Могу ли одважни агенти ДЕА, ловци на наркокартеле, спасити нас застрашене грађане од Вучићеве мафије?
фото: Исток

Могу ли одважни агенти ДЕА, ловци на наркокартеле, спасити нас застрашене грађане од Вучићеве мафије?

5
(14)

Уочи прославе Сретења, америчка организација за борбу против наркотика ДЕА је спровела у престоном граду Београду ефикасну и без проливене крви, акцију хапшења одреда Јањичара који је био надлежан за град и околину.То је био велики удар за унутрашњу структуру данашње српске власти посебно за самозваног и самопостављеног диктатора.

Стеван Зивлак

По режимским медијима је у току бесомучна кампања зомбирања и дезинформисања слуђеног србског народа у покушају да се прикаже да је то величанствена акција партије на власти и почетак успешне борбе против организованог криминала, да се ради о клану наркодилера чији је центар у једном малом сеоцету поред Kотора, да су јањичари планирали акцију атентата на Председника , а причају се и остале бајке за малу децу.

Kо су јањичари данас у нашој домовини?

Да направимо малу дигресију .

Орвелов новоговор је последњих година у светском Сатанизму промењен у сатански говор, који истином која је нескривена и невероватно сурова, дезинформише свест читаоца или гледаоца, који у својој подсвести појам који је изречен погрешно тумачи или га погрешно перципира. Kласични сатански говор је садржан у изборној пароли партије на власти : „ за нашу децу „. Том паролом они су јасно поручили народу да ће се свим силама борити за своју децу, а да народ треба добро да поразмисли шта ће бити са децом оних који не подржавају ту партију.

На жалост, народ прихвата те сатанске пароле на погрешан начин, ствара у подсвести погрешне визије везане за подмладак, које су племените и бива сурово обманут.

Тим говором сатанистичка хомосексуална секта на власти, долази у велику предност, пошто се она бори за стварне циљеве које је промовисала јавно, а то је добробит њихове деце у наведеном случају.

Исти случај је и са Kосовом и Метохијом за које је Председник отворено рекао да неће потписати његову предају до избора, што значи да ће сигурно потписати, или је већ потписао, све што се од њега затражи с тим да је датум мало померен, а да друга опција не постоји. Покушајте на овај начин анализирати сатански говор ове секте, доћи ће те до мрачне будућности која вам је намењена.

Да се вратимо на дефиницију јаничара, данашњи јаничари су тачно оно што та реч значи, а то је приватна војска Султана, која има улогу коју им Султан додели. У нашем случају, ради се о формираној партијској војсци која за партију одрађује послове око спровођења партијског робља, обичних чланова на изборе, контролишу њихову дисциплину, контролишу број гласача које они морају да обезбеде уколико желе да задрше своја радна места итсл.

Успут застрашују, пребијају и обесхрабрују опозиционе присталице да изађу на изборе, прете опозиционим кандидатима, а у одређеним случајевима њихов задатак је да примене и драстичније мере.

Пошто се наводни, лажни избори одвијају периодично, у слободно време јањичари обезбеђују породицу Султана, партијске скупове и друге активности, а посебно место имају у демонстрацијама гладног народа, када учествују у деструктивним акцијама које осмисле државне службе, а у случају потребе крећу у сурово пребијање демонстраната, хапшење младих људи, убацивање у возила хитне помоћи које обезбеђује надлежно министарство што смо имали прилике видети током последњих великих демонстрација у Београду, одвођење демонстраната на непозната места, а да ли при томе демонстранти нестају то на жалост нико није озбиљније истраживао.

Да ли су пронађени снајпери били употребљени у атентату против епископа Јоаникија, да ли је било јаничарских активности око убиства господина Ивановића и тсл, то се вероватно неће истраживати овом приликом.

Јаничарски одреди су основани широм земље, они служе локалним органима партије на власти, гледали смо паљење кућа новинарима, прећење, разбијање конференција за штампу и разне друге активности и мере које се у партијским организацијама проанализирају и које им се потом доделе у задатак.

Пружање наводних услуга обезбеђења, и друге егзотичне активности се подразумевају.

Акцијом америчке организације ДЕА, овом приликом нису обухваћени ти локални јаничарски одреди, који су безбедни и које партија на власти намерава да користи и даље.

Београдски јаничарски одред је био специјалан одред, коме су намењени специјални задатци. Они су били формацијски у Спортском друштву Партизан, који им је давао логистику на фудбалском стадиону у центру Београда. По изјавама полицијских званичника, у стадиону је изграђено и специјално издвојено неколико ткзв.бункера, који су служили за смештај већег броја јаничара, али и за разне друге активности, спомињу се чак и ритуална убиства.

Чињеница да је спортски фудбалски стадион у центру главног града одређен као центар активности јаничара, указује да су у организацији ових партијских одреда учествовали и немачки тајни саветници, који су давали логистичку помоћ диктатору Чилеа, генералу Пиночеу.

Та чињеница изазива зебњу код информисаног старијег грађанина ове земље, који је имао прилике гледати на ТВ хапшење чилеанске опозиције, одвођење на стадион у главни град Чилеа, каснијих масовних ликвидација недужних грађана.

Те ликвидације до данас нису истражене, а генерал Пиноче је остао заштићен и после одласка са власти. За сумњати је да је и стадиону Партизана била намењена слична улога, а присутни јаничари су организовали у бункерима стална дежурства како би били спремни за изненадне акције које би им биле наређене.

Систем финансирања партијских одреда широм земље је сличан као јаничара у Отоманском царству, то је пљачка сиротиње раје, отимање по систему ко шта стигне, продаја наркотика, зеленашење и друге делатности.

Страни стручњаци који су те партијске одреде формирали, имали су намеру да у организацију партијске војске уграде и елементе организације СА трупа Национал социјалистичке партије Немачке у доба успона Хитлера, али услед аматеризма власти која је скрпљена збрда здола, а на срећу напаћеног народа, није се стигло довести те партијске трупе на тај организациони ниво, мада је идеја остала иста.

Не улазећи овом приликом уопште у појединачне случајеве из истраге, који су стравични и неоправдани у сваком случају, указујемо добронамерним читаоцима, да партијска војска није дозвољена важећим Уставом Србије, те да је Уставни суд, Републички тужиоц, Специјално тужилаштво и други званични државни органи, дужни без оклевања реаговати, предузети све уставом и законом предвиђене мере, забранити ту владајућу партију , партијску војску расформирати широм земље , похапсити све увучене у ту работу и судити за велеиздају и остала почињена кривична дела.

Председник Републике већ годинама крши скоро свакодневно Устав Републике, претворио је државу у неуставну диктатуру једног самозваног и самопостављеног диктатора, ситуација са партијским одредима је превршила кап у мору, треба се хитно реаговати, у супротном може доћи до великих последица за државне службенике који не буду реаговали у складу са законским прописима.

Од опозиције се очекује да хитно ступи у контакт са међународним факторима, како не би народ био приморан дизати Буну против дахија , коју су управо пред Први српски устанак јаничари изазвали.

Уколико опозиција и домаћа јавност не буде на висини задатка, очекујмо чилеански, аргетински или неки други сличан сценарио и велико зло које нам се спрема.

magazin-tabloid.com

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

КО ЈЕ НИКОЛА СЕЛАКОВИЋ Вучићев човек за мешетарење у цркви, правосуђу и један од актера афере Савамала

КО ЈЕ НИКОЛА СЕЛАКОВИЋ Вучићев човек за мешетарење у цркви, правосуђу и један од актера афере Савамала

5 (2) Никола Селаковић, актуелни министар спољних послова у Влади Ане Брнабић, поново је у …

СНС ОПЕТ УДАРИО НА ПРИРОДНУ ПОРОДИЦУ: Деца ће у школама учити да треба да мењају пол!

СНС ОПЕТ УДАРИО НА ПРИРОДНУ ПОРОДИЦУ: Деца ће у школама учити да треба да мењају пол!

4.5 (15) У Заводу за унапређење образовања надлежног за одобрење уџбеника кажу да не виде …

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend