fbpx

Најкориснија влада у историји – Телеком за стадион, или: „сеци уши крпи дупе“

0
(0)

Што су његови „историјски успеси“ већи, то ми дубље тонемо

Премијер Аљександар Вучи поново је запањио српску јавност, најавом да ће градити нови национални стадион. Према (ничим изазваним) речима премијера:

„кад продамо Телеком и Аеродром – правићемо фудбалски стадион“

Премијерова историјска посета Смедереву свечано је отворила другу високу пећ Железаре – која производи губитке од 15 милијарди динара годишње. Историјска посетка Јагодини обрадовала је нацију најавом новог фудбалског стадиона – који ће се градити парама од продаје Телеком Србија.

шеик Ал-Ек бин Вучи ибн Зајеб - стадион - летећи Емирати
шеик Ал-Ек бин Вучи ибн Зајеб – стадион – летећи Емирати

Председник владе која нема 56 милиона € у буџету за субвенције аграру, самостално одлучује да три пута више новца баци на изградњу новог стадиона. Вучи је најавио и невероватних 95 милиона € за (само једну) зграду клиничког центра у Београду.

Планирано разбацивање парама није резултат раста производње, већ продаје последњих остатака државне имовине грађене генерацијама. Телеком као технологија 21-ог века се продаје ради финансирања застареле и неисплативе технологије 17-ог века.

Продаја Телекома закрпиће неко време рупе у буџету за плате и пензије, а стотине милиона евра биће бачено на нове грандиозне пројекте грађевинске мафије. Лаковерној јавности ће се замазати очи фудбалским стадионом и кречењем школа и болница са „кумовским“ уговорима по цени пар пута већој од тржишне.

Покретање железаре у Смедереву је улазница за нову изборну победу, чија је цена продаја Телеком Србија. Јавности је потребно оставити у заблуди имагирног успеха и „бољег живота“ до завршетка бројања гласова на изборима.

Деиндустријализација је Србију од произвођача довела до просјачког стадијума државе без икакве производње. Једине функционалне компаније су стране, које се финансирају новцем грађана Србије, јавности представљене као „стране инвестиције“.

Куповина социјалног мира врши се продајом националних добара и стратешких ресурса, од чега ће након продаје Телекома остати само ЕПС. Финансирање неисплативих пројеката на рачун оних који доносе зараду је антагонизам народне пословице „сеци ду*е, крпи уши“.

Хитлерова Немачка је срушена стратегијом корисних идиота на власти. Мерено свим параметрима, ово је

дефинитивно најкориснија влада у историји

Инфо Анонимни

Референце:
http://anon.in.rs/?p=4077
http://anon.in.rs/?p=3894
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2015&mm=10&dd=12&nav_id=1050318
http://pescanik.net/sasa-radulovic-intervju/
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2012&mm=01&dd=31&nav_id=578566

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Пад производње у Србији од 0,7 одсто у 2019.

5 (1) Укупна индустријска производња у Србији у прва три квартала 2019. била је мања …

АЛО ПАЦИЈЕНТИ! Ветерани вам већ два месеца протестују у Пионирском парку! Шта ви славите?!

4.1 (28) Свечана академија поводом Дана војних ветерана, коју организују Министарство одбране и Војска Србије, …

3 Коментара

  1. genijalno sunce ti zarko koja je to inteligencija

  2. Hleba igara i krvi…NE NE NE stani najveći premijeru u istoriji, neeeeeeeeeee ne gradi stadion, gradi repliku neke rimske gladijatorske arene, može one iz Pule a može i one iz samog Rima, i šte će nam škole bolnice, tamo se ubijaju i umiru, ovde će da se raduju, igraju. Obnovi Kalemegdan, kakav bre park, vrati mu prvobitnu funkciju, pa nišku tvrđavu, pa smederevsku…Gladijatorske arene ne stadioni…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *