Немце већ психолошки кондиционирају за општи нестанак струје (видео)
фото: @BBK_Bund

Немце већ психолошки кондиционирају за општи нестанак струје (видео)

Као што су владари света и њихов портпарол Клаус Шваб најавили, од наредне године свет очекује нова агенда звана климатске промене која ће са собом донести општи колапс струје и под тим изговором тоталну блокаду свих институција, болница, снабдевања…

Подсећамо, Клаус Шваб је у Давосу пре неколико година прецизно најавио агенду звану вирус пандемија, која ће са собом донети карантине, смањење слобода и права грађана, ширење панике у друштву, забрану путовања, општу вакцинацију становништва… А, сада нас је „лепо упозорио“ на следећу агенду.

Немци као Немци, већ су почели припреме. Власти савезне покрајине Северна Рајна-Вестфалија покренуле су кампању која би требало да припреми становнике за тотални нестанак струје.

Инструктори програма названог „Дан заштите од катастрофа“ подучаваће становнике Бона како да се снађу у случају да дуже време (недељама) остану без електричне енергије. Пре свега, како да загреју кућу уз помоћ свећа и кувају без струје.


Тим поводом Канцеларија за цивилну заштиту објавила је кратак видео у ком се наговештава како ће та обука изгледати. На снимку је приказана старија жена која на себи има неколико слојева одеће и која уз помоћ свећа и саксије загрева просторију у стану, а фолијом прекрива прозоре.

Паралелно са тим, у Бону ће, како наводи РТ, бити представљена књига под насловом „Кување без струје“.

Немачка се, иначе, највише ослања на природни гас. Залихе гаса су, како пишу тамошњи медији, исцрпљене због неуобичајено хладне зиме и пролећа?! Недавно је настао и проблем са обновљивим изворима енергије. Енергија ветра је последњих година највећи произвођач електричне енергије у Немачкој, али је удео њене потрошње пао у првој половини ове године због одсуства ветра у ветропарковима, тврде немачки медији.

Извор: Србин.инфо, Спутњик

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

И ТО ЈЕ ЕВРОПСКА УНИЈА: Незапосленима предлажу да се баве проституцијом!

И ТО ЈЕ ЕВРОПСКА УНИЈА: Незапосленима предлажу да се баве проституцијом!

Према писању листа „The Telegraph“, једна симпатична Немица (није емигранткиња) старости 25 година, остала је …

Чеда и Чале поново бриљирају 🙂 Цигла у темељу (видео)

Чеда и Чале поново бриљирају 🙂 Цигла у темељу (видео)

Знаћи брате премијерка је брооотална ЈЕЛ је рођена на асфалту 🙂 знаћи гура цигле у …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *