединице полиције, одлучио је Колегијум директора Управе полиције (УП).

Дробац је до сада био замјеник команданта Противтерористичке јединице.

Колегијум је, како је саопштено из Управе полиције, сагледавајући потребе службе а сходно новој организационој структури, донио одлуку о кадровским промјенама и постављењу руководиоца на ново радно мјесто предвиђено Правилником о унутрашњој организацији и систематизацији УП који је недавно усвојен.

Наводи се да је нови начелник Центра безбједности Бар Веселин Маговчевић, који је био командант Посебне јединице полиције.

припадници Посебне јединице полиције

Командант Јединице за подршку и логистику у новоформираном Сектору специјалне полиције је Драгиша Мугоша који је обављао послове руководиоца Одјељења полиције у Центру безбједности Подгорица.

Из УП казали су да је за начелника Форензичког центра постављен Александар Ивановић, који је у центру до сада обављао послове руководиоца Групе за поступање са доказним материјалом, форензичку аналитику и контролу квалитета.

„За замјеника начелника Форензичког центра, које је новоформирано радно мјесто, постављена је Сандра Ковачевић која је била руководилац Групе за ДНК анализу у Форензичком центру“, казали су из УП.

Наводи се да је за вршиоца дужности начелника Одсјека за међународну оперативну сарадњу Интерпол – Европол постављен Дејан Бољевић који је обављао послове руководиоца Групе за циљане потраге у овом Одсјеку.

ИН4С

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

ПРИНУДНА НАПЛАТА ПОРЕСКОГ ДУГА? Дритан открио да Мило дугује 12,4 милиона евра пореза

4.3 (4) Док прича о наводном поштовању Устава и закона, Мило Ђукановић дугује 12,4 милиона …

Закон о слободи вероисповести поново пред посланицима црногорске скупштине

5 (2) ПРЕДСЕДНИК Скупштине Црне Горе Алекса Бечић заказао је ванредно заседање парламента за 20. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend