Насловна / Србија / Политика / Обрадовић: Одговор Небојши Стефановићу – Полиција је народна, а не партијска!
Обрадовић: Одговор Небојши Стефановићу – Полиција је народна, а не партијска! 1

Обрадовић: Одговор Небојши Стефановићу – Полиција је народна, а не партијска!

Добро је што је министар унутрашњих послова Небојша Стефановић признао да је Дијана Хркаловић, државни секретар МУП-а, била на локалним изборима у Лучанима по његовом налогу. То је доказ онога што смо тврдили: да се полиција директно умешала у изборни процес и ставила на страну власти.

Подсећамо министра Стефановића да полиција није партијска већ народна и да треба да штити закон, а не страначке батинаше и криминалце блиске СНС који се крећу у возилима без саобраћајних ознака.

Нечувено је да полиција притвара оне који указују на изборне нерегуларности, а штити оне који крше закон и учествују у изборним крађама. Нечувено је да су у току изборног процеса ухапшена два члана Председништва Двери – Борко Пушкић и Милован Јаковљевић, и обојица задржани више сати у Полицијској станици у Гучи, и да им је на тај начин онемогућено да врше своју функцију у Изборном штабу Савеза за Србију. Посебно је нечувено да се часни полицајци из полицијске управе Чачак и других делова Министарства унутрашњих послова злоупотребљавају и стављају под команду особе повезане са криминалним подземлјем, која се без икаквих стручних квалификација нашла на месту број 2 у МУП-у Србије.

Једини задатак Дијане Хркаловић у Лучанима био је да заштити криминалце блиске СНС кој ису претили бирачима и похапси водеће људе из Изборног штаба Савеза за Србију и на тај начин злоупотреби полицију у изборној кампањи власти. Али, десио се народ који је ослободио све ухапшене и показао да нећемо дозволити злоупотребу полиције у партијске сврхе. Захвални смо Дијани Хркаловић што се појавила пред незадовољних грађанима и отворено признала да СНС злоупотребљава све државне институције, па и МУП, зарад своје страховладе, тортуре над бирачима и диктатуре Вучићевог режима. Али, ничија није до зоре горела, па неће ни ова власт СНС, која је почела озбиљно да се љуља од када је више десетина хиљада људи изашло на београдске улице. Министру Стефановићу и његовој Барбари можемо да поручимо само једно: Видимо се у суботу.

 

Инфо служба Двери

Како бисте оценили овај текст?

+Кликните на звезду за оцену!

Актуелно

Повољном куповином ПKБ-а мафија сакривена иза Ал Дахре зарадила 106 милиона евра! (видео) 11

Повољном куповином ПKБ-а мафија сакривена иза Ал Дахре зарадила 106 милиона евра! (видео)

Kомпанија Ал Дахра Србија, која је у октобру 2018 године купила део имовине ПKБ-а, зарадила …

Вучићев кум Никола Петровић и његова организована банда криминалаца хара Србијом 12

Вучићев кум Никола Петровић и његова организована банда криминалаца хара Србијом

Након што смо 6. маја, у заједничкој криминалној акцији српске полиције и извршитеља и адвоката …

Један коментар

  1. Tupave seronje se sve vise ukopavaju svojim „pametnim izjavama“ i postupcima, toliko su tupi i pomahnitali u svojoj alavosti i veleizdaji!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *