fbpx

О државним границама се не одлучује на референдуму СТОКО ИЗДАЈНИЧКА!

0
(0)

Србија данас: Поготово се о државним границама не одлучује на референдуму док у Србији постоји медијски марк и цензура каква није виђена од времена владавине југословенских бољшевика. Овај човек је већ 18 година министар свега и свачега у влади Републике Србије. Љајић је лик који се у све разуме и може да буде министар за све. Када би га неко питао чиме би се то подичио за 18 година министровања у српској влади било би веома занимљиво чути шта је то што је овај ГМАЗ конкретно допринео било Србији било рецимо Муслиманима Рашке области. Одговор је веома јадноставан. Ништа.

Чиме си ти то Расиме задужио Србију и Србе да нас јашеш ево већ 18 година као Ера ждребе?

Расим Љајић је најобичнија хајчачка џукела која се јави пошто му господар а служио је као верно псето многе господаре баци парче меса. Ова лајава јајара која неће да му у пасошу пише српско држављанство већ држављанство Републике Србије као да је потомак самог султана Мурата а не потурчењак чија је фамилија у Ислам прешла почетком 19. века данас би да на референдуму одлучује о српским државним границама?! Мало морген. Нећеш ни ти Љајићу ни тај болесник и продана издајничка душа којој служиш да одређује српске државне границе. Ни на референдуму нити ван њега. Територија Републике Србије је недељива и тачка стоко издајничка!

_______________________________

Потпредседник Владе Србије Расим Љајић изјавио је да није реално очекивати да се у унутрашњем дијалогу о Косову дође до компромисног решења и да би референдум о том питању можда био добро решење.

„Није реално очекивати да се током унутрашњег дијалога о Косову дође до компромисног решења, с обзиром на дијаметрално супротне ставове који преовлађују у друштву, зато би можда референдум био добро решење“, рекао је Љајић за лист Данас.

Унутрашњи дијалог о Косову иницирао је председник Србије Александар Вучић, а одвија се од октобра у организацији Владе Србије.

Вучић је гостујући на телевизији Хепи рекао да ЕУ неће дозволити да Србија постане чланица без решеног питања граница и да ће на крају „народ на неком референдуму морати да каже шта мисли о томе“.

Бета

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

ПОСЛЕДЊА ИСПОВЕСТ НАЈВЕЋЕГ СРПСКОГ ЗАВЕРЕНИКА: Апис је знао да ће бити стрељан и тада је записао ОВЕ РЕЧИ

4.4 (9) Хваљен и куђен, херој и терориста, човек који је страдао од руке исте …

ЈАКШИЋ: Бугојанцу што уздижеш Мурата, мани се Космета, биће безбедније по тебе

4.7 (26) Као члан некадашњег тима Београда за преговоре са Приштином у времену од 2006-2008. …

Један коментар

  1. Direktno ovim oponira vucicevom unutrasnjem dijalogu… jedini koji se usudio od establismenta ukljucujuci i patrijarha SPC… Rasim je najlojalniji drzavi od svih u ovoj Vladi… a verovatno i u prethodnoj…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *