Након Тита непрекидно владају потомци—деца комунизма

4.4
(268)

Зашто је у Србији оваква ситуација каква је данас и каква је већ деценијама и зашто нема промена?

Један од одговора који се често чује у јавности је – зато што Србијом и након Тита непрекидно владају потомци—деца комунизма, идеолошка и биолошка деца Броза и његових официра, безбедњака, шефова Партије, директора великих комбината и фирми. Ако се погледа један омањи списак потомака из прошле, комунистичке, власти није тешко прихватити став да прошлост увелико одређује садашњост Србије, али ће тако бити, вероватно и у будућности.

У бившој СФРЈ од 22 милиона становника, крајем 80-тих година, било је више од 1.850.000 чланова комунистичке партије. Дакле, више од 20 милиона Југословена нису били чланови једине дозвољене партије. Како онда сву политичку, научну, естрадну, медијску, невладину и привредну сцену држе некадашњи високи чланови партије или њихови потомци?

Њихова деца су били носиоци власти и најбогатији људи за време Милошевића, они су у периоду 2001-2014 приватизовали целокупну друштвено-државну имовину покрадену 1944-1956 и држе све конце економије и јавног живота у Србији.

Да не испадне да причамо у празно, погледајмо неке примере:

1) Александар Вучић, син Анђелка Вучића, директора Завода за израду новчаница и кованог новца у Топчидеру, и Ангелине (девојачки Милованов из Бачког Градишта), секретарке из амбасаде САД у Београду, касније спикерке на ТВ Београд.

2) Ана Брнабић, унука потпуковника ЈНА Антона Брнабића са отока Крка који је ослобаћао Дедиње од својих власника 1944-1946 и ћерка Зорана Брнабића, комунистичког функционера и директора Поште.

3) Ивица Дачић, син Десимира, верног Титовог полицијског команданта у Метохији и Житорађи.

4) Млађан Динкић, син Миросинке, гувернера Народне банке Југославије за време Тита и шефице Анђелку Вучићу.

5) Борис Тадић, син официра ОЗН-е Љубе, комунисте па праксисовца тј. ултралевичара.

6) Зоран Ђинђић, син пуковника војно-обавештајне службе КОС-а Драгомира.

7) Ненад Чанак, син комунистичких и аутономашких функционера, отац Милан је био комунистички градоначелник Новог Сада и велики аутономаш.

8) Мирјана Мира Марковић, тетка Даворјанка је била Титова ратна секретарица и љубавница, ћерка комунистичког руководиоца Моме Марковића и револуционарке Вере Милетић, њен стриц комунистички руководилац Драгослав Дража Марковић, је почетком седамдесетих важио за најмоћнијег човека у СР Србији.

9) Вук Драшковић, син партизана Видака, касније дописник Танјуга из Африке. Шеф кабинета Мике Шпиљака, председника Председништва СФРЈ.

10) Војислав Шешељ, са 16 година постаје најмлађи члан Савеза комуниста Југославије, најмлађи Титов докторант на Правном факултету, докторирао на тему ”Марксистички концепт наоружаног народа”.

11) Драгољуб Мићуновић, СКОЈ-евац познат по томе што је репетирао пиштољ као гимназијалац на часовима како би застрашио професоре и као јахач свештеника СПЦ, био је и УДБ-аш на Голом отоку, једини рехабилитовани голооточанин, касније вођа “Црвеног универзитета Карл Маркс” током студентских протеста 1968.

12) Соња Лихт, један од вођа студентских демонстрација 1968. и оснивач “Црвеног универзитета Карл Маркс” током тих протеста.

13) Латинка Перовић, историчар и творац ”Друге Србије”, комунистички функционер, цензор и секретар Савеза комуниста Србије од 1969-1972.

14) Весна Пешић, ћерка Душана, партизанског борца и тужиоца у Титовим судовима.

15) Вук Јеремић, унук Шерифа Буљубашића и Садете Поздерац, чији је отац Нурија Поздерац, потпредседник АВНОЈ-а. Он је изданак једне од најугледнијих комунистичких породица из БиХ, које тамошњи медији воле да зову ”Бошњачки Кенедији”. Син је Михајла Јеремића, Титовог и Слобиног директора компаније Југопетрол.

16) Марко Ђурић, унук Најдана Пашића Брозовог функционера и председника Уставног суда СР Србије који је спроводио и извршавао устав из 1974.

17) Ирена Вујовић, председник општине Савски Венац и функционер СНС, праунука Николе Ковачевића, оснивача Коминтерне и Титовог амбасадора, брата народног хероја, револуционара и масовног убице Саве Ковачевића.

18) Вук Хамовић бизнисмен милијардер, син Радета, народног хероја и Титовог генерала који је ослобаћао Дедиње од својих власника 1944-1946 и касније био дугогодишњи Начелник Генералштаба ЈНА.

19) Миодраг МК Костић, бизнисмен, синовац Бранка Костића, председника Председништва СФР Југославије.

20) Мића ”Мегадтренд” Јовановић, син комунистичког руководиоца Божина Јовановића, најмоћнијег човека у источној Србији, члана ЦК СКЈ и члана најужег Титовог кабинета током 60-тих.

21) Драган Веселинов, син Јована, комунистичког руководиоца и једног од твораца аутономаштва у Војводини и најмоћнијих људи у Србији, отац и стриц су били кољачи банатских Немаца и српских кулака непосредно после рата.

22) Жарко Кораћ, син Вељка, марксисте и ОЗН-аша, помоћника Титових министара и шефа партије на Филозофском факултету у Београду.

23) Кори Удовички, ћерка Лазара, учесника Шпанског грађанског рата, аутономаша, комунистичког руководиоца и дугогодишњег амбасадора СФР Југославије у више земаља (Аргентини, Венецуели, Бразилу итд.)

24) Јелица Минић, бивши помоћник министра спољних послова је ћерка Милоша и Милке, истакнутих кадрова из времена Јосипа Броза, њен отац је био министар иностраних послова Југославије, и пре тога главни тужилац у процесу против Драже Михаиловића из 1946. године који до краја живота није одао тајну где је сахрањен генерал Дража Михаиловић.

25) Жељко Ражнатовић Аркан, службеник УДБ-е и Савезног СУП-а, ратни командант, син Вељка партизанског борца, пуковника ЈНА.

26) Наташа Kандић, ћерка мајора ОЗН-е Павла који је наредио стрељање Срба у Тополи 1944, потоњи генерал ЈНА.

27) Сташа Зајовић—”Жене у црном”, ћерка Јоле Зајовића из Kотора, партизана који је 1944. стрељао Београђане приликом ”ослобођења“.

28) Биљана Ковачевић-Вучо, ћерка Вељка, партизанског народног хероја, генерала ЈНА и помоћника савезног секретара за народну одбрану.

29) Соња Бисерко, шеф кабинета савезног секретара иностраних послова СФРЈ Будимира Лончара и дипломатски представник СФРЈ у Лондону и Женеви, ћерка партизанског борца Ђура који је био Титов дипломата у Египту и Алжиру.

30) Бошко Јакшић, перјаница листа Политика и највећи стручњак за међународне односе, син Павла, Титовог генерала и народног хероја, команданта Београдске војне области и помоћника начелника Генералштаба ЈНА, касније ударни члан ЦКСКЈ.

31) Гордана Суша, ћерка УДБ-иног оперативца и новинара-цензора Живорада Шиље Михајловића, снаја генерала ЈНА Саше Суше и супруга функционера Савезног СУП-а СФРЈ.

32) Душка Јованић, новинар и писац, унука народног хероја и генерала ЈНА, Ђока Јованића.

Из функционерских и партизанских породица потичу још и многи други попут музичара Боре Ђорђевића, Горана Бреговића, Момчила Бајагића-Бајаге, Бранимира ”Џонија” Штулића, Милана Младеновића, Горана Чавајде ”Чавкета” итд. Ту су и водитељи попут Оливере Ковачевић, Маје Жежељ, драмски писац и редитељ Љубиша Ристић, глумци попут Горана Кичића, Стефана Капичића итд.

Нико не може, нити жели, да спори право свим овим људима, потомцима носилаца комунистичке власти од краја Другог светског рата, да се баве пословима којима се, многи од њих, часно баве, и они не могу сносити одговорност за грешке и лоше потезе својих предака, али се ваља подсетити прошлих времена, последица које је то време оставило на наше животе. Можда и уз помоћ оваквих подсетника полако изађемо из провалије у коју смо упали пре много година и успемо да направимо друштво у коме ће бити места за све, али и бољитка за све. Та прошлост нам је оставила једно веома расцепљено друштво-на једној страни мали слој (једва неколико процената становништва) који живе као енглески лордови и велику већину који једва састављају почетак и крај месеца.

Аутор: Петар Живковић

Извор: http://tina.in.rs

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Сви грађани Србије имаће јединствени електронски здравствени картон

2.8 (8) Лекарима ће бити доступни подаци о пацијенту из свих здравствених установа Сви грађани …

МИЛОШ С. МИЛОЈЕВИЋ – геније кога су Мачва и званична Србија заборавили

5 (11) Милош С. Милојевић је био истраживач, говорио је чак 17 језика , историчар, …

21 Коментара

 1. Да, да, најгори шљам и олош комунизма.
  Било је и међу комунцима честитих и добрих људи, али такви нису могли доћи до изражаја од овог талога и есенције зла.
  Дугогодишњом негативном селекцијом, која се у Србији спроводила још у Титово време, добили смо овај сатански накот који ће удавити и сатрти читаву државу и народ најгором геноцидном политиком која се већ близу једног века спроводи против Србског народа.
  Ово што сада влада Србијом, је горе од било ког страног завојевача са којим смо као народ имали посла током читаве историје.

  • gresis pobratime, nema medj gubarima, krpeljima i parazitima cestitih, vec za sve vazi totalna deratizacija, dezinfekcija i pouciti narod o stetnosti istih.
   recimo nikom ne pade na pamet, valjda zato sto je nema, da pomene mnogo onih, jos zivih, kao purisa djordjevic, masovni ubica, a grobovi ispod travnjaka cacanskog borca, kako cusmo od jednog profesora, a takvih mnogo i premnogo sa castima i penzijama.
   borce poslednjeg odbrambenog rata kopilan ni da primi ni recima da pomene, mozda od sramote jer ratnio huskac i profiter bi. al pre bi reko genocidni zlikovac i balija iz ljutog bosanskog ustasluka i sluga nato fasista.
   e takav i danas penziju prima a zivot provede u zajebanciji kao filmadzija.
   kreozan, pepein i monsanto-bayer hemija za njih je rana naj bolja, a ne penzija i kopilad na vaznim mestima.
   ko ceka nesto bolje u sledecih 100 godina taj se grdno vara; od govana se pita nikad nije i nece praviti.
   vi naucili oprastati, lice okretati, zaboravljati i od svoga poslednjeg neprijatelju davati.
   beste otud, zivite u gnezdu ljutih zmija i najodvratnije gamadi.

  • Крв није вода.

 2. Доктор са Чубуре

  Оно што су започели комунисти настављају њихови наследници, који су често у директној крвној вези са претходницима. Око такве осовине зла се формирају власти једна за другом. Зато живимо из деценије у деценију све горе. Као објашњење за ситуацију пласирају се наивне флоскуле типа не знају свој посао или краду. Свака следећа власт те ”грешке” не исправља и оне постају још веће. Народ се перфидно увлачи у спиралу мржње, што према комшијама, што међу собом. Преко убачених агената потенцира се унижавање свих наших вредности – културе, вере, образовања, хуманости, ћирилице, а потенцира се простаклук, примитивизам и све друго што може спустити колективну свест народа још ниже. На срећу, Србија почиње да разуме целу игру и препознаје оних убачене са задатком примитивизације народа као и механизме спирале зла. Србија је започела свој пут назад, тамо где је била онда када је била духовно висока.

 3. Колико њих од броја наведених је стварно на власти?
  Ово што ови раде, нема везе са комунистима, нити социјализмом, нити Титом.
  Ови на власти су тотални изроди и изјашњавају се као четници, али ви то не можете да признате, јер да сте искрени, онда бисте морали да признате да је за време ових четника горе него за време комуниста, али вам је лакше да тврдите да су они продужена рука оног доба, а ви четници, јадници, опет надрљали.
  Нпр, помињете Брнабићкино партизанско порекло.А усташко?
  Ово је браћо четници ВАША власт, а ви, по обичају, причајте шта хоћете.
  Ја ситуацију видим другачије.
  Сетите се Шешељевог преласка у Србију и свих закона које је он иницирао и потписао.Потрудите се и потражите.
  Све што је рекао или урадио, било је против Србије.
  Сваки Хрват зна да је он њихов човек, само има 5% Срба који верују да је он српски родољуб и то четнички војвода.
  Ко га је наследио?Ти су одмах рехабилитовали Дражу итд.Да ли би то урадили комунисти или њихови прави потомци.Колико су сви они променили странака да би се укотвили на власти?И промениће још, ако затреба, само да остану на власти, да се њихови лоповлуци не открију, или да се не потежу.
  Свима је јасно да су тренутно актуелна три човека кључна у сатирању Србије:Шешељ, Вучић и Брнабић.
  Покушајмо замислити како би било без њих.
  Међутим, огроман је број оних које је Вучић упослио, а и то су Срби и то – не комунисти, већ послушници, ботови, а и четници, такође издајници рода свога.Ту је најмасовнији проблем.
  Даље, у целој српској политици немате једног јединог човека, који мисли на држава, већ само и искључиво на себе и свој профит.
  Могло би се рећи да су нам на власти четници, Хрвати и хомосексуалци, јер никад нисмо имали овако ментално болесну, непријатељску и перверзну власт.
  И немој да ми неки балоња објашњава да сам живео у провалији.
  САД САМ У ПРОВАЛИЈИ. И ТО У ТОТАЛНО ЗАТВОРЕНОЈ ПРОВАЛИЈИ ИЗ КОЈЕ НЕМА ИЗЛАСКА.
  „Дођу тако понекад времена, када памет заћути, будала проговори, а фукара се обогати“.(Андрић)(И он вам је био Хрват).

  • Доктор са Чубуре

   Нисам баш сигуран да су ово четници. Шешељ, Вук Драшковић и слични су на политичку сцену ушли као ДЕКЛАРАТИВНИ четници, али не и прави. Шешељ је докторирао на титоизму, Драшковић је био шеф кабинета Мике Шпиљка, обојица проверен и солидно позициониран комунистички кадар. На чело националних партија су постављени када су комунисти закључили да се поново стварају услови за буђење српства, па су понуђена два покрета, оба контролисана и вођена од стране режима, да се случајно не би појавио неки прави покрет или партија. Зар вам није било чудно да ”четници” ове двојице кумова изгледају као карикатуре четника из Булајићевих филмова?

   Што се тиче љубави између комуниста и усташа, веза је још старија. У јуну 1935. године потписан је споразум између једних и других о међусобном ненападању и безусловном помагању у случају избијања рата. У споразуму дословце пише да до комунизирања Балканског полуострва не може доћи док се не сломи кичма српству и православљу. Потписници су за комунисте Моша Пијаде, а за усташе Миле Будак. Оригинал овог споразума је у Војно-историјском Институту ЈНА.

  • Врло интересантна теорија.
   Не знам само каква је то држава била, када су синови и кћери свих јавних личности и генерала напречац, од сатанских комуњара постали четници ?
   Вероватно су и у врху оне државе биле ЈАЈАРЕ БИТАНГЕ И ШИБИЦАРИ, као и њихови наследници који сатрше садашњу Србију.
   Да су нешто вредели сачували би и Југославију.
   Све ово са Србијом показује само ужасе комунизма чији трагови заударају и данас.

   • Mlađan Dinkić je, prema Milanu Paroškom, vanbračni sin Staneta Dolanca. Nemamo dokaze, ali Milan Paroški je autoritet u koji ne treba sumnjati. Jedan, pored Koste Čavoškog, od retkih političara kojima se uopšte bilo šta može verovati.

   • Доктор са Чубуре

    Као што сте и сами запазили, игра је веома проста, мада представља процес дугог трајања. Први светски рат – уништавају се Срби, атентат на краља Александра организују усташе, Други светски рат – комунисти заједно са усташама уништавају Србе, Јасеновац, слање српске омладине на стрељање на Сремски фронт, масовна стрељања српских домаћина и интелигенције по градовима у организацији комуниста. Период од ”ослобођења” – под комунистима уништава се Српска Православна Црква, али не и католичка или исламска верска заједница, принудни откуп и пребацивање индустрије у Словенију и Хрватску, лажни сукоб са Стаљином, Голи оток и прогон Срба. Ратови деведесетих – Срби уништени и исељени са свих територија изван Србије, процес вођен од лажних националиста, инсталираних од комуниста. У исто време у Србији се инсталира турбо фолк и форсира култура примитивизма. Рат на Косову – погром и исељавање Срба, а српско руководство је комбинација комуниста и лажних националиста.

    Минимално познавање езотерије показује да је ово игра у којој једна иста структура распоређена на обе стране не дозвољава да клатно заузме вертикалан положај, да успостави духовну и моралну вертикалу. Сви екстремни положаји су добродошли, свеједно да ли је то потпуно лево или крајње десно. Створена је једна осцилација у којој је због велике амплитуде, велика и брзина кретања клатна, а време његовог задржавања у нормали је минимално и оно јури даље у следећи екстрем. Из истог разлога велики део нашег народа не стиже да ухвати нит, живи у сталној пометњи и не може да разуме шта му се дешава.

 4. Na vlasti su duže vreme antikomunisti! Privatizuju državu, izrebljiju radnike do iznemoglosti, rehabilituju kvislinge i prekrajaju istoriju. Oni se boje narodne vlasti kao i vi autori ovoga teksta!

  • Доктор са Чубуре

   Не знам да ли иза ваше тврдње стоји само незнање обзиром да су у овој земљи једини радници који се израбљују Срби, а паралелно се дају пореске олакшице послодавцима који запошљавају НОВОПРИДОШЛА ЛИЦА, а то су за сада једино арапи. Сложићете се да је то управо комунистички циљ из уговора са усташама од 1935. године.

 5. Neka je sve tako kao što tvrdite, ali ni oni pre komunista sto su podigli Dedinje nisu bez putera na glavi, bilo je tu puno profitera i liferanata iz Prvog svetskog rata. Inače, Marko Đurić je i potomak Nikole Pašića, a on nije bio komunista. Dakle, nešto drugo je po strani.

  • Доктор са Чубуре

   У праву сте. Модерноисторијски, комунизам је језуитски пројекат пласиран у земље Словена. По оној правој, много старијој историји, језуити (са свим њиховим пројектима) припадају једном од новијих покушаја тамне цивилизације Атлантиде да загосподари народима четири расе – Х Арије, Д Арије, Расена и Свјаторуса, односно светлом цивилизацијом. Дуга прича, баш као и овај процес.

 6. Поставити за циљ:“Хајде да оцрним комунисте“, или „Хајде да оцрним четнике“ или црног ђавола, свеједно, па онда пабирчити неке ситне безвредне детаље као „доказе“, па измишљати доказе, па лагати у стилу оне Шешељове:“док они схвате да је лаж, ја сам површио посао“, све то није вредно времена проведеног на читање, акамоли још и коментарисање.
  Треба имати чињенице и доказе па изводити закључак.
  Иначе, овој клики на власти, која је скупљена с коца и конопца, а за коју се најбоље може рећи да је четничко-Хрватско-педерска коалиција, заједничка капа је мафијашење.
  Иначе, мафија је на свим меридијанима најсложнија групација, без обзира на нацију, вероисповест, боју коже,…
  Зато би се ови најбоље могли дефинисати као мафија, а да се не потенцира, нити распирује ни национална, ни верска, па ни политичка разлика.
  А ово Живковићево пребирање црвених крвних зрнаца (по његовом мишљењу комунистичких), највише ми личи на Немачку у доба нацизма и на НДХ.(Не би ме чудило да једном устврди да његовим венама тече црна крв).
  Још само да им на врата нацрта петокраку, као што су нацисти исцртавали Давидову звезду Јеврејима.
  У прошлим ратовима је неко некоме страдао и од тих комуниста, а да не причам за усташе, четнике, …., али толико острашћене мржње након толико деценија, уз свесрдно лагање и измишљање чињеница је превише, па макар и од Живковића, којем ово није први пут.
  Поготово је чудно кад га у томе неко прати.Једино ако се он сам појављује и као коментатор, каао што то има обичај тамо неки др Радовановић, који налупа глупости о вакцинама, па онда под својим и другим именима одговара сваком коментатору и свађа се са њима, све док не закључи да им је „очитао лекцију“, а онда уредништво „невладиног“ Данаса закључи коментарисање, тако да им тај Радовановић, уз њихову свесрдну помоћ, увек излази „као победник“.А не знају колико су бедни и једни и онај други, који је, успут и фармакомафијашки верни портпарол.

  • Доктор са Чубуре

   Као што сами рекосте у претходном коментару, треба имати чињенице и доказе па онда изводити закључак. Верујем да сте доследан човек и сигуран сам да их имате на претек за све што сте написали.

 7. Ideja teksta dobra i tačna, ali sadržaj pogrešan i ako zelite istinu onda pisite istinu jer Mirosinka Dinkic nikada nije bila guverner Narodne banke ni Srbije ni Jugoslavije i to se lako da proveriti.
  I onda zbog jedne brutalne lazi cela istina pada u vodu.
  Srađan Nogo je sin šefa kabineta Milanka Renovice za vreme njegovog mandata prvog coveka CK SKJ.
  Svi koji su pravili karijere od Bregovica, Balasevica, Čolića,…su iz tog šinjela. U Beogradu i Srbiji je jos uvek 20.10.1944.
  Nema ni jednog jedinog na politickoj sceni a da predstavlja ista znacajno da nije iz sinjela vojnih i bezbednosnih struktura.
  I narod ne zeli da menja sistem.jer mu je tako nametnuta medijska volja i nije ni svestan da ne moze da odlucuje bilo sta sem kada ce u toalet.

 8. Не бих да учествујем у српско-српском обрачуну, већ бих радије скренуо пажњу на оно што нам се дешава, а то је: растурање породице и уништавање популације.За друге нације, као Енглезе, Румуне, Бугаре,.. ме не интересује, али сам веома заинтересован за Србе.
  Ради се о хомосексуализацији Србије, а нарочито српске деце, почев од вртића, обданишта, основне школе итд, а самим тим и о депопулацији Србије.
  Без обзира на привидно деловање, на челу тима за повећање популације се налази лезбејка, старија госпођа и госпођа за коју један посланик предлаже хапшење(сви у Влади Србије) и која опет није одавде, што је и резултирало смањењем наталитета.Али су зато узети милиони евра за тзв програм „Е-беба“.
  Мислим да је 2018-те у пролеће у вртиће од стране Министарства просвете…(чији министар није означен као потомак комуниста) упућен приручник из 2016-те под називом „Пружите детету СТО могућности уместо ДВЕ“, којег је 2016-те објавио „Креативни центар“.
  Наводно да се ту говори о образовању деце како да препознају насиље, а уствари се говори како да им се избрише њихов род – мушки и женски, већ им се нуди преко неких 60 родова, тако да деца у самом почетном узрастању не знају шта су.
  Даље, уче их сексуализму и упућују их на анални и орални секс, тако да би лако постали објекти белосветских педофилских предатора деце.
  Уче их да замрзе родитеље и да се обрате другима и да им родитељски дом није добро место за одрастање….
  Тај приручник је стигао из Шведске, која као и Норвешка, Финска, Немачка, Енглеска, САД, Израел,… имају своје државне центре за одузимање и трговину децом.
  Тако је наша држава потписала уговор о „усвајању-преузимању“-трговини наше деце од стране израелске фирме“Atid Hayeladim“.И Русија има с њима исти уговор, а ли и клаузулу да их не могу „усвајати“ хомосексуални бракови, док наша држава нема те клаузуле.
  На велики отпор јавности, министар је повукао тај приручник на дораду, али га лезбејска организација, која га нам је угурала у Министарство просвете (ко ли је то само наредио?) није пристала да прихвати исправке, већ да иде како је и стигао из Шведске.Министар је наводно променио неке чланове те њихове лезбејске комисије, али је начелу остала ОПЕТ иста председница- пензионисања психолошкиња.
  Ауторке тог приручника у Швеђанке:
  Кристин Хенкел и
  Мари Томичић, обе средњошколке, а за ову другу, погађате да је Хрватица.
  -И док неки међу нас убацују коску раздора по свим могућим темама, они нам нападају на најосетљивије место:на децу.И то од најранијег узраста.
  Мислим да нам је од животне важности да спасемо децу.
  Приложио бих и веома скраћено мишљење једне и то америчке докторке, али добронамерне:

  „AMERIČKA Dr RAJSMAN ŠOKIRALA SRBIJU Srbi čuvajte se. Novim obrazovnim sistemom od vaše dece žele da stvore…

  Sada, zahvaljujući ogromnom novcu Rokfelera, Gejtsa i Soroša, na čelu država, poput Hrvatske na primer, u koju sam bila pozvana kako bi raskrinkali politiku seksualnosti Novog svetskog poretka, nalaze se pedofili. To se dešava širom sveta i UN su deo te strukture. Rokfelerov, Gejtsov i Sorošev novac (onih koji su proglašeni „filantropima“) finansiraju strukture koje realizuju njihove interese – pre svega UN, koje podržavaju abortus i monstruoznu seksualizaciju dece, pokušavajući da snize starosnu granicu pristanka na seksualne odnose na deset godina i niže.
  I ta granica se neprekidno smanjuje…
  Dakle, čitava struktura vlasti je premrežena pedokriminalcima.
  Treba razumeti da je jedan od najvažnijih igrača u tom lancu – farmaceutska industrija – kompanije koje stiču bogatstvo na osnovu seksualno prenosivih bolesti. Farmaceutske kompanije zarađuju neverovatno bogatstvo na vakcinaciji naših beba, najpre nametanjem svojih proizvoda – vakcina, a potom i na rezultatima koje time postižu. Pedijatrijski autizam i čitav spektar poremećaja učenja predstavljaju izvor neverovatnog bogatstva od bolesne dece, naročito ukoliko pravni sistem neke zemlje obezbedi legitimitet i zakonsku osnovu za njegovo sprovođenje u formi mandatorne vakcinacije. Bogatstvo se stiče na onesposobljavanju naše dece za normalan život, jer nema roditelja koji će se predati kada je u pitanju budućnost njegovog deteta…
  Dejvid Rokfeler, koji je nedavno umro u 101.godini, zaslužuje apsolutnu pažnju u našoj analizi. Osnivač „Standard oila“ i nekadašnji najbogatiji čovek na svetu, koga establišmentski mediji slave kao najznačajnijeg filantropa koji svoja dobra dela ostvaruje preko Rokfelerove fondacije, finansirao je pokrete dizajnirane za seksualni inžinjering (seksualnu revoluciju) i njenog inauguratora Alfreda Kinsija. Dejvid Rokfeler je pionir u socijalnom inžinjeringu. Od 1900-tih, Rokfelerova fondacija, pokrenula je mnogobrojne projekte u čijoj realizaciji sada učestvuju Džordž Soroš i Bil Gejts. Mračna strana ovih napora nikada neće biti uključena u razmatranje dela i života ovog monstruma…
  Deca se uče u školama da budu objekti za pedofiliju.
  Oni koji su to osmislili, dobro znaju da je mozak dece moguće oblikovati, deci se govori da mogu da imaju oralni i analni seks sa onim koga izaberu – bilo da je dečak ili devojčica, odrasla osoba – bilo ko, petogodišnjaci se uče kako da mastrubiraju, i to se sve odvija pod zaštitom zakona. Kinsijev institut je član UN i oni sprovode treninge širom sveta. Sigurna sam da imaju svoje reprezente i u Srbiji. Kinsijev institut je napravio i aplikaciju za mobilne telefone preko koje ohrabruju ljude širom sveta da stupe u bilo koje seksualne aktivnosti u bilo kom starosnom dobu. Deci se danas sugeriše da bi trebalo da upražnjavaju analni seks…
  Dr Džudit Rajsman razobličila je Novi seksualni poredak za čije je uspostavljanje Rokfelerova fondacija odvojila ogromne svote novca, uloženog kako bi opskurna i opscena „istraživanja“, koja su sprovodili dr Alfred Kinsi i „Institut za seks“ na Univerzitetu Indijana na čijem je čelu on bio, postavila temelj za „seksualnu revoluciju“, uspostavljanje zakona kojima se normalizuju homoseksualizam i pornografija i uvođenje nastavnih programa u vrtićima i školama u kojima se deca modeluju po meri Novog svetskog poretka kao objekti za pedofiliju, pretvarajući svet u savremenu verziju Sodome i Gomore…

  Pod „seksualnim obrazovanjem“ deci se serviraju LGBT seksualni materijali.
  Pogledala sam programe koje ste mi poslali, koje su u Srbiji pokušali da ubace u sistem. Tim programima se deca treniraju za domaće i internacionalne predatorske mreže. U isto vreme, propagandni obrazac nalaže da se u medijima govori o zlostavljanju dece u porodici. To je uobičajena mantra.
  Najgore što možete detetu da uradite je da mu u mozak ubacite slike sa seksualnim sadržajem i to podržite autoritetom vaspitača, učitelja i nastavnika.
  Kada se detetu govori o seksu i kada mu se serviraju slike i postavljaju pitanja tipa: „Da li želiš da te dodiruju“? „Gde želiš da te dodiruju“ – dete se oseća uplašeno. Ono oseća da takva pitanja ne bi trebalo da mu se postavljaju i ispunjava ga mešavina velikog uzbuđenja i straha. Pedofilski monstrumi, postavljeni na rukovodeće pozicije upravo to stanje kod dece žele da izazovu širom sveta, jer je to stanje koje seksualni pervertiti i sadisti obožavaju – mešavinu straha, sramote i seksa“.

  • Доктор са Чубуре

   Без сумње имате добре намере, али од изузетне важности је да разумете суштину. Она се може изнети у свега неколико реченица.

   Прво, било какво тумачење поступака Рокфелера, Ротшилда и сличних са њиховом наводном жељом за још новца је грешка. Ове породице су само истурени представници оних који су власници целокупног новца, још од времена када је новац настао. Људима се новац у примарну емисију у целом свету даје искључиво као зајам (уз камату која није одштампана).

   Друго, фармацеутска индустрија највећу зараду не црпи из полних болести већ из непостојећих болести. Када се на пример прогласи да је уместо ранијих 100 мм живиног стуба сада безбедан доњи крвни притисак од 90 мм, у тој разлици они су произвели целу једну милијарду нових пацијената који су до јуче важили за здраве. Ако се лечи тек сваки десети и ако је годишња терапија само 200 евра (а више је) то је нових 20 милијарди евра зараде сваке године на непостојећој болести. Тако је и са нивоима холестерола, а ту је терапија много скупља и да не ређам даље како се шири сегмент онога што се из здравог пребацује у болесно.

   Треће, прича о хомосексуализацији деце је само мамац да би се у причу о сексуалности увукли родитељи који ће сада, као реакција кренути да уче децу исправним ставовима. Циљ овога је да се деци било из лоше, било из најбоље намере прича о сексуалности (оваквој или онаквој) и да им се тако активира сакрална или свадистана чакра пре времена. Ова чакра отвара енергије за уживање у еротици и материјалним стварима. Њено прерано отварање спречава развој свих осталих виших чакри и тако добијамо људе без духа, заробљене у материји. А ко је господар материјалног света, пише на много места, једно од њих је и Библија.

   Пуно поздрава.

 9. Ova gamad nema veze ni sa kim, osim sa samim đavolom.

 10. To su na vlasti od 2000.SVE DECA TITOVIH KOMUNISTIČKIH OKUPATORA SRBIJE.Sve dokumentovano,nema greške.Evo i nešta o lažnom četniku Draškoviću,sinu titovog komunističkog zločinca,https://vidovdan.org/info/zlocini-vidaka-oca-vuka-draskovica/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend