Мило спрема шиптарске терористе да га бране од Срба Црне Горе

0
(0)

Појавиле се информације да тзв. Косовска полиција у сарадњи са врхом црногорске АНБ спрема да по потреби у Подгорицу упути један интервентни полицијски одред ROSU са 20-ак оклопних возила и 250 људи наоружаних дугим цевима. Ова јединица би била употребљена против православног живља које се противи антинароддном и анитуставном Закону о слободи веорисповести.

Наиме, унутар МУП-а Црне Горе су присутне велике поделе када је у питању даља стратегија борбе против мирних демонсраната, којих у све већем броју има на улицама црногорских градова. Незванично, режим не може да поднесе бројку од 100 хиљада православних верника који се сваку вече окупљају на молебанима широм земље.

Врх власти на челу са Милом Ђукановићем захтева од МУП-а Црне Горе енергичнију акцију полиције и Агенције за Националну Безбједност у циљу пацификовања ових протеста који могу да угрозе вишедеценијску власт ДПС-а у овој земљи. Међутим, наређења која од ПУ (Полицијске Управе) иду ка јединицама на терену делимично или никако се не спроводе у дело. На основу ових показатеља је процењено да је знатан део јединица неупотребљив за извршавање својих задатака, те да се чак може очекивати и њихов прелазак на страну народа.

Као један од осетљивих периода на коме се може прикупити критична маса од неколико десетина хиљада верника само у Подгорици, и готово 200-250 хиљада људи у целој Црној Гори, су предстојећи дани све до Православне Нове године. У том смислу је одлучено да се као испомоћ ангажују интервентне полицијске снаге из савезничких земаља (Албанија, Хрватска и тзв. Косово) у циљу обезбеђења државних институција од виталног значаја.

Борбени Ефективи

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Теби је изроде кокаин појео мозак па голим дупетом претиш јежу

2.8 (4) Поруку о борби и у шуми, ако буде требало, послао сам онима који …

Палестински терориста осумњичен за убиство Јасера Арафата је спона између Вучића и Ђукановића

5 (4) Мохамед Дахлан је човек о којем се неколико година уназад често говори у …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend