"Недимовић обмануо све, уместо пшенице и кукуруза - сеје лажи"
Бранислав Недимовић Фото: АТА Имагес/Антонио Ахел

„Недимовић обмануо све, уместо пшенице и кукуруза – сеје лажи“

4.4
(22)

„Министар пољопривреде Бранислав Недимовић је јуче, не трепнувши, по ко зна који пут слагао нацију, након наше конференције одржане испред јеговог министарства, да у земљи нема увозног албанског парадајза. Има министре, и те како има, пуни су га рафови“, рекао је потпредседник Странке слободе и правде Дејан Булатовић и као доказ показао декларацију након куповине парадајза из једног супермаркета.

– Да је неким срећним случајем Србија земља у којој владају право, а закони се примењују, у дану у коме сам као потпредседник опозиционе странке пред првом самопослугом доказао да министар пољопривреде безочно лаже, ако не би пала цела Влада због тог скандала, онда би свакако тај министар био одмах смењен и позван на одговорност. Јер било је довољно отићи до било које продавнице и уверити се да албанског парадајза има у изобиљу – рекао је Булатовић.

Затим је и доказао на који је начин Недимовић, како је рекао, обмануо јавност.

– Дечак из приче ономад је узвикнуо „цар је го“. Србијом данас влада много голих царева, а међу њима и Бранислав Недимовић, који је јуче, не трепнувши, по ко зна који пут слагао нацију, након наше конференције одржане испред његовог министарства, да у земљи нема увозног албанског парадајза. Има министре, и те како има, пуни су га рафови – рекао је Булатовић и нагласио:

– Уместо да сејете кукуруз, соју и пшеницу, ви сејете лажи, које се шире попут корова и трују наше плодно тле које вредне руке земље Србије треба да обрађују. Парадајз је албански и од истине овог пута не можете побећи, министре Недимовићу. И мада још увек нема сунца на хоризонту наше плодне равнице, свануће јутро када ће жито почети да се одваја од кукоља, њиве и баште да се чисте од корова, а земља да престане да одлази у бесцење. Млеко се неће просипати, вишње и малине се неће бацати и парадајз се неће чупати.

Булатовић је истакао да се наша пољопривреда вратила у половину прошлог века.

– Стручњаци кажу, српска пољопривреда се вратила у 1955. годину. Биће потребно много труда да се стање поправи, те најпре врати у садашњост, јер само из садашњости можемо размишљати о будућности. Будућности у коме ти, Браниславе Недимовићу, нећеш бити министар. Будућност у којој ће се пољопривреда вратити у руке онима којима заправо и припада, народу ове земље – рекао је потпредседник Странке слободе и правде.

Директно.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Тражи се повлачење предложеног закона о рударству јер предложена законска решења воде ка уништењу животне средине

Тражи се повлачење предложеног закона о рударству јер предложена законска решења воде ка уништењу животне средине

5 (2) Посланици Скупштине Србије данас су разматрали сет закона из области енергетике и рударства. …

Држава газдовање над 14 ловишта препустила приватним фирмама, међу њима и фирма кажњена за криволов и партнери Веселиновића и Радоичића

Држава газдовање над 14 ловишта препустила приватним фирмама, међу њима и фирма кажњена за криволов и партнери Веселиновића и Радоичића

5 (3) Јавно предузеће Србијашуме одустало је од газдовања над 14 државних ловишта у централној …

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend