Непознато о Вођином интимном животу: блудничење са трансвеститом за 150 евра

4.5
(35)

Недавно се појавила скоро деценију и по строго скривана полицијска документација, која садашњег председника Владе Александра Вучића терети да је на јавном месту имао сексуални однос са другим мушкарцем, при чему га је полицијска патрола затекла са мушким полним органом у устима. Уз све то, тај други мушкарац је надалеко позната мушка проститутка која своје услуге наплаћује и код које је нађено 150 евра наплаћених те вечери од Вучића.

Никола Брујић из Земун Поља код Београда, мало је познат јавности под овим именом. Неки га знају по његовим уметничким именом Лидија, али је јавности највише познат као Ликана, један од најпознатијих трансвестита Србије. На јавну сцену је ступио (ступила) деведесетих година прошлог века, заједно са далеко познатијом Мерлинком (рођена као Вјеран Миладиновић, убијена 22. марта 2003.) и мање познатима Санелом, Гретом и Шехерезадом.

По причи Мерлинке, објављене у њеној исповести још за њена живота, сви ови трансвестити (инсистирају да им се саговорник обраћа у женском роду) су за живот зарађивали бављењем најстаријим занатом – проституцијом. Деведесетих година су се појавиле у близини парка код Економског факултета у Београду, где се и иначе деценијама уназад окупљају проститутке. Парк и околне уличице су постале по томе познате, и да тамо услуге пружају мушкарци преобучени у жене, па су муштерије које траже такву врсту услуге почеле ту да долазе.

Једне вечери 2002. године поред Ликане се зауставио аутомобил са њој добро познатим возачем – био је то Александар Вучић, актуелни председник Владе Србије. Вучић је, очигледно, и раније користио њене услуге, јер јој се одмах извинио што овога пута жури, због чега однос морају да обаве на брзину у његовим колима. Ликана му је за услугу аналног секса наплатила 50 евра, али јој је Вучић дао укупно 150 евра, тражећи додатну услугу.

Наиме, пошто је обавио сношај у коме је Вучић био активан партнер, политичар и тадашњи члан СРС-а је тражио од Ликане да замене улоге и да сада он буде женско. Ликана из неког разлога за то није била расположена и предложила је Вучићу да узме њен (Ликанин) полни орган у своја уста и тако се задовољи, на шта је овај пристао. Ликана је у то време, упркос свом надимку, имала све атрибуте мушкости.

Усред тог, додатног односа, наишла је патрола полиције из месно надлежне станице Савски Венац, која рутински обилази овај крај, управо да би спречила блудничење на јавном месту. Видевши шта се дешава у колима, полицајци су закуцали на прозор и од присутних затражили легитимације. Вучић се понео веома дрско, питајући полицајца да ли уопште зна ко је он. Викао је и упадљиво гестикулирао. Патролу ово ни мало није импресионирало, па је „љубавни“ пар приведен у станицу полиције.

Као народни посланик, Вучић је могао да се позове на посланички имунитет, али би у том случају настао један мали проблем. Ако би то урадио, све би на решавање доспело до скупштинског Одбора за административна и питања имунитета и афера би постала јавна. Због тога се Вучић телефоном обратио свом тадашњем шефу Војиславу Шешељу, који је преко својих канала издејствовао да Вучић одмах буде пуштен, а да се цео случај заборави.

И по признању Ликане, никада јој није стигао никакав позив од суда или тужилаштва у вези са дешавањима те вечери. Ликани ово није било први пут да је полиција прекида у послу, и одлично је била упозната са процедуром која тада следи. Због тога јој је брзо постало јасно да су у овом конкретном случају радикали узели у заштиту свог истакнутог члана, како његова брука не би доспела у јавност. Народни посланик, и то још из редова конзервативне Српске радикалне странке плаћа за услуге уличну проститутку, и то још мушког пола, па га полиција затиче у колима на јавном месту са мушким полним органом у устима – то није смело да се обелодани ни по коју цену.

Иако је од Ликане те вечери узета изјава и формално је предмет заведен у полицијској станици, случај никада није процесуиран. Неко веома утицајан је издејствовао да документација заврши на дну најдубље фиоке полиције. Ликана је овде била колатерала, јер ако би се њој судило сазнало би се и име њеног клијента од те вечери, па је зато и она амнестирана.

Очигледно је да је руководство СРС-а било упознато са Вучићевим склоностима, не само према истом полу, већ и према егзибиционизму (склоност ка сексу пред посматрачима). Намеће се питање зашто наредних шест година, све док добровољно није напустио радикале, ништа није било предузето да би се он склонио са функција које је обављао у странци. Да ли то значи да је неко имао користи од тога што је Вучића могао да уцењује полицијском документацијом која до данашњег дана није угледала светлост дана?

О склоностима Александра Вучића према особама истог пола и раније је било писано у медијима. Дошавши на власт, он своје момке више није морао да плаћа из сопственог џепа, већ их је пребацио на терет републичког буџета, јер су сви они који би га сексуално задовољили добијали добро плаћене државне послове.

Раније се веровало да је Вучић склон односу са другим мушкарцима, али искључиво ако је он активан. Догађај са Ликаном из 2003. године, када је полицијски заведено да је Вучић орално задовољавао другог мушкарца, није једина таква епизода у његовом животу.

Стални сарадник Таблоида, Ђорђе Вишекруна, који је својевремено био изузетно близак са Вучићем, у својој аутобиографској књизи описује један догађај из централе СНС-а на Новом Београду. Тог дана је он по претходном договору дошао до Вучићевог кабинета и јавио му се мобилним са питањем где ће да се нађу. Вучић му се одазвао после дугог звоњења и замолио га да сачека мало испред врата.

Неколико минута касније из кабинета је изашао Вишекруни лично добро познат тадашњи омладински активиста и плејбој Д.Р. за кога се знало да нема посебне склоности према мушкарцима, али да се одазива њиховим позивима, под условом да он преузме активну улогу.

Д.Р. је убрзано излазио и на вратима још увлачио кошуљу у панталоне и закопчавао шлиц. За разлику од њега, Вучић је био комплетно и уредно обучен. У разговору са потписником ових редова Д.Р. је одбио да коментарише Вишекрунине наводе – нити је потврдио, нити демантовао да се било шта догодило између њега и Вучића, већ се само загонетно насмешио и приметно почешао у пределу препона.

Ликана се и даље бави послом којим се бавила и 2002. године, али од убиства Мерлинке прима само познате јој муштерије или оне који долазе са препорукама. Александар Вучић је председник Владе Републике Србије и уопште не хаје за афере које о њему објављују медији и друштвене мреже. Изгледа да после описаног догађаја из 2002. године он и Ликана више нису имали никакав контакт.

А 1. Прерушавање

Трансвестит (исправно и травестит од италијанског травестире) је особа која је рођена у полу који не прихвата, због чега променом гардеробе и понашања, као и шминком жели да се пребаци у изабрани пол. Израз потиче од латинских речи транс (пре) и вестире (обући) и дословно значи преоблачење, прерушавање. У свакодневном говору се све чешће користи енглески израз цроссдрессер (кросдресер), што је обичан синоним за трансвестит.

За разлику од трансвестита, транссексуалне особе су оне које су већ започеле или до краја спровеле промену пола медицинским путем, као што је терапија замене хормона или хируршка операција.

А 2. Секс и политика

Мало је светски познатих политичара који су ухваћени са неком проститутком, истог или различитог пола. Већини је политичку каријеру запечатило то што су имали ванбрачне сексуалне односе. До пада са власти, италијанског премијера, Силвија Берлусконија, више је довела чињеница да је имао секс са малолетницама, а мање то што су поменуте особе за то од њега добијале новац. Израелски председник Моша Кацев поднео је 2007. оставку због оптужби сарадница да их је сексуално узнемиравао на радном месту. Касније је због тога осуђен на казну затвора од седам година.

Бивши пољски вицепремијер Анџеј Лепер је своју сарадницу условио са „или секс, или отказ“. Тадашњи лидер турске опозиције Дениз Бајкал у мају 2010. је поднео оставку пошто се на интернету појавио видео снимак који га приказује голишавог у једној хотелској соби заједно са посланицом из његове странке. У нормалном свету би било незамисливо да каријеру настави политичар ухваћен како на јавном месту има секс са проститутком коју је платио. Србија ни по чему, па ни по овоме, не спада у нормалан свет. Певач Шабаноти у песми „Удаја Елтона Џона“ тврди – Док је било друга Тита, није било травестита!

Игор Милановић, Таблоид
Зашто љубав боли

(Елвис Џ. Куртовић)

О, како је тешко наћи њежног друга у маломе граду,

жалио се ноћу у мислима он Оскару Вајлду.

Са чежњом је гледао дјечаке како возе бицикле по цести,

спреман бијеше умријети за љубав од те неке опаке болести.

Отишао је у велики град, гдје средина није тако груба,

писао је лијепу књижевност и маштао да пронађе друга.

Једне вечери, на представи балета, упозна неке фине људе,

један од њих угледни одвјетник, позва га његов гост да буде.

Било је ту и неких лијечника, умјетника из разних домена,

јела, пића и њежне глазбе, једино није било жена.

Први пут он постаде сретан, упознао је себи слична бића,

не знајући шта ће да се деси, кад полуде од силнога пића.

Човјек живи да несретно воли, још једном он испаде глупак,

рече: „Ох, како љубав боли“ док су му у хитној крпили шупак

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Вучић: Србија набавља америчко-немачку вакцину против короне

3.7 (3) Србија ће до марта добити 350.000 доза вакцине против вируса корона америчко-немачког произвођача …

Напредњаци постављају најмлађег Кркобабића за потпредседника Народне скупштине

5 (6) Владимир Орлић, Стефан Kркобабић, Радован Тврдишић, Марија Јевђић, Елвира Kовач и Муамер Зукорлић …

33 Коментара

 1. NIJE SLUCAJNO NA ONOJ UTAKMICI NEKO UZVIKNUO-VUCICU PEDERU!
  OD SVIH RECI U SRPSKOM RECNIKU COVEK UZVIKNUO SLUCAJNO REC- PEDERU!
  AKO OVO NIJE TACNO,NEKA GA VUCIC TUZI,ALI MALO SUTRA.
  NA SUDU BI SE DOKAZALO ONO STO SVAKO NORMALAN ZNA,DA JE VUCIC KOMPLETAN PSIHOPATA,BISEKSUALAC NA PUTU KA CISTOM HOMOSEKSUALCU.
  BOLESTAN NAROD IZABRAO BOLESNOG VODJU ZA KONACAN PUT U PROPAST.

 2. Nije pre petnest godina postojao EVRO

 3. ovako nesto ako je srbija makar malo dostojna, nebi smelo da prodje samo na ovome. sve ove navode moraju na skupstimu i da policija iznese dokaze. po ponasanju vucica njegovih usana, ponasanja, i niz drugih pokazatelja stvar je sumljiva . trebao bi odmah da podnese ostavku. ako se to ne iznese u javnost, pokazuje, da kako nemamo normalne ljude u vlasti, tako i u policiji. to pokazujeda smo kao drustvo na dnu dna . sti se tice opaske dqa tada nije bijo evro, svijedno bila je marka , mnogi i danas govor e te marka te evro POZDRAVLJAM AUTORA OVE SRAMOTE, A OD REDAKCIJE DA SVOM SNAGOM OVU STVAR ISTERA NA CISTAC. PRIMERA RADI KAKO SUTRA GLASATI ZA SESELJA AKO JE U SARADNJ SA POLICIJOM SAKRIJO TAKO GROZNU I STRASNO NEMORALNU STVAR. TE DA AKO JE TO SAKRIJO, ODMAH BLUDNIKA U HAG, TAMO MU JE MESTO SA ONIM CRNCIMA I EVROPSKIM PEDERIMA.

 4. Znaci vodja vozio tramvaja…

 5. beograđanin na vodi

  Kad god se seti te epizode kada je uhvaćen sa penisom u ustima, naš premijer spontano otvori usta kao na ovoj slici u krugu. I čeka ko će da ga usreći!

 6. duboki prezir je dino sto osecam za av ava. Ali, pisati ovakve tekstove je, u najmanju ruku, neumesno!

 7. Нема за џабе пушачка уста

 8. I onda nje hteo da bude na čelu gay parade niti da je podrži niti ništa. Niodištava gay populaciju, kakav gad….

 9. Citajte tekst pazljivije…stoji u tekstu „jedne veceri 2002“, a Evro je uveden 1. Januara 2002…

 10. Vucic gleda kako da ustedi svoj budzet ….usled pada standarda smanjena je cena i pusenju
  tako da sada smanjenjem od 10% koje je uveo pusenje ga kosta 135 eura
  U Srbiji u kojoj je to prosek plata (ko RADI) sada dobijamo makar milion dobrovoljaca koji bi dali dragom Vucicu da im ovlazi penis svojim napumpanim ustima
  Mislim sta reci ovo ima samo u Srbiji (ni Spanske novele nisu stigle do ovog nivoa sodome i gomore )
  Cudi me samo da se jos nisu spandjali Vucic i Tadic (verovatno se neslazu ko ce kome pre )

 11. Ako je istina, strašno.Redakcija bi trebala da proveri ovo,a ministar policije je rekao da će u Beogradu uhvatit Tačija samo neznam
  za šta,to može učiniti i pre Beograda ako smije,međutim mislim da će ga pre odvesti na ručak svojoj kući.

 12. Nista posebno, polovina Evropske muske politicke elite su homoseksualci, pa nije cudo sto je medju njima i JEDAN srbin.

 13. Nemoralno , ove bljuvotine govore o autoru teksta sve ! Vucica ne gotivim , ali javna rec nalaze da postujete citaoce i ne ponizavate nas intelekt ! Sramota ..

  • ako bi dosla nekim slucajem do stampanih medija iz tog doba uverila bi se da se sve ovo desilo i da je stampa uveliko pisala pa cak i ovu sliku Likane stavila pored Vuciceve… nemoj da se pravimo sada fini a mi koji pamtimo mozemo da vam kazemo da je bilo velike sprdacine nq racun Vucica i Likane. I da nisam procitao ovaj tekst po slici sam prepoznao da je u pitanju ono sto se desavalo izmedju Likane i Vucica

 14. I takvog bolenika imao u vladu . E GEDJO sta si doziveo . Gde su motke i to usrane . Gospode boze kolikose nisko spustio gedja

 15. Данко Б. Марин

  Није вУЧКо блудничио – поносно је радио на Паради поноса 🙂

 16. NIŠTA VIŠE NIJE ČUDNO. OPŠTE JE POZNATO DA SVETOM VLADAJU PEDERI… ZATO PLANETA ZEMLJA I PODRHTAVA ŠTO OD SRAMOTE ŠTO OD STRAHA OD BOŽIJE KAZNE KOJA MOŽE USLEDITI SVAKOG MOMENTA…

 17. i to donekle mogu da razume jer svačija lična kultira i kućevno vaspitawe opredeluje moj izbor u životnoj magistrali na kojoj ja putuje. Ono šta ja ne mogu da svati i razumem to je da šiptar Aleksandra Vučić je postvaljen ja javnu funkciju od opšteg javnog interesa u Srbiji. Prva otac ovog šiptara Aleksandra Vučića je šiptar „Fahri Nusliju“ a ima i brata šiptara po ocu koji se zove Fatmir Ljimaj.
  Druga krucijalna istina je u tome kad su NATO avioni bombardovali TV Beograd Aleksndar Vučić je došao oko 3 sata pre bombardovanje TV Beograd i izvukao sa posla svoju majku.
  Aleksandar Vučić je uspavana peta kolona unutar samog Srpskog naroda i same Srpske države. Izlaz postoji, izlaz uvek postoji.
  Pozz. DRAGANešković

 18. OVO JE ŽIVA ISTINA !! JER SAM IZ ISTOG KRAJA BEOGRADA I UVEK SMO SE ČUDILI ZAŠTO I OTKUD BAŠ PO NJU DOLAZE I ODVOZEJE BESNI AUTOMOBILI SA DIPLACKIM TABLICAMA I VRAĆAJU JE UVEK DRUGIM BESNIM AUTOM NIKAD ISTIM…. SVAKA ISTINA ISPLIVA NA VIDELO KAO I OVA I SADA JE SVE JASNO KAO DAN ….IMAMO GEJ PREMIJERA SRBIJE ALEKSANDRA vUČIĆA …..

 19. zasto neumesno kada je u to vreme kada se sve ovo desilo o Vucicu i Likani stampa pisala… znamo mi stariji za ovaj slucaj

  • Да, старији се добро сећају, нарочито су били очајни радикали. АВ стално истиче да не дозвољава да му странци намећу решења, а то је оно да и сам зна да лаже. Наравно да је и он тај кога странци дебело уцењују, а имају и чиме. Богами, пукла би тешка брука. Само се питам: Шта су то Срби толико згрешили да им се на врх сцену ређају педери: Живковић, Чеда Јовановић, Тадић, Аллек Вучић, Ана Брнабић, а изненадићемо се када се огласи још које име, јер ова улога Србије као миша у мачјим шапама као предмета за понижавање има само то објашњење: ИМАЈУ АДУТЕ У РУКАМА ЗА ПОСЛУШНИКЕ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend