Отету девојчицу случајно пронашао викендаш, Вучићева војно-полицијска сила табанала безвезе 10 дана

4.4
(21)
Нинослава Јовановића и Монику Каримановић у недељу увече је пронашао Емил Живић у селу Пасијача недалеко од Ниша.
– Он је у недељу дошао на своје имање како би клао свиње. Одмах до његовог имања се налазила напуштена кућа која је припадала његовим комшијама који су преминули. Приметио је да се унутра неко налази и одмах звао полицију. Он сада није ту. Отишао је кући – рекли су нам мештани села.
Емил иначе живи у Нишу и само повремено долази на имање. Управо овај човек је заслужан што је пронађена Моника Каримановић.
Новости.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

3 Коментара

  1. SREĆNO SPASENJE MONIKE!

    Spašenje malenoj Monikici je ovogodišnji moj najsrećniji trenutak, nakon rođenja unuka. Monikici želim brzi oporavak i vraćanje svakodnevnim obavezama, roditeljima, ne mogu im čestitati, nije za čestitku, ali želim im svu sreću sa svojom Monikicom. Čestitam policajcima, meštanima, vojsci, BIA i svima koji su bili uključeni u akciji spašavanja devojčice, na upornosti i istrajnosti dugotrajne akcije spašavanja. Političarima savetujem da puste, o spašavanju Monike, da pričaju spasitelji, a ne oni. Srećno Monika, polako, sve će biti u redu, najbitnije je što si živa, Napred dete naše!

  2. Да, и ја сам се питала да ли је то тако, или сам погрешно разумела? Драго ми је због девојчице, али зар нам је полиција неспособна?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend