ОПРЕЗ! Мигранти проливају крв на улицама Београда, још један смртни случај

ОПРЕЗ! Мигранти проливају крв на улицама Београда, још један смртни случај

5
(1)

У међусобним обрачунима који попримају елементе клановске крвне освете (веома раширена појава у озлоглашеном Авганистану) убијен јејош један мигрант. Лице старо око 18 година искасапљено је ножевима (24 убодне ране) код Панчевачког моста.

Ово је други случај убиства у последња 24ч. Међу мигрантима влада изузетно напета ситуација која може да ескалира у свеопште крвопролиће, у коме могу да изгубе главе и случајни пролазници (домицилно становништво), без обзира на пол и узраст. Зато опрез.

Наглашавамо ОПРЕЗ!

Борбени Ефективи, Србија данас

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Француска: Терористички напад у Рамбујеу, мигрант из Туниса ножем убио полицајку (видео)

Француска: Терористички напад у Рамбујеу, мигрант из Туниса ножем убио полицајку (видео)

5 (1) Убиство службенице полиције у француском граду Рамбујеу је терористички напад, оценио је премијер …

Докторка хемије: Због количине отрова у ваздуху, у Београду ризик од добијања канцера

Докторка хемије: Због количине отрова у ваздуху, у Београду ризик од добијања канцера

5 (8) Истраживања атмосферских честица у урбаној зони Београда показала су да у ваздуху доминирају …

3 Коментара

  1. Подхитно и по кратком поступку протерати
    белосветску олош из Србије. Нетребају нам !

  2. poreklom indijanac, avganistanac ili melez iz tih krajeva, dusebriznik nas, mentalno zaostao i zlom obdaren, uzimajuci sebe kao merilo i uzor, protera sve sto cinise cvet i ponos zemlje, vaistinu ni na nebu ni na zemlji, sve umno i blagosloveno, u strane zemlje a dovede ovamo covekolike, nemuste i sterilne da stvara svoje carstvo, jer necemu stoci nalik lakse je vladati, po brdskim pasnjacima vodati a sam u dzubetu ovcijem ko coban se okolo vucarati, zube pokazivati, repom mavati i po potrebi klati i zderati, neprijatelja ne imajuci. — vukodlak picousti dovede ovamo nepregledno stado pricadjenih ovcica koje vole tudje ukrasti al i copore zveri koje prevalitanskim cupavim vukovima i vucicama nalik bise, noz u zubima drzase, pa ako nije po njihovom ministri i savetnici postase pa svoje dociljase.
    — eto, tamo gde lovcima sude i gde lovaca nema, zver se razmnozava i caruje, krv tece, kopita u njuske pogadjaju i kamionima u tranzitu, jerbo takvi nista ne stvaraju, iz zabave razbijaju dok ne nalete na veselog madjarona koji takve gazi i kojemu se sklanjaju.
    — eto u zivotinjskom carstvu nije lako opstati, treba otici, pa ce mozda nekom pasti na um deratizaciju i dezinfekciju sprovesti.

  3. evo primera da se valja za sobom osvrnuti, pa u opasnost i sramotu sebe ne dovoditi i uz izvinjenje molim rec ispustenu dodati; … iz zabave sofersajbne razbijaju …

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend