fbpx

НИЈЕ ШАЛА: Чланови СНС-а се буне због запошљавања ШВАЛЕРКИ!

0
(0)

Група незадовољних напредњака из врањског одбора СНС-а послала је Инфо Врањским допис у коме се тражи, експлицитно, заустављање страначког запошљавања – швалерки!

Ова група у допису напомиње да је „познато да СНС Врање запошљава родбину, комшике и пријатеље“, али да ситуација постаје неподношљива јер су на ред дошле швалерке и љубавнице!

У тексту се наводи и директан пример, али ће Инфо Врањске покушати да га преведу на „езопповски језик“, јер намера нашег портала ни на који начин није да се било коме нанесе било каква штета.

Према овим информацијама, близак пријатељ једног од пет водећих напредњака у Врању има швалерку која је до сада радила најпре у Симпу, па у Центру за таленте.

– Сада је добила трећи посао за три године, а уопште није из Врања, него се овде доселила. Идеја је да се „госпођи од нивоа“ обезбеди већа плата са одговарајућим кутком за рад – каже се у допису напредњака.

Уз допис је стигло и брдо фотографија, јер неко очигледно помно прати развој „љубавне романсе која је разоткривена“.

У причи се помиње и Савет за социјална питања, који води сада легендарни Ненад Милојевић Шоне, а ово страначко тело у читавој причи служи као параван за „љубавна очијукања под плаштом страначког рада“, а због „присмотре брачних партнера“ којој су учесници афере наводно изложени.

– Неки чланови су ммного заслужнији за странку и изборе, али изгледа да дотеране љубавнице много више вреде него ми који лепимо плакате и обезбеђујемо гласове – каже се у допису напредњака.

У допису се наглашава да је циљ оваквог изласка у јавност намера да се спречи страначко запошљавање до кога се долази преко кревета, „да се стане на пут конкубинама и сличнима“, те да почне поштовање „правог рада и борбе за странку“.

Овде ваља подсетити да ово није прва афера овакве врсте која долази из врањског СНС-а, а да је све почело разоткривањем швалерске афере једног од челника града, чија је „миљеница“ претучена на радном месту од стране његове жене.

(Извор: Инфоврањске.рс)

фото: Јужне вести

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Владика Григорије рекетира Србе по Немачкој уводећи нове порезе и намете

2.6 (5) Владика немачки Григорије је по доласку у Диселдорф увео једну „новотарију“, која је …

МУП успорава поступак у вези прања новца СНС-а, СПС-а и УРС-а

5 (1) И поред две ургенције, МУП не одговара на захтев Вишег јавног тужилаштва у …

2 Коментара

  1. ZASTO SE BUNE PA SVALERKE UVEK RADE NA DVA RADNA MESTA.

  2. SAD STE SE SETILI!?
    SVI PACOVI NAPUSTAJU PRVI BROD KOJI TONE!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *