fbpx
Насловна / Интервју / Мој Милорад није убио Ђинђића! Смакли су га… (видео)

Мој Милорад није убио Ђинђића! Смакли су га… (видео)

Михајло Улемек, стриц Милорада Улемека Легије који је на одслужењу казне због више дела, међу којима је и убиство српског премијера Зорана Ђинђића, у новом шок интервјуу датом Миломиру Марићу за емисију „Голи живот“ тврди да његов синовац није крив.

– Тврдим да Легија није починио убиство Ђинђића! Звездан и Улемек пуцаће, ал у Србина не, једино ако су животно угрожени. Да убију српског премијера то не! То су урадили његови (Ђинђићеви, прим. аут), почео је још једну од својих исповести Улемек који се опет осврнуо на Чеду Јовановића и његово дружење са Душаном Спасојевићем, вођом земунског клана.

– Виђао сам Чеду често тамо, ја сам одлазио обично поподне после ручка, када ме Дуки (Спасојевић) назове и каже да дођем на пиће. Њгеа сам упознао игром случаја, био је Чуметов потрчко, а онда одједном постао неко и нешто, ко га је тако направио? Држава која га је искористила… Спасојевић је стицајем околности дошао до тога до чега је дошао, тај рат је измешао све. Пре рата се знало ко је мангуп, они прави мангупи су били преко, они овде нису имали саобраћајни прекршај, нису овде крали, отимали, преко јесу, највише су пљачкали банке. Тако је једном, покојни Аркан у једном дану опљачкао једну исту банку два пута, кад је остао без пара на коцки. Могао је дуго да не спава, не верујем да је користио дроге, био је противник тога, није ни пио ни пушио. исти такав је био Гишка, па Бели, који је био машина за паре, он је Милошевићу својевремено два џака марака донео за препород Србије, рекао је Улемек Марићу, а осврнуо се и на Радета Марковића.

– Раде Марковић је велики хохштаплер, није ми га жао, са покојном џукелом Миром Марковић побио је много Срба, у свом стилу је испричао Легијин стриц који каже:

– Синовац ми је рекао да је добио дозволу да освети Аркана, после чије су смрти почеле да се дешавају неке јако чудне ствари. посебно када се оженио Цецом…

А шта је још испричао Марићу погледајте у видеу:

и процените колико је ова исповест истинита…

Извор: Правда

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Михајло Улемек - Србијом данас влада полуписмена олош и кретени! (видео) 10

Михајло Улемек – Србијом данас влада полуписмена олош и кретени! (видео)

Гост Славија инфо ТВ био је господин Михајло Улемек, бивши пуковник некадашње Српске добровољачке гарде, …

Убиство српских река са предумишљајем 11

Убиство српских река са предумишљајем

Србију је последњих дана уздрмао прави еколошки скандал. Због изливања 70 тона мазута у реку …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *