НЕ ЛИПШИ МАГАРЧЕ ДО ЗЕЛЕНЕ ТРАВЕ! Прво са рачунима за струју покраду народ а онда се као извињавају и враћају паре?!

НЕ ЛИПШИ МАГАРЧЕ ДО ЗЕЛЕНЕ ТРАВЕ! Прво са рачунима за струју покраду народ а онда се као извињавају и враћају паре?!

0
(0)
ЕПС ће обештетити све грађане који су добили нереално високе рачуне за струју, каже в.д. директор тог предузећа Милроад Грчић. Он је поручио да је покренута истрага због овог пропуста, и да ће одговорни бити смењени већ наредне недеље.

Грчић се извинио грађанима који су добили високе рачуне, наводећи да у одређеним деловима Србије, односно на територијама одређених електродистрибуција, постоји грешка у испостављеним рачунима. Тих проблема, како каже, има највише у Београду и Нишу.

„Све ћемо проверити, бавићемо се овим проблемом врло темељно и одгворни ће бити смењени. Имаћете имена већ за неколико дана“, рекао је Грчић.

Како је објаснио, при следећем читању, 1. фебруара, грешке ће бити исправљене.

„Градјани који сматрају да су оштећени или да имају нереално већи рачун, а све као последицу неочитавања бројила, могу да рекламирају рачун, а ми ћемо све испитати и врло прецизно под нашим надзором 1. фебруара биће очитана потрошња за јануар и исправићемо сваки рачун. Нико неће бити оштећен“, нагласио је Грчић.

Он се извинио и јавности због недовољно прецизног информисања ЕПС групе, за шта је као разлог навео недовољне или нетачне информације које су стизале из електродистрибуција.

Подсетивши да је јутрос имао састанак са председником владе Александром Вучићем, Грчић је рекао да је премијеру пренео шта се десило у појединим електродистрибуцијама.

„Жао ми је, јер је премијер љут на ЕПС због овог догађаја. Међутим, поптуно легитимно је љут, без обзира што је ЕПС прошле године вредно радио, што има одличне резултате и што је изнад очекивања одржан ниво спремности комплетног електросистема“, истакао је Грчић.

За то су, додао је, најзаслужнији оперативци ЕПС-а на терену.

Грчић је додао да је, према статистици, потрошња електричне енергије зими повећана у просеку за 22 одсто, али да то није разлог превискох рачуна.

„Увећана потрошња постоји, али имамо проблем у Нишу и Београду. Све ћемо проверити, бавићемо се овим проблемом врло темељно и одгворни ће бити смењени“, поновио је Грчић.

Танјуг

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Напредњачка хоботница Миленијум тим “граби” београдску обалу

Напредњачка хоботница Миленијум тим “граби” београдску обалу

5 (1) Од доласка на власт Српске напредне странке, фирма Миленијум тим толико је разгранала …

Фирмама Николе Петровића држава исплатила око 1.9 милиона € за откуп струје из мини-хе у 2020. години

Фирмама Николе Петровића држава исплатила око 1.9 милиона € за откуп струје из мини-хе у 2020. години

5 (2) Од око 21,5 милиона евра, колико је држава исплатила власницима малих хидроелектрана (МХЕ) …

Један коментар

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend