Стотине хиљада Британаца потписује петицију против КОВИД пасоша

Стотине хиљада Британаца потписује петицију против КОВИД пасоша

5
(2)

WESTMINSTER, UK ( LifeSiteNews ) – Преко 240 000 људи у Великој Британији потписало је петицију супротстављајући се тако КОВИД пасошима.

Било је много недеља мешовитих порука и противречности у Великој Британији око питања ЦОВИД пасоша (путовница) и намерава ли их влада ставити у употребу. У децембру 2020. је министар вакцина Nadhim Zahawi два пута рекао да “ Британија не планира увести такозване ЦОВИД пасоше „, додајући да је позвао компаније „да о томе ни не размишљају“.

Међутим, у јануару је влада напокон признала да финансира један такав пројекат у укупном износу од 450.000 фунти.

Средином фебруара, министар спољних послова Dominic Raab, наговестио је да се ЦОВИД пасоши могу користити у земљи, као услов уласку у супермаркете и пабове. Т

Унаточ политичком притиску, као и притиску главних медија , хиљаде људи се супротставља тој идеји.

Петиција против путовница из дана у дан има све већи број потписника: средином фебруара имала је више од 140.000 потписа. 27. фебруара имала је преко 220 000 потписа, а у тренутку писања овог чланка прешла је границу од 240 000.

У петицији се наводи:

Желимо да се влада обавеже да неће издавати било каква документа о статусу вакцинисања / путовницу о имунитету за британску јавност. Такве би се путовнице могле користити за ограничавање права људи који су одбили вакцину против Цовид-19, што би било неприхватљиво.

Будући да је петиција упућена службеним парламентарним каналом, влада мора одговорити на петицију и размотрити је на расправи у Доњем дому након што број потписа буде већи од 100.000.

Прикупљени потписи су двоструко више од те бројке, Парламент би ускоро требао саслушати предлог и расправити о њему.

Laura Perrins, ко-уредник Конзервативне жене, описује путовнице као „монструозни напад на грађанске слободе. Дискриминирају етничке мањине, труднице и све оне који не желе открити свој медицински статус непознатим људима.“

Експрес вести

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

ПРОГОН ХРИШЋАНА Полиција у Лондону истерује народ из цркава на Велики петак (видео)

ПРОГОН ХРИШЋАНА Полиција у Лондону истерује народ из цркава на Велики петак (видео)

5 (2) Иако званично црквени обреди нису забрањени, полиција у Лондону је сачекала да почне …

Полиција учеснике забаве у парку у Бриселу растеривала коњима, воденим топовима и сузавцем (видео)

Полиција учеснике забаве у парку у Бриселу растеривала коњима, воденим топовима и сузавцем (видео)

5 (2) ПОЛИЦИЈСКО разбијање нелегалног скупа у Бриселу, којем је присуствовало до 5.000 људи упркос …

Један коментар

  1. Kakav kovid pasosi licne karte kovid, zurke kovid, smrt kovid, zivot kovid a nevidljiv.. belezganje, pa ovo ljudi ko da vladaju nervno poremeceni bolesnici, ali nisu oni glavni, njih je neko jako pametan i zao ili bolesnik bogat privukao.. Sve vlade sveta su pale na kovid ispitu posto vole da ispred imenice stave kovid osim pojedinih i u EU Belorusija.. sad neka vidi narod, da nije Bosanac neprijatelj Srbinu ni obrnuto vec oni su umesto kovida koristili a i sami zamenite mrznja, rasa, vera, zlo da sve to stoji umesto reci kovid, sad se sva ta neslaganja, mrznja, vera skupila u jednu rec koja uvek ide uz imenicu, Kovid jednako Zloooo

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend