Србија

Напредњаци на пролеће легализују хомосексуални брак у Србији

Најава министарске за људска и мањинска права и друштвени дијалог, исте оне са показаним средњим, опозиционим прстом у предизборној кампањи, Гордане Чомић, о припреми нацрта закона о истополним партнерствима, открива нам да ће пролеће 2021. бити време за нову фазу зомбизације српског друштва.

Као и до сада, као лепо упаковане коре за розен-торту, под изговором људских права, интензивно се потура отров тоталитарне идеологије хомосексуализма. Иако сама министарка Чомић указује да истополна партнерства не могу бити изједначена са браком, јер би то било антиуставно, више је него јасно да би се усвајањем оваквог закона отишло корак дубље у бездан изједначавања природног и неприродног, моралног и неморалног, благословеног и проклетог.

Наиме, на прву лопту, све звучи логично:

  • да заједница истополних „партнера” (види текст Џоа Грабовског на тему речи „партнер“) буде призната законом;
  • да се на истополне „партнере” примењују прописи о подели имовине ако заједница престане да постоји;
  • да „партнер” истог пола може да наследи особу са којом живи под истим условима као брачни друг;
  • да има право наслеђивања пензије у случају смрти овог другог;
  • да им се омогући уживање права на заштиту од насиља у породици;
  • да у случају болести једног други „партнер” мора да буде обавештен о његовом здравственом стању;
  • да истополни „партнер” има право да учествује у доношењу одлука у погледу избора медицинског третмана за свог партнера;
  • да могу једни друге да посећују у затвору и да у случају смрти могу да преузму тело свог „партнера” и сахране га.

Међутим из самих докумената активиста хомосексуалних лобиста широм света, па тако и у Србији, недвосмислено се примећује навијање и заговарање крајњег циља: уставно изједначавање појма брака за хетеросекуалаце и хомосексуалце и следствено томе – право на усвајање деце.

Зато не треба ни најмање сумњати да ће идеолошки колонизатори, иначе врло агресивни, добро финансирани и медијски максимално покривени, наставити активности ка свом циљу, где је министарка Чомић само пуки извршилац.

од условом да им дозволимо…

Као што је својевремено рекао Леван Васадзе, представник Светског конгреса породица за Грузију, приликом регионалног конгреса породица у Београду 2017. године да је ситуација у Србији добра докле год 5000 до зуба наоружаних полицајаца чува 50 настраних типова. Биће лоше у Србији ако 50 полицајца буде чувало 5000 настраних типова.

А министарка Чомић може слободно да врати повез на очи, ионако га никад није ни скидала.

Извор: ИФН

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Један коментар

  1. Brak homoseksualaca nije potreban nikom, čak ni homoseksualcima. Zato je usvajanje ovog zakona samo po sebi beznačajno. Medjutim, ova svinjarija će kao i uvek ići uz neku za stanovništvo Srbije mnogo važniju. Psihopatine svinjarije uvek idu u paru, pa možemo očekivati da se na proleće, dok mi budemo protestvovali protiv homoseksualnih brakova, desi nešto vrlo štetno. Možda prodaja EPS-a po nekoj bagatelnoj ceni utvrdjenoj u nekom tajnom ugovoru i nekoliko još tajnijih aneksa. Videćemo. Bilo bi važno samo da ih dočekamo spremni, ili, ako je to ikako moguće, da ih do proleća razjurimo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Back to top button

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!