Насловна / Србија / НЕЋЕ ДА МОЖЕ! Српским парама да правите аутопут Велике Албаније, ту причу гледати нећете!

НЕЋЕ ДА МОЖЕ! Српским парама да правите аутопут Велике Албаније, ту причу гледати нећете!

Mинистарка грађевинарства и саобраћаја Зорана Михајловић састала се данас са првим потпредседником Европске банке за обнову и развој Јиргеном Ригтеринком и директорком ЕБРД за Западни Балкан Зузаном Харгитај, са којима је разговарала о актуелним и будућим инфраструктурним пројектима и наставку добре сарадње.

„Имамо одличну партнерску сарадњу са ЕБРД, о чему говори и чињеница да је вредност инфраструктурних пројеката које ЕБРД финансира од 2001. године скоро милијарду евра. Поред тренутних пројеката које заједнички реализујемо, очекује нас пре свега почетак изградње „ауто-пута мира“ Ниш-Мердаре-Приштина, деонице од Ниша до Плочника, као и наставак сарадње на регионалном повезивању“, рекла је Михајловићева.

Она је истакла да је регионално повезивање Србије један од главних приоритета и да очекује да изградња „ауто-пута мира“, на деоници Ниш-Плочник, дужине 39,5 км и вредности 220 милиона евра, почне што је пре могуће.

Јирген Ригтеринк, први потпредседник ЕБРД-а, истакао је да ова банка има одличну сарадњу са Србијом и честитао потпредседници Михајловић на успешном вођењу пројеката.

„Сматрамо да је регионално повезивање кроз изградњу инфраструктуре кључно. Успешно водите пројекте који доприносе том циљу, како у друмском, тако и у железничком сектору. ЕБРД је на располагању да пружи сву неопходну помоћ“, рекао је Ригтеринк.

Данас онлине

Актуелно

Славко Живанов: Учинци Вучићеве владавине „дотерали су цара до дувара“

Данас је поданичка Србија уз диктатора, док се ова друга, грађанска бори за слободу за …

Биће, биће померања ВЕЛЕИЗДАЈНИЧЕ! Ти и Дачић сте све ближи да се померите у ЦЕНТРАЛНИ ЗАТВОР

Председник Србије Александар Вучић рекао је, поводом састанка са саветницима немачке канцеларке Ангеле Меркел, да …

3 Коментара

 1. ‘Ajde, bre, ne balavite vise!
  Taj vas „auto put mira“ mozete da zadenete znate gde sebi!
  A ti ofucana gips ploco da napravis prvo onu ruinu od „auto puta“ zvanoj „koridor 10“ koji se raspada a da nije jos ni otvoren, pa onda lupetaj dalje.
  Narod nije glup i tup kao ti, i ne dize noge nikome, za razliku od tebe.
  Autp putevi imaju slabiji promet od tebe, sram te, bre, bilo, djubre jedno!

 2. Pa da, mora nato soldateska da se prevozi, jebo vas konj u cmar izdajnicki.

 3. bosancica cobanica nemoz bez svileni gacica, skota joj miloga i para Naroda Srpskoga. — is bre kod zmaja planinskoga i povedi sasobom svoga boga satanistickoga i ostalu ustasku keradiju i ostavte Srbima Srbiju. — sikter bre pa po bosni blago u ovcijem dzubetu cuvajte, teferice i jebilista posecujte i tamo arlaucite.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *