Насловна / Свет / Хелм / Медојевић: Мило Ђукановић предводи највећу мафијашку организацију у Европи!
Медојевић: Мило Ђукановић предводи највећу мафијашку организацију у Европи! 1

Медојевић: Мило Ђукановић предводи највећу мафијашку организацију у Европи!

„Мило Ђукановић је на челу највеће криминалне организације у Европи “Балканске kонфедерације oрганизованог криминала”, и он зна да је сваки дијалог и компромис око виталних националних интереса у Црној Гори, највећа опасност по његову организацију и зато чини све да онемогући неопходни дијалог и да подстакне сукобе“, казао је лидер Покрета за промене и члан ДФ-а Небојша Медојевић.

Медојевић тренутно борави у САД где се састао са члановима Конгреса.

“Мафији су потребни нестабилност, етнички сукоби, да би скренула пажњу домаће и међународне јавности са шверца цигарета и наркотика и прања прљавог новца кроз улагање у некретнине и друге послове у региону. Шверц 20 тона кокаина, од чега је значајна количина требала да заврши на територији САД је озбиљно упозорење администрацији Доналда Трампа да одмах предузме конкретне активности у циљу креирања потребног политичког и системског амбијента за одржавање првих фер избора на којима ће демократска опозиција сменити власт која подржава шверц дроге и криминализацију региона”, казао је Медојевић на састанку.

Додао је да хитно чишћење бирачких спискова од фантом бирача, онемогућавање злоупотреба државних служби, фондова и институција и уплив мафије и прљавог новца у кампањи и регулисање медија мора бити задатак неке техничке Владе која би имала механизме да спроведе ове реформе без обзира на блокаде ДПС је предуслов за изборе.

“Ако тога не буде опозиција неће изаћи на изборе. То значи да избора неће ни бити. А ми имамо и снаге и механизама да спречимо да ДПС организује изборе без опозиције”, истакао је Медојевић.

Он је најавио да ће ускоро послати писмо Доналду Трампу у којем ће тражити конкретне и ефикасне акције администрације САД према, како је казао, “мафијашком режиму у Црној Гори који стоји иза највеће и најопасније транснационалне наркомафије у Европи која угрожава и виталне националне интересе и безбедност САД”.

“Прогон ДФ, прекид дијалога око фер избора, политички утицај мафије, корупција, сиромаштво и банкрот јавних финансија угрожавају стабилност земље”, казао је он.

цдм.ме

Како бисте оценили овај текст?

+Кликните на звезду за оцену!

Актуелно

Мило Ђукановић на једном швајцарском банковном рачуну има преко милијарду евра! 11

Мило Ђукановић на једном швајцарском банковном рачуну има преко милијарду евра!

Стигла ми је још једна пријетња у низу, ко зна већ која по реду. Породица …

Медојевић: Кабалиста Ивановић и сатаниста Ђукановић су непријатељи хришћанства у ЦГ 13

Медојевић: Кабалиста Ивановић и сатаниста Ђукановић су непријатељи хришћанства у ЦГ

Осврћући се на текст објављен у Вијестима: „Мило мири Мираша и Риста“, лидер ПзП-а и …

Један коментар

  1. Створио га је Милошевић, тих прокљетих ’90-тих. Све оно што је син Милошевићев радио у Србити. То Мило као одличан, Милошевићев ђак пуниц 26 година ради у Црној нам гори. Марко ’90- тих шверцовао цигарете, глумио краља кокаина. То исто исто у Црној гори ради Мило. Има једино разлике у томе, што је Марко био син Пресједника. А дотични господин, ните му вриједно имена више спмињати. Он је Председник, час владе, час државе. Тужно да тужније бит неможе, ничија није горјела до зоре неће ни његова. Треба само да се сјети, како су Милошевићи завршили. Да ни црном душманину, то не пожелиш. И на самом крају, у СВЕТОМ ПИСМУ лепо пише:“ ПУТ ДО РАЈА, КАО Ј РУТ ДО ПАКЛА. ПОПЛОЧЕН ЈЕ ДОБРИМ НАМЈЕРАМА. САМО ШТО ЈЕДАН ВОДИ У РАЈ, ДРУГИ ВОДИ У ПАКАО“. Е па господине пронађисе, шта си изабрао, срећно ти било сам си себи судбину одредио.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *