хапшење Срба, илустрација КМ Новина

Новим хапшењем Србина на прелазу појачава се репресија Шиптара

0
(0)

Хапшењем Србина на прелазу Бела земља, на истоку Косова и Метохије, од стране тзв „косовске полиције“ наставља се репресија над Србима.

Како медији преносе ова служба је потврдила да је Србин „ухапшен на основу налога који је издао тзв Основни суд у Гњилану“ мислећи при том на сепаратистичке „судове“. Наводи се да је Србин ухапшен у петак око поднева и након тога је послат на издржавање затворске казне. Оваква конструкција реченице и поступак који она представља, када су у последње време учестала су хапшења Срба, постаје уобичајена норма. Без икаквог суђења и без икаквог процеса Србе одмах по хапшењу шаљу „на издржавање казне“.

Упадљива је чињеница да се овај вид репресије појачава са све већом предајом надлежности у руке шиптарским сепаратистима од стране представника српске Владе, нарочито са доласком Александра Вучића на власт и инистриања да се приведе крају испуњење договора из Брисела.

О хапшењима медији извештавају у једној или две реченице и то тако да не изазове никакве емоције нити реакцију јавности. Према неким информацијама медијима је „препоручено“ да штуро извештавају о овим догађајима како се не би дигла прашина и разоткрио злочин српских политичара над својим народом и државом.

Нема ни мало сумње у то да су они који спроводе издају свесни несреће коју српски народ доживаљава али их се то не дотиче. Напротив, по свему судећи они су управо на несрећи српског народа много зарадили и није за очекивати да дође до било каквог позитивног обрта у скорије време а у том периоду извесне су катастрофалне последице по српски народ и његов положај на Косову и Метохији какав прети да се врати у зло доба 19 века када су Срби без икакве заштите убијани и прогањани од стране бандитских скупина Арнаута а данас од њиховог система, који Запад жели да представи као „државу“, у стварности имамо само монструм идеологију креирања Велике Албаније и механизам који је прати.


Извор: КМ Новине
илустрација: КМ Новине

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

П. Васиљевић: Шта нам казује Гренелова изјава о Трампу и Косову

4.7 (6) Гренелова порука да је Трамп свестан погрешне косовске политике у последњих 20 година, …

ИНТЕРВЈУ: Митар Kовач – Kосово и Метохија није Вучићева дедовина да овако тргује њом! (видео)

3.7 (3) Гост Славија инфо тв био је генерал-мајор Митар Kовач директор Евроазијског безбедносног форума. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *