Насловна / Србија / На улици се Вучићу неће рушити власт већ читав систем који је тебе и остала издајничка говна изнедрио
На улици се Вучићу неће рушити власт већ читав систем који је тебе и остала издајничка говна изнедрио 1

На улици се Вучићу неће рушити власт већ читав систем који је тебе и остала издајничка говна изнедрио

Премијер Србије Александар Вучић поручио је својим политичким опонентима да неће гледати филм у коме се власт мења на улици.

– И милион и пет да скупе, а нисам видео ни пет хиљада да могу, али и пет милиона да скупе рећи ћу једно – не може, идемо на изборе, а то, на силу, то може једино ако се нешто деси – поручио је Вучић.

Како је навео, бар да имају идеју, него осећају да су много јаки, „седну тако њих тројица па кажу то ћемо да урадимо, па гласају на мрежама“.

– Мораће овако, да узму папирче, па заокруже, па да видимо кога ће народ да изабере – рекао је Вучић и поновио да су све друго приче за малу децу.

Упитан како коментарише сусрете и разговоре о заједничком кандидату за председника опозиције, Вучић је рекао да за те сусрете није заинтересован, да им жели да се лепо друже и проводе…

– А што се тиче избора, обећавам да ћемо да се боримо и то истином, а не оваквим лажима, гласајте за нас, даћемо веће плате. Зато проверите да ли можете да гласате за одговорне људе или за оне који ће да вас лажу – поручио је.

Танјуг

Како би сте оценили овај текст?

+Кликните на звезду за оцену!

Актуелно

Не смемо да устукнемо тихим фашизмом, не дозволимо Вучићевој власти да нас потпуно пороби и уништи 11

Не смемо да устукнемо тихим фашизмом, не дозволимо Вучићевој власти да нас потпуно пороби и уништи

Девети протест “1 од 5 милиона “ у Зрењанину започео је обраћањем одборнице ДС у …

Бакић: Власт и опозиција у Србији - два тела исте олигархије 15

Бакић: Власт и опозиција у Србији – два тела исте олигархије

Социолог Јово Бакић изјавио је да су власт и опозиција у Србији два дела исте …

Један коментар

  1. Овај није Вучићев систем веч ово је комунистичко-фашистички систем и може да се опозове за непуних 15 недеља ако се почнемо Удруживати и самоорганизовати ми који нисмо данас учлањени ни у једној политичкој партији данас у Србији јер нас има преко 3,5 милиона грађана из чега би се манифестовала и произвела критична маса за промену у Србији. Ово је и позив за Удруживање и самоорганизовање. позз. ДРАГАНешковић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *