Насловна / Србија / Хроника / Можда Господо преферирате гиљотину, електричну столицу или стрељачки строј?
Можда Господо преферирате гиљотину, електричну столицу или стрељачки строј? 1

Можда Господо преферирате гиљотину, електричну столицу или стрељачки строј?

Мада искрени да будемо за све оно што сте урадили Србији у протеклих 30 година, коју сте прво територијално расцепкали и потчинили терористичким бандама па је онда економски и социјално уништили, распродали и опљачкали и у печалбу отерали преко 700.000 људи док народ који је и даље у земљи мрцварите и свакодневно разапињате и вешате новим порезима, наметима и акцизама беспризорно отимајући све што је вредно у земљи „заслужили“ сте барем да бирате начин на који ће вам народ наплатити дугове .

Сметају вам слике вешала на народним протестима? Да вам је Александар Лека Ранковић жив завршили би због ваших злодела која сте почини народу и држави у кречани. Питајте Дачића, он ће као идеолошки наследник Леке Ранковића да вам појасни детаље око кречана и онога што је некада звано народни непријатељ.  Мада мене лично да питате казна за злодела која сте ви починили према народу и држави а коју би требало увести у Кривични законик Републике Србије било би дављење у говнима.

Милинко Милинчић

Србија данас

Како бисте оценили овај текст?

+Кликните на звезду за оцену!

Актуелно

Нељуди, размишљајте о томе шта ће бити сутра када Вођа не буде на власти 11

Нељуди, размишљајте о томе шта ће бити сутра када Вођа не буде на власти

Срамота је да су Срби спремни на такве подвале и гажење других људи, зарад сопствених …

Предраг Поповић: Идиоту који нас све вређа, ускоро ћемо видети леђа 12

Предраг Поповић: Идиоту који нас све вређа, ускоро ћемо видети леђа

Александар Баљак, аутор афоризма из наднаслова текста, није навео ко је идиот. Нема ни потребе, …

3 Коментара

  1. NE, NE, NEGO DOZIVOTNI RAD U RUDNIKU, NAJDUBLJEM I NAJRCNJEM, KOPANJE I KRCKANJE KAMENA OD JUTRA DO SUTRA ZA CASU VODE I KORU HLEBA DNEVNO, BEZ MOGUCNOSTI IZLASKA NAPOLJE.
    ZAJEDNO SA SVIM BAHATIM I NEDORADJENIM KOPILJACIMA KOJIMA JE UBISTVO ZENE I POVREDJIVANJE NEKOLIKO LJUDI ZBOG BAHATOSTI „PEH“ A KOJIMA SMO MI SVI „JADNI, BEDNI I LJUBOMORNI NA“USPEH“ NJIHOVIH RODITELJA“!

  2. ni dodati ni oduzeti vec sprovesti; prvo ih istim naraniti pa onda glavu potopiti da ne kaze neko da gladan morase umreti.

  3. Наjeленгантиje остраньивань олоша са власти, без прльаньа руку – инекциja халдола у ду.е, валиjума на другу страну… ПА У ЗАТВОРЕНО ПСИХИJAТРИСКО ОДЕЛЕНЬЕ JEР AVAV заиста треба психиjaтриску негу – доживотно.
    А другаре како где…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *