Не плави вода куће због шута Вучићу већ због неспособности твоје лоповске власти да среди и осигура водотокове!

Не плави вода куће због шута Вучићу већ због неспособности твоје лоповске власти да среди и осигура водотокове!

0
(0)

Замислите ситуацију да вам је породична кућа под водом због жестоких падавина и неспособности републичких и локалних власти да среде и уреде водотокове. Та ситуација траје годинама иако је неспособна власт добила на стотине милионе евра донација да те критичне тачке које сваке године плаве огромне делове Србије коначно уреди и среди. 

И да вам тако док гледате како вам породична кућа одлази под воду ту поред саме куће стигне премијер Вучић из Београда и тресне вам у лице да сте сами криви што вам је кућа под водом?! Ту је неко у комшилуку бацио шут у канал и ваша је кућа због тога под водом?! Да ли бисте мислили да вас тај човек зајебава или да је тотално одлепио?

Да ли би сте се сетили да га питате ко је плаћен да контролише да ли су сви канали и одводи у функционалном стању и ко то сваке године наплаћује порез за одводњавање? Да то није управо влада којом преседава тај несрећник Вучић? Што га неко не пита а шта сте говеда радили од 2014. године и тадашњих поплава? Колико сте канала средили и уредили и колико сте брана обновили и колико сте нових брана и устава подигли?

Где су бре бандо лоповска 162 милиона евра новца који је Европска унија уплатила Србији да би се управо са тим новцем радило на санирању водотокова и канала? Где је завршни рачун да видимо како сте и где то потрошили тај новац?

Данас се слободно може рећи да Србијом владају психијатријски болесници и да није више реч само о једном. Тим лудацима који су засели Србији на грбачу може да се напуни лудница повеликих капацитета! 

Милинко Милинчић

Србија данас

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Какав црни душевни вихор, Вучић је прско као лицна!

Какав црни душевни вихор, Вучић је прско као лицна!

3.4 (5) Председник Народне странке Вук Јеремић изјавио је данас да је јучерашњи телевизијски наступ …

Вучић и Шапић - Kупачице моја направићемо чудо (видео)

Вучић и Шапић – Kупачице моја направићемо чудо (видео)

5 (2) Сви су ми говорили да си курва а ја им нисам веровао. Vulinizacija …

4 Коментара

  1. OBAVEZNO POGLEDAJTE OVAJ VIDEO: EVO STA JE POTPISAO SA NATO PAKTOM ALEKSANDAR VUCIC (VIDEO)

    https://www.facebook.com/1519921778312750/videos/1523436367961291/
    NE NATO OKUPACIJI SRBIJE – S I R I – D A L JE

  2. Poplava ga donela, poplava ce ga i odneti…nadam se…

  3. Ko ce sada da spasava ljude iz poplavljenih podrucja?Nema naseg Omera!
    OMERE JUNACE LAKA TI ZEMLJA U KOJU SI PRERANO OTISAO ZBOG ZLIKOVACA VUCICA, GASICA, LONCARA I LJAJICA. BANDITI SU I DANAS ZAJEDNO DRAGI OMERE, LAZU NAROD SMRADOVI, SPREMAJU SE DA POKRADU IZBORE, PRETE GRADJANIMA KOJI NISU ZA NJIH. MOLIMO SE BOGU DA SE SAV NAROD PROBUDI I MASOVNO IZADJE NA IZBORE I OTERA OVU BAGRU U ZATVOR. SVI SU BOLJI OD OVIH, OVI SU NAJVECE LOPOVSKO, KRIMINALNO ZLO KOJE JE ZADESILO SRBIJU. MORAJU DRAGI OMERE ZBOG TEBE I TVOJIH DRUGOVA,LEKARA I MALE BEBE DA ODGOVARAJU PRED NARODOM JER PRAVDA MORA BITI ZADOVOLJENA. BOZE POMOZI DA SE OVAJ NAROD NAPOKON PROBUDI INACE SMO GOTOVI KAO NACIJA OD OVOG SIZOFRENOG ZLOCINCA I NJEGOVE BANDITSKE, LOPOVSKE SVITE.

  4. Dragi prijatelju Omere optuzili te zlikovci da si bio pijan tog kobnog dana, a danas sizofrenik, okoreli kriminalac optuzio sve gradjane kojima je ponovo poplavljeno sve sto imaju da su oni krivi, a bandit sizofren pokrao pare za pravljenje bedema. Svi smo mi ludi samo je lopovska banda ispravna. NARODE NA IZBORE SVI DO JEDNOGA!!! Ovakvo ludilo narodu je radio samo Dinkic i niko vise, ali su zato svi dinkicevi kadrovi oko Vucica pocev od sefa kabineta Kojica pa brata i sestre Misele i Danijela Nikolica itd. I Pajtic i Radulovic i Dacic i Zivkovic svi su bolji i nikada nisu ovoliko pokrali zemlju, vojska je bila na nivou, policija, danas nemamo ni vojsku, ni policiju, imamo starlete, sofere,keramicare, svercere, kriminalce ubice na rukovodecim mestima. Narode pamet u glavu. PENZIONERI PROBUDITE SE I KRKOBABIC OTISAO KOD BRATA LOPOVA SPS GA OTERAO JER JE ZA SVOJ I VUCICEV DZEO SMANJIO LJUDIMA ZASLUZENE PENZIJE.

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend