Насловна / Свет / Хелм / Опасна мигрантска рута преко Пљешевице (видео)

Опасна мигрантска рута преко Пљешевице (видео)

Да би прешли границу Хрватске и ушли у Европску унију, избеглице и мигранти не бирају начин. Недавно је хрватска гранична полиција на Личкој Пљешивици на висини од 1.600 метара спасила од потхлађивања 15 миграната, међу којима је било шестеро ђеце и двије труднице. Сиријка у високом степену трудноће изгубила је дијете.

Актуелно

АКАДЕМИК СРБОЉУБ ЖИВАНОВИЋ: Још крију број жртава у Јасеновцу

СРЕБРЕНИЦА је осмишљена да буде камен о врату Србима. Да их савија дотле да се …

Лозница: Мигранти ломе бесни што су изиграни

ИЛЕГАЛНИ мигранти који аутобусима и таксијима из Београда стижу у лознички крај, свакодневно њих педесетак, …

2 Коментара

  1. ako oces migrantem biti, moras se zakona i obicaja domacina drzati, pa i veci domoljub biti a opet ces dodjinom i gurbetom ostati. — ove zveri krvolocne svoje obicaje poganske zele zadrzati; nikakve artije imati jer i onako ne znaju citati, kud stignu srati i pisati, vazdan o kaldrmu glavom mlatiti a ko njiova zakona ne postuje po nosu ce dobiti ili povremeno po vazduhu leteti il saku plumbuma popiti. — moj prandjed i djed takvima kursumom glavudzu poganu razbijali i njihovim zeljenim djevicama ih slali, /a sto ne babama pedofili pogani/. — sikter bre barbari, ostavte nas na miru slanine, cvarke i prsute jesti i rakiju piti a pevaljke gologuze i njihove kravlje po novinama gledati, iako ce velikom baljegom pokrivene biti.

  2. valja jos dodati; da Srbin, krvat i nemac ce se jedino u ovome sloziti, a njihove nacelnike ovde necemo pominjati, njima je sve jedno ko ce im furunu il sulundar prodzarati.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons