Миломир Марић средио "сервисирање" НАТО лобисте Јелене Милић, следи сцена "Змај у НАТО гнезду"

Миломир Марић средио „сервисирање“ НАТО лобисте Јелене Милић, следи сцена „Змај у НАТО гнезду“

0
(0)

Београд – Необичан сусрет десио се ових дана у једном рибљем ресторану.

За истим столом пијуцкали су пиће, ћаскали и јели легендарни учесник „Парова” Змај од Шипова и најпознатија поборница уласка Србије у НАТО Јелена Милић. Састанку је, природно, присуствовао и главни уредник ТВ „Хепи“, Миломир Марић.

„То су били међународни разговори око уласка балканских земља у НАТО пакт. Озбиљно вам причам. Змај је политички активиста, он је будући председник Репубилике Српске. Будући да је Милорад Додик уздрман због референдума, нормално је да се јављају нови кандидати за његовог наследника, а највише шансе за новог председника има Змај јер га народ воли.“

Змај од Шипова је омиљени човек у Босни, спасавао је муслиманске и хрватске породице током рата. Змај продаје бикове у Босни, народ га обожава. Договорили смо се да уђе у НАТО, он ће бити председник. Он се не слаже баш са политичким ставовима госпође Милић, али је рекао да је лепа и симпатична жена. Иначе, Змај се озбиљно припрема за председничке изборе. Не може да постане председник ако га НАТО не постави тенковима. То неће бити у некој далекој будућности, ускоро планирамо да се то догоди – испричао је Марић за „Ало!“.

Иначе, овом необично фотком похвалила се сама Јелена Милић, која ју је окачила на друштвене мреже.

„Ја то никад не бих открио, али Јелена је сама ставила фотку. Код мене је конспирација загарантована, то јест дискреција“, каже Марић за Ало!.

Ало

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Један коментар

  1. Šteta što pokojni Arkan ne sprovede u delo svoj naum. Baš šteta! A mogao je!

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend