“ОНА ВЕЛИЧА САТАНУ”: Зорана Михајловић у стану држи огромну статуу јарца! (фото)

3.2
(10)

Колико људи у Србији у свом стану држи огромну белу статуу јарца? Вероватно неколицина или можда нико. Међутим, међу онима који свој дом воле да докоришу бизарним статуама је наша министарка Зорана Михајловић.

Она у свом стану држи огромну белу статуу јарца. Да је реч о стоној фигурици, можда би човек још и успео да оправда тако нешто тврдњом да Зорана можда велича свој хороскопски знак.

Будући да је Зорана рођена у знаку Бика, огромна статуа јарца изазива бројна питања.

Зоранин бивши страначки колега из СНС-а и њен некадашњи врло близак пријатељ, Вилибалд Ерић, у изјави за Телепромптер.рс тврди да огромна статуа јарца има сатанистичку симболику.

zorana-i-jarac1

Он је, говорећи о министарки Зорани, користио именице у мушком роду и заменицу “он”. На питање због чега ословљава министарку као мушкарца, Ерић каже да је тако зову њене “газде”.

– Он. Тако је зову у њеним лобијима који су је довели и чији је експонент да остваре своје циљеве и интересе, каже Ерић за Телепромптер.рс.

Будући да је Зорана чланица озлоглашене “светске владе из сенке” познатије као Трилатерална комисија, њен бивши страначки колега наводи да је статуа јарца заправо знак привржености сатани.

– Јарац у њеном стану говори све. Сваки човек има душу. Она је одлучила своју душу да прода ђаволу. Јарац је сатанистички знак за ђавола. Те групе којима она припада су заправо сатанистички лобији, додај је он.

baphomet-3

Светски теоретичари завере тврде да Трилатерална комисија, Масони, Илуминати и остале тајанствене светске организације, између осталог, служе и за величање сатане и ђавола.

Јарац је један од симбола којим се чланови тих организација идентификују са сатаном. Статуа Бафомета (глава јарца на телу човека) у популарној литератури тумачи се као симбол сатанизма и окултизма.

Да ли је Зорана Михајловић своју душу заиста продала ђаволу и да ли заступа сатанистичку идеолигију, није у потпуности јасно, али је крајње бизарно што у стану држи огромну статуу јарца.

Телепромптер.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Ружичасти Хомер Симпсон у служби Трилатерале

0 (0) Добио сам електронску пошту: “Поштовани господине Димитријевићу, пишем Вама јер сте Ви један …

Алексеј Топоров: Прича о црногорској аутокефалности завршена. Или није?

0 (0) СПЦ је подржала РПЦ по украјинском питању, а сада њен представник Џомић говори о …

3 Коментара

  1. Ova fotografija je jedan u nizu dokaza da „on“ nije sigurno pravoslavni hriscanin jer ne bi radila to sto radi svom narodu, svojoj zemlji.
    Nama, braco I sestre ostalo da se molimo Bogu I jacamo veru. Drugacije protiv satane ne ide I jedino Bog zna kako!

  2. Милан Топлица

    А шта се друго могло очекивати од козе него да слави јарца !

  3. Bogami ta o kozi i jarcu je dobra.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend