НЕСПОСОБНИ! СПС-у, ДС-у и ЛДП-у страначки рачуни нон-стоп блокирани а народу обећавају куле и градовe?!

0
(0)

РАЧУН Социјалистичке партије Србије је поново у блокади. Овај пут због дуга од 4.882.729 динара за оглашавање у време прошлогодишњих парламентарних избора. Три повериоца су чекала годину дана на исплату, а онда су социјалистима пре седам дана блокирали рачун.

Директор СПС Дејан Бацковић каже нам да решавају тај проблем:

– Није ништа спектакуларно, дуг није превелики и регулисаћемо га. Дуговања смо смањили за 200.000 динара, па сад износе 4,6 милиона динара.

Социјалисти су ове године већ седми пут у блокади, а претходно им је рачун био „замрзнут“ 25. и 26. априла. Најдуже су били блокирани 20 дана крајем прошле године, кад их је „заробила“ једна топлана због неплаћеног грејања у износу од 17 милиона динара. Претходно су били у проблему и са „Телекомом“, јер нису плаћали телефонске рачуне, па им је дуг нарастао на чак 69 милиона динара.

У најтежем положају су, ипак, Демократска странка и Либерално демократска партија, које од 2014. и не излазе из блокаде. Демократе укупно дугују 78.085.631 динар и „замрзнути“ су 1.084 дана. Дуг ЛДП-а је 28.834.007 динара, а у блокади су 1.091 дан.

ДСС и СРС имају доста сређеније финансије, али и они с времена на време уђу у блокаду. ДСС је рачун био „запечаћен“ скоро месец дана почетком 2017, а последње три године су били блокирани 207 дана. Радикали су од почетка године у плусу.

Новости.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

ЕУ направила уступак Kини: Из извештаја избачен део о пореклу коронавируса

5 (2) ЕУ је признала да је дозволила кинеској влади да редигује извештај о пореклу …

Вирусна парализа привреде, социјалног и друштвеног система: Привреда и друштво на апарату за дисање

4.3 (4) Сведоци смо опште парализе привредних токова (брзо ширећом) инфекцијом. Међутим, ова криза је …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *