Насловна / Србија / ОСТАВКЕ! РТС цензурисао принт Косова и Метохије у ударном термину!

ОСТАВКЕ! РТС цензурисао принт Косова и Метохије у ударном термину!

Радио телевизија Србије данас је у јутарњем програму цензирисала принт Косова и Метохије на мајици момка који је одговарао на питања новинара. Од надлежних државних органа захтевамо да од свих одговорних за ову МОНСТРУОЗНОСТ затраже моменталне оставке и то првенствено од директора РТС-а Драгана Бујошевића па онда свих оних испод њега који су дозволи да се цензурише принт Косова и Метохије у сред Србије и Београда као да се ради о нечем страном и забрањеном.

Уколико изроди који су ово у РТС-у одрадили не буду уклоњени са њихових радних места по њихове оставке ће доћи народ Србије.

Ово лудило мора одмах да престане!

Србија данас

Актуелно

Опозиција у дубокој илегали, речено им је „нећете добити подршку док Вучић не заврши причу око Косова, а ми ћемо вам јавити датум“

Парламент у Србији више нема никакву функцију, Вучић је уништио све институције, те нема потребе …

На северу Kосова на шиптарским изборима гласали само они Срби који су приморани

Незаинтересованост за политичке процесе у условима који владају на северу Kосова је логична. То и …

Један коментар

  1. E, SRAMOTNE NAKAZE I IZRODI, NELJUDI I ALAVI IDIOTI, DACE BOG DA VAS SVE REDOM BOG KAZNI ONIM NAJGOREM, A HOCE, VERUJTE, JER OVO STO VAS SAKA BEDNIH PLACENIKA I NAKAZNIH MONSTRUMA RADI ODAVNO PREVAZILAZI SVE OKVIRE!
    POTPUNO NENORMALNO, BAHATO, AROGANTNO LUDILO, JESTE LI VI UOPSTE SVESNI DA CE KOLIKO SUTRA OVI STO VAS PLACAJU ODLETETI, A VI OSTATI OVDE, SA NAMA, KOJIMA SE NA OVAKAV NACIN RUGATE I PLJUJETE PO GROBOVIMA ONE DECE KOJA SU SE BORILA I NA KOSARAMA I NA SVIM DRUGIM KARAULAMA, DECE KOJU SU POMAHNITALI SIPTARI U DIVLJACKOM NAPADU POBILI, LJUDE KOJE SU POBILI NA NJIVAMA, JESTE LI SVESNI STA RADITE, BOLESNI VELEIZDAJNICI!?
    KAKO RADILI, TAKO VAM SE DECI VRATILO!
    NEKA VAS STIGNU I KLETVE SVIH MRTVIH KOJE STE PLJUNULI!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *