Много је куме! Директор полиције Вељовић и шеф шиптарске нарко-мафије Османи заједно у тоалету хотела Зира (фото-галерија)

Много је куме! Директор полиције Вељовић и шеф шиптарске нарко-мафије Османи заједно у тоалету хотела Зира (фото-галерија)

Директор полиције и шеф клана Османи, означен као главни нарко-бос на Балкану, разговарали пуних 13 минута у мушком WЦ-у хотела “Зира”, једином месту без видео-надзора

Милорад Вељовић, директор полиције, и Ћазим Феликс Османи, највећи трговац наркотицима на Балкану, како га називају безбедносни стручњаци, тајно су се састали у тоалету хотела „Зира“ пре два дана, ексклузивно сазнаје Курир. Вељовић и Османи су у недељу 15. септембра у истом тренутку били у хотелу, о чему је Курир јуче писао.

Свадба као изговор

Међутим, осим што су у истом тренутку боравили у згради, први човек полиције и шеф клана Османи имали су и тринаестоминутни састанак у тоалету! Наиме, Вељовић је јуче у хотелу „Зира“ био на свадби, док је Ћазим у истом хотелу рентирао собу. Тераса хотела, на којој је Ћазим с друштвом пио кафу, налази се тик до сале где је организована свадба на којој је једна од званица био и директор полиције, а репортер Курира видео је Вељовића како три пута излази на терасу да телефонира док је на метар од њега седео шеф клана Османи! Међутим, како тврди наш извор који је тад такође био у хотелу, Вељовић и Османи су се срели у једном тренутку.

Максимални опрез

– Видео сам их својим очима. Наравно, били су опрезни, али их није било тешко провалити. Испред тоалета, поред лобија хотела, налази се фотеља, Вељовић је у једном тренутку изашао из сале у којој је била свадба, сео ту и телефонирао. Два минута касније појавио се Османи. Прошао је поред Вељовића, није му се ни обратио и затим је ушао у тоалет. Буквално 30 секунди касније, у тоалет је ушао и Вељовић! Неколико нас је то видело и сви смо се у чуду погледали. Мислили смо да је скривена камера. Пошто је све било чудно, буквално сам стајао поред тоалета и чекао да видим кад ће изаћи. Унутра су били 13 минута! Прво је изашао Вељовић, а после минут и Ћазим – каже очевидац овог догађаја и напомиње да је тоалет једино место у хотелу „Зира“ које није покривено камерама! Како је Курир већ објавио, Ћазим Османи је боравио неколико дана у хотелу „Зира“ у соби 631, а пријавио се под лажним именом Милош Петровић. Занимљиво је да је Османи по доласку навео да у хотелу остаје до 15. септембра, међутим, уместо да напусти собу до 12 часова, као што је уобичајено, он је у хотелу остао до 20 часова и тек тад се одјавио из хотела. Тек после „случајног сусрета“ с Вељовићем, Османи је напустио хотел, а сат времена касније и Београд.

Пропуст полиције

Милорад Вељовић и Ћазим Османи јуче нису одговарали на наше позиве, тако да нисмо успели да сазнамо да ли су се у хотелу срели случајно или је то било планирано, али имајући у виду Вељовићев вишегодишњи стаж, мало је вероватно да он и полиција нису знали да је неко ко слови за балканског нарко-боса у исто време у истом ресторану у којем је и директор полиције.

 

Курир

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

ИДЕНТИФИКОВАНИ! Списак напредних нарко-мафијаша који су чекићали народ у Шапцу

ИДЕНТИФИКОВАНИ! Списак напредних нарко-мафијаша који су чекићали народ у Шапцу

Адвокатски тим странке “Заједно за Србију” Небојше Зеленовића и отворене грађанске платформе “Акција” идентификовао је …

Овог гмаза још нисте стрпали у затвор?! Ауууу, много је куме...

Овог гмаза још нисте стрпали у затвор?! Ауууу, много је куме…

Никада у новијој историји Црне Горе није било мање поштовања Устава, никада није било таквог …

6 Коментара

  1. МА ОВО ЈЕ НОМОГУЋЕ???ЈА НЕ ВЈЕРУЈЕМ СВОЈИМ ОЧИМА???ШТО ТО ВИДЕ????

  2. EVO "ČASNE POLICIJE" NA DELU..ŠTA LI TEK RADI NEČASNA? I ŠTA RADE DRŽAVNI ORGANI NA OVO? IMA LI NEKOG U OVOJ STRADIJI DA PROPITA GDINA VELJOVIĆA O OVOME???

  3. ljudi polako…malo je ,,mnogo,, da ovoliko neoprezna murija bude… čekajte sutrašnje novine da vidimo ko je zaista ,,misteriozni čovek,,…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *