На Трампа који је „Mister Old Design“ – ударило је зло сатанократије
фото: АФП виа Гети фото

На Трампа који је „Mister Old Design“ – ударило је зло сатанократије

4.8
(6)

* Велика и одвратна сила заиста га истерује из Беле куће… Деда није био само председник САД. Он није ни „републикански политичар“. То су разни Бушови, Мекејни и Ромнији, нека их све ђаво носи. Није чак ни Американац, већ светски лидер и симбол Партије Прошлости чија је улога да бар одложи или битно промени будућност коју Администрација припрема свету. Са свим насладама у виду дивљачке цензуре, биоексперимената, борбе против хришћанства…

* Бајден је експонент Новог поретка који има пет стубова: милионере – мегаградове – мигранте – мањине – матријархат. То је чудан, али савршено функционалан савез елита са лумпенима против обичног човека, са савременим номадима и хушкањем жена против мушкараца

* Мегалополиси, који исисавају сву крв из провинција, пресељавање Југа на Север, присиљавање болесника са високом температуром да Систему шаљу селфије јер ће, у противном, бити кажњени, мушкарци помножени са нулом у ратовима и репресијама, интелигенција којој пена и мехурићи мржње према Отаџбини избијају на уста – све то и знамо, чак и више од Американаца, зар не?

* Трамп најјачи звучник колективног гласа оних који су принуђени да себи поставе тежак, узвишен и диван задатак: зауставити време – усмерити га бар делимично у другом смеру, далеко од ове тмурне аутиутопије у коју смо нас увлаче

_______________________________________________________________

Аутор: Дмитриј ОЉШАНСКИ

ПРВА недеља новембра постала је црна због Дедовог пораза.

Догодило се нешто што није смело и није требало да се догоди, па сад гледамо како је тај ведри човек очајан – несумњиво најбољи политичар на Земљи – очајан и како глатко одбија да се преда сатанократама (авај, ово је за њих најприкладнија реч).

Краду му победу.

Ми бар (у Русији) треба да знамо како се то ради. Ми имамо своју „Демократску партију“, која је на власт дошла 1917. године и никада је није испустила из руку…

У Америци, ипак, проблем није само превара.

Деда реално није могао да победи са таквом разликом да није могао да буде побеђен муљањима испод стола.

Нека велика и одвратна сила заиста га истерује из Беле куће.

Шта је она, а шта је он?

На Фејсбуку се – а раније и на другим местима – редовно појављује исти проблем: свемоћна Администрација одлучује да инсталира такозване исправке. На пример, креира нови дизајн, нови оперативни систем, неко побољшање иако све и без тога добро функционише…

Многи људи се томе очајнички опиру.

Не желе „побољшања“ – поготово што су ружна и глупа. Њима никакав нови дизајн није потребан.

Али, Администрација намаће `нови дизајн` као нешо неопходно и неминовно.

Трамп је „Mister Old Design“.

Деда није био само председник САД. Он није био никакав „републикански политичар“. То су разни Бушови, Мекејни и Ромнији, нека их све ђаво носи.

Није чак ни Американац, већ светски лидер и симбол Партије Прошлости чија је улога да, уз помоћ елементарног здравог разума, ако не да сасвим елиминише, онда бар да одложи или битно промени будућност коју Администрација припрема свету. Са свим насладама у виду дивљачке цензуре, биоексперимената, борбе против хришћанства…

То је тежак задатали, ниииије сасвим немогућ. Јер, не наступа свака будућност.

Комунистичка будућност није дошла, иако је било тренутака када се чинило да је пред вратима.

Није се догодила ни нацистичка будућност.

Ни технокрстска будућност из доба Гагарина и писаца научне фантастике – такође се, као што сада знамо, није догодила. Испоставило се да је прогрес спор и да је углавном кренуо у погрешном смеру.

За идеју о одустајању од будућности ка којој се досад ишло, за коју се Трумп ухватио својим генијалним инстинктом, 3. новембра су гласали бели провинцијални Американци, намерно искључени из досадашње будућности. А та идеја није нимало безнадежна.

Бајден је експонент Новог поретка, са улогом у његовој борби са Трампом, као главном препреком на путу непрекидног прогреса.

Нови поредак има пет стубова: милионере – мегаградове – мигранте – мањине – матријархат.

То је чудан, али савршено функционалан савез елита са лумпенима против обичног човека, са савременим номадима и хушкањем жена против мушкараца.

Трамп најјачи звучник колективног гласа оних који су принуђени да себи поставе тежак, узвишен и диван задатак: зауставити време – усмерити га бар делимично у другом смеру, далеко од ове тмурне аутиутопије у коју смо нас увлаче.

Зашто пишем „ми“, а не само о њима из Америке?

Зато што судбина сваког „Римског царства“ утиче на судбину свих његових провинција, па чак и побуњених попут наше у којој се најсмешније и најразорније идеје које је неко измислио у западном свету остварују у много горем виду него тамо где су настале.

Мегалополиси, који исисавају сву крв из провинција, вишемилионско пресељавање Југа на Север, присиљавање болесника са високом температуром да Систему шаљу селфије јер ће, у противном, бити кажњени, мушкарци помножени са нулом у ратовима и репресијама, интелигенција којој пена и мехурићи мржње према Отаџбини избијају на уста – све то и знамо, чак и више од Американаца, зар не?

Због свега, мораћемо да се суочимо са сатанистичким злом које је ударило на Трампа…

Само, Деда је борац. Чак и ако изгуби, историја ће памтити да се борио.

Факти

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Русија ће изградити политику према Вашингтону након ревизије дејстава Бајденове администрације

Русија ће изградити политику према Вашингтону након ревизије дејстава Бајденове администрације

5 (2) Русија ради ревизију дејстава администрације америчког председника Џоа Бајдена, а на основу анализе …

Обрад Kесић: Питање је је дана када почињу грађански сукоби у САД! (видео)

Обрад Kесић: Питање је је дана када почињу грађански сукоби у САД! (видео)

3 (2) Аутор и водитељ Вук Росандић. HelmCast Да ли је овај текст користан? Кликните …

Један коментар

  1. Стеван Бошњак

    1.Само наоружани пророци побеђују.
    2. Свако, унутар себе самога, погледавши се у властито крајње ЈАСТВО нек се упита: ШТА ЈА ЗАИСТА ХОЋУ!
    3. На основу прва два следи неумитно сабирање у метафизичком, архетипском и морфогенетичком пољу.
    Кад та три поља извуку НЗС, ИДЕЈА која отуда изађе је и ПЛАНЕТАРНА и НЕЗАУСТАВЉИВА.

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend