Србија

Вучићу, убио си и Оливера, брат ти ради с Чекуом и хрватским генералима

Независни хрватски новинар Домагој Маргетић, који више од две недеље штрајкује глађу јер су му Александар Вучић и Александар Вулин забранили да уђе у Србију, изнео је шокантне податке о удбашкој мафији на простору бивше Југославије у којој, како каже, активно учествује и српско политичко руководство.

– Мени сте Вучићу забранили улазак у Србију, али с генералом који је етнички чистио Србе у Олуји Иваном Чермаком шверцате нафту?!

Мени сте забранили указак у Србију, али фирми хрватских ратних профитера која је финанцирала етничко чишћење Срба из Хрватске – Митан холдинг, продајете капацитете у Смедереву и по Србији?! Не смета вам пословање с онима који су етнички чистили Србе, али Вам сметам ја?

Питање за Вучића: – Је ли Цвијан убијен зато што је сведочио договорима о међународном шверцу нафте под ембаргом преко Србије који сте договарали преко Карића, Шпиљка и Чермака? Па сте уз помоћ Шпиљка и “хероја Олује” Чермака основали мрежу офшор фирми преко које се то ради

Је ли Цвијан убијен да би Ви Вучићу сакрили како сте слали емисаре попут Бруне Ђурана да рекетаре Ивицу Зодорића, па је Цвијан као сведок тих договора с Тодорићем и како је и коме ишао новац, морао нестати да не буде повезница према Вама Вучићу?

Јел Цвијан убијен да сакријете схему фирми с финанцијском централом у Дубаију преко које с хрватском ратном екипом организирате међународно кријумчарење нафте и да бисте сакрили те своје прљаве послове које радите преко Хрватске?

Јел се због таквих информација Ви Вучићу бојите, па сте ми забранили улазак у Србију?

Је ли Цвијан убијен зато сто је знао како Ви Вучићу пуните државне резерве Србије нафтом сумњивог поријекла, коју дилујете у договору с генералом Чермаком? Па тако на продаји нафте српским државним резервама захваљујући Вама Вучићу зарађује генерал који је чистио Србе у Олуји?!

Јесте ли ми Вучићу забранили улазак у Србију да не би Србији разоткрио Ваше мултимилијунске пословне везе с хрватским ратним злочинцима који су у Олуји убијали Србе? И протерали их?! Тога вас је страх?

Јесте ми забранили улазак у Србију у страху од информација о Вашим пословима оружјем с Припузовом мафијом под кринком уништавања оружја преко Центра за рециклажу Београд у власништву Припузове мафије?! Како то да као српски патриота српско оружје дајете хрватској мафији?

Је ли ми Вучићу по Вашем наређењу забрањен улазак у Србију због Вашег страха од информација како Вулин у Милошевом конаку договара с хрватским мафијашима Припузима увоз наркотика у Хрватску, у ЕУ? Јесте се уплашили снимки шмркања Вашег Вулина с Касапом?

Јесте ли ми забранили улазак у Себију у страху од информација о томе је ли Оливер Ивановиц убијен јер је био сметња Васим мафијаским договорима с Беџетом Пацоллием преко Хрватске?!

Јесте ли ми Вучућу забранили улазак у Србију у страху од Цвијанових података колико сте наплатили хрватском тајкуну Тодорићу заташкавање афере Дијамант Зрењанин?! Истрага већ била одрађена, а онда сте у Загреб на преговоре послали Цвијана и Бруну Ђурана. Ђуран водио наплату.

Јесте ми забранили улазак у Србију јер се бојите Цвијанових информација о томе како сте спречили истрагу продаје војвођанске земље коју је масовно уз Ваш благослов задржао осуђени ратни злочинац над Србима Бранимир Главаш?! Бојите ли се Цвијанових података о тој наплати?

Јесте ли се уплашили Цвијанових података о Вашим тајним доворима с хрватским тајкунима о власништву над великим предузећима приватизираним у Србији?! Јесте ми зато забранили улазак у Србију јер Вас је страх Цвијановог дневника о тим састанцима?!

Јесте ли се Вућићу уплашили кад су Вам дојавили о чему сам давао исказ три и по сата агентима БИА-е у Полицији иза Скупштине у Београду 8.6.2023. послеподне, па сте суочени с доказима одлучили у страху забранити ми улазак у Србију?! Ако лажем зашто сте се толико устртарили?

Како се зове то кад ви Вучућу тргујете нафтом с генералом Чермаком који је у Олуји проводио етничко чишћење Срба из Хрватске?! И како то да сте Царини Србије наредили да се за потрбе Чермаковог шверца кривотворе царинске декларације? Јесте ли ми зато забранили улаз у Србију?

Јеси ли ми Вучићу забранио улазак у Србију у старху од података колико су уговора твоји градоначелници од Београда на даље и твоји верни директори јавних подузећа потписали у мултимилијунским износима с хрватским мафијашем Припузом? Па делиш плен с хрватском мафијом?!

Засто се бојис Вућићи објавит снимку насег разговора из децембра 2013. у уреду тадашњег председника Томе Николића? Бојиш ли се због информација које је Цвијан након тога сачувао где су одлазили новци с тајних рачуна уместо да се врате Србији??? Зато си ми забранио улазак у Срб?

А можда си ми Вучићу забранио улазак у Србију ради података о томе како се извлачи новац ЕУ средстава и троши за страначке активности СНС по твојој наредби? Па се осим мене бојиш и Уреда еуропског тужитеља?

Најмање у 20 случајева Вучић је наредио да се ЕУ средства злоупотребе за фиктивна запошљавања СНС-оваца. Злоупотреба ЕУ средстава за финанцирање партије је у надлежности Уреда еуропског тужитеља.

Анте Готовина је у рату успоставио везу за нарко кријумчарење преко Крајине за Србију преко Живка Шарића. Оперативац Зоран Касап и други. Сад Вулин ту исту мрежу користи и код тог Шарића се састаје с хрватским нарко босовима. Јел се тих информација бојиш Вучићу, па ми не даш у Србију?

Дакле, нарко кријумчарску мрежу ратних генерала Готовине и Чермака данас користи власт којој је на челу Александар Вучић. Тако његова власт прави нарко дилове с онима који су етнички чистили Србе из Хрватске. Јел ми због тих инфо браниш улаз у Србију Вучићу?

Питање за Вучића: – С киме ти се брат у љето 2022. налазио на Корнатима у Хрватској у организацији генерала Анте Готовине у тајности на јахтама и по оточким конобама?! Је ли случајно тамо био Агим Чеку? Које су биле теме?

Јесу ли разговори твог брата код Задра с генералима из Олује били везано за договоре око шверца нафте преко задарске луке и складиштења илегалне нафте у Чермаковим капацитетима у Гаженици? Јеси ми због тих инфо Вучићу забранио улазак у Србију?

Јеси ли се уплашио Вучићу Цвијанових података о својим соговорима с Карићима? Рецимо кад је са Скадарлије Цвијан носио 500.000 еура као аванс за преговоре о склањању оптужница, а остатак плаћем десецима милијуна?

Јеси се упласио Вучићу Цвијанових података о договорима о илегалном нафтном послу с Хрватима преко Карића и Бјелорусије? Па си ми зато устртарен забранио улазак у Србију? Да не бих даље истраживао те податке и ишао њиховим трагом, јер воде до твојих послова с Чермаком?

Јеси ли се уплашио Вучићу Цвијанових података о састанцима с Драгомиром Карићем у кабинету Томе Николића као председника кад си био ППВ, кад су се договарали аранжмани око илегалних плинских и нафтних послова с хрватским генералом-јунаком Олује?! Сећаш се? Децембар 2013.?!

У многе главе је, видим, Вучић пенетрирао паризером дубоко. Баш дубоко. До краја. Без заштите.

Јеси се уплашио Вучићу да би Цвијанови документи могли открити не тко је убио него зашто си убио и Цвијана и Оливера Ивановића?! Јеси ми зато Вучићу забранио улазак у Србију?

Јеси ли се Вучићи уплашио информација о томе како си преко Тодорића пласирао покварено и месо с истеклим роком у ЕУ чиме сте организирано шверцали забрањено месо у ЕУ? Зарадили ти и хрватски тајкун позамашно. Па је убијен мој словачки колега кад смо то истраживали – открио је на друштвеним мрежама Маргетић, који је летос прешао у православље.

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Извор
Србин.инфо

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!