Србија

Па ниси ти олошу ништа потписао са ЕУ већ са представницима шипарских нарко фисова

Србија данас коментар: Просто је немогуће више слушати и трпети дебилизме Александра Вучића.  Одржао је седницу тзв. Националног савета безбедности који је ништа друго до још једна маска иза које се крије уплашени и неспособни ИЗДАЈНИК Александар Вучић. Ти што ти седе за тим столом се па нешто питају? Крајње ти је Време Вучићу да се бар колико толико понашаш као зрео и нормалан човек јер нису баш сви Срби твоје бирачко тело. Ти једва и од тог и таквог бирачког тела уз претње, присилу, куповину гласова и гомилу пропаганде тек можеш да намакнеш 15% од комплетног бирачког тела. Једини разлог због којег си још на власти и због којег си уопште дошао на власт је чињеница да ти је та тзв. опозиција још гори шљам и олош од тебе. Мада сте ти и та тзв. мејнстрим опозиција уствари ништа друго до два лице једне те исте зле паре.

Него да се вратимо на тренутну сутуацију око Косова и Метохије и тих регистасрких таблица? Дао си ти Бриселу месец дана да ти одговоре да ли постоји Бриселски споразум или не постоји? Па ево жвалоња да ти ја одговорим уместо Брисела јер Брисел и ЕУ Паганију заболе курац и за Бриселским споразумом и за твојим роковима. Тај бриселски споразум који сте ти и оно комуњарско издајничко говно Дачић на препад потписали никада није имао ни шансу да заживи из једног веома простог разлога. Тај споразум и сва та прича око њега требала је само теби да послужи да што пре и ефикасније предаш 18% суверене територије Републике Србије шиптраским нарко фисовима и онима који су у пословима с њима. Брислески споразум требао је да послужи као смоквин лист за БРУТАЛНУ ИЗДАЈУ коју си ти уз помоћ оног пијаног Милошевићевог крмета Дачића починио. А било је ту уз вас још једно пар стотина изрода који су вам помагали у томе што директно што индиректно.  Нису ни они невидљиви као што мисле да јесу.

Ниси ти дебилчино жвалава потписао било шта са Бриселом и ЕУ већ са представницима шиптарских нарко фисова уз посредовање Брисела. Сад ти дајеш рокове Бриселу да ти одговоре да ли постоји бриселски споразум и гураш неку идиотску издајничку причу о некаквој заједници српских општина. Ти упорно идеш на то да уништиш суверенитет Републике Србије и да суврену територију Србије предаш непријатељу на тацни. Није било власти у модерној историји Србији а да су њој била већа издајничка говна од тебе жвалоња и оног пијаног Милошевићевог идиота. Вас двојица сте више урадили за независност шиптарског Космета него Призренска лига. А како сте радили тако ће вам и бити. И немој олошу један издајнички да се кријеш иза небулоза попут Националног савета за безбедност. Ти који су у њему данс да нешто ваљају не би били ту да седе поред тебе. Џаба ти и сакривање иза Брисела јер су те сви нормални Срби којима је стало до њихове Отаџбине прочитали и веома добро знају ко си и шта си. Ти и такви Срби су и даље огромна већина како у Србији тако и изван ње.

___________________________________

* „Тражимо и одговор – када ће бити формирана Заједница српски општина (ЗСО). Евентуално  ћутање ће нам бити јасан знак да споразум не постоји и да они не желе да се то прихвати

На питање како коментарише синоћњу изјаву Бислимија да заједница српских општина неће бити формирана, Вучић каже да је он кључни човек и да једино говори истину када је реч о њиховим намерама према Србима: „Међутим, ја то желим да чујем од ЕУ. Зашто да долазимо у Брисел ако тог споразума нема или само за Приштину важи па када им се свиђа они споразум примењују, а када им се не свиђа, они га не примењују”

* Позвао ЕУ да утиче на Приштину да без одлагања укине пресуду на две године затвора посланику Српске листе Ивану Тодосијевићу због изјава о Рачку, јер то сматра следећим могућим разлогом за велику кризу„Или ће укинути ту пресуду или смо добро разумели да Приштина има дозволу за исељавање Срба са Косова. И у складу са тим ћемо реаговати”

На питање шта ће се урадити ако Пришитна не буде желела да се повуче специјалце, а НАТО и Кфор не желе да регују, Вучић је рекао: „Ништа”. И наставио: „Ја сам рекао да радим све што могу, нећу да прихватим захтев оних који су договарали са Приштином како да то изведу. Како год да се реши, криза ће се решити без понижавајућег пристанка Србије на оно што се Србији нуди

Вучић нагласио да се обе стране из Брисела позивају на попуштање само када је Приштина 100 одсто крива: „Када пишу ноту и позивају обе стране то, каже Вучић, значи да „штите албанско чедо или како је зову `косовску државу` од српског хегемона. А када кажу да је Србија крива, онда то значи да смо направили неку мању грешку

__________________________________________________________

ПРЕДСЕДНИК Србије Aлександар Вучић изјавио је, обраћајући се медијима након седнице Савета за националну безбедност, да је донето више одлука, закључака, предлога и препорука.

Србија тражи повлачење свих трупа које су упале на север Косова и Метохије, хитан одговор ЕУ да ли постоји Бриселски споразум о правном промету.

Вучић је поручио да је одбио „тобожње компромисно решење Квинте које би унижавало Србију”.

Истакао је да ће Србија наставити да инсистира на очувању мира, пуне стабилности и сигурности, али и пуне сигурности за српско становништво на КиМ.

„Сматрамо непримереним изјаве у којима се Београд и Приштина изједначавају. Србија жели да настави дијалог али не жели да прихвати споразуме из криминалних акција”, поручује председник.

Брисел да јасно одговори да ли

постоји Бриселски споразум

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас, после седнице Савета за националну безбедност, да ће Београд затражити од Брисела хитан одговор да ли и даље постоји Бриселски споразум у правном промету или то више није случај, као и када ће бити формирана Заједница српски општина (ЗСО).

„У наредних месец дана ћемо тражити одговор на то питање и евентуално ћутање ће нам бити јасан знак да споразум не постоји и да они не желе да се то прихвати”, рекао је Вучић.

Па ниси ти олошу ништа потписао са ЕУ већ са представницима шипарских нарко фисова

Он је позвао Европску унију да утиче на Приштину да без одлагања укине пресуду на две године затвора посланику Српске листе Ивану Тодосијевићу због изјава о Рачку, јер то сматра следећим могућим разлогом за велику кризу.

„Или ће укинути ту пресуду или смо добро разумели да Приштина има дозволу за исељавање Срба са Косова. И у складу са тим ћемо реаговати”, рекао је он.

Вучић је рекао да сматра непримереним изјаве из међународне заједнице у којима се изједначава кривица Београда и Приштине и додао да ће Србија бити увек спремна за дијалог али да неће прихватати политику свршеног чина и криминалних акција.

Он је рекао да је одбио предлог Европске уније који је представљен као компромисно решење јер сматра да би његово прихватање унижавало Србију.

„Разговарали смо и о ситуацији на Косову и Метохији после криминалне акције приштинског режима и шестог упада на север Косова и Метохије, уз коришћење оклопних возила и дугих цеви и малтретирање локалног становништва. Дошли смо до закључка да ће Србија наставити да инсистира на очувању мира и стабилности и пуне сигурности за српско становништво на Косову”, рекао је он, наводи Бета.

Вучић је рекао да је једино решење повлачење свих трупа са севера Косова и повратак на пређашње стање.

Савет за националну безбедност је сагледао и стање у Војсци Србије и систему безбедности, а Вучић је рекао да је веома задовољан стањем борбене готовости, морала и мотивисаности припадника војске да унапреде капацитете.

Србија не жели да развија осветнички

став према Приштини

Председник Александар Вучић поручио је данас да Србија не жели да развија осветнички став према Приштини увођењем неких мера, јер од тога нико нема користи и оне се предузимају када држава штити свој интерес.

Вучић је новинарима након седнице Савета за националну безбедност рекао да Србија тражи поштовање Бриселског споразума и у оквиру њега формирање Заједнице српских општина.

„Не може на овакав начин да се врши притисак. Суштина је формирање Заједнице српских општина… Хајде зауставите се мало и бавите се суштином”, рекао је Вучић.

На питање како коментарише синоћњу изјаву Бислимија да заједница српских општина неће бити формирана, Вучић каже да је он кључни човек и да једино говори истину када је реч о њиховим намерама према Србима.

Његова мржња према Србима, каже Вучић, толико је велика и тада му треба веровати јер говори истину.

Па ниси ти олошу ништа потписао са ЕУ већ са представницима шипарских нарко фисова

„Ја то желим да чујем од Европске уније. Ми смо поставили питање Европској унији има ли Бриселског споразума или нема. Зашто да долазимо у Брисел ако тог споразума нема или само за Приштину важи па када им се свиђа они споразум примењују, а када им се несвиђа, они га не примењују”, навео је председник, преноси Танјуг.

Вучић је поновио да се обе стране позивају на попуштање само када је Приштина 100 одсто крива.

Када пишу ноту и позивају обе стране то, каже Вучић, значи да „штите албанско чедо или како је зову `косовску државу` од српског хегемона.

А када кажу да је Србија крива, онда то значи да смо направили неку мању грешку.

„Ми морамо да будемо спремни на двоструке аршине и лицемерје, да би било другачије морате да ме ућуткате, али, ето, ја нећу…”, казао је председник.

Упитао је шта је Србија урадила да би се догодило оно јуче на административним прелазима са Косовом.

„Шта је Србија урадила за ово јуче, шта смо направили да ли смо послали војску полицију, јесмо ли повредии некога, уништили возило, бацили сузавац…”

Додао је да се на пресретнутим комуникацијама може видети колико су уплашени ти са дугим цевама и иза сваког дрвета виде, каже, Милана Радојчића.

„Толики јунаци а такав страх имају”, рекао је председник и закључио „да смо установили да Србија ништа није урадила.

ЕУ нудила повлачење РОСУ уз

услове које сам одбио

Да је Србија прихватила услове који су јој тражени одмах би се повукле РОСУ јединице, али ми те услове нисмо прихватили, изјавио је данас председник Александар Вучић после седнице Савета за националну безбедност.

Како је навео одговарајући на питање шта су тачно нудиле ЕУ и Квинта, навео је: прво да ми тражимо да се јединице Росу повуку без њихових услова.

„А то што они нуде би значило да треба да будемо срећни и задовољни и да вичемо како је дивно решење што ће да нам дају проба-таблице и да нам ставе стикере. Не би нам убудуће одузимали таблице, пустили би са КМ и ПР. Српске таблице са Косова би пустили као своје грађане, али грађане централне Србије не. Узели би златну средину, мало чак као навијали за нас а да ови могу да остваре своје циљеве”, прецизирао је Вучић, преноси Танјуг.

А то би се, како је рекао, представљало као компромис.

„Не може. Пошттујемо ми добру вољу ЕУ, честитамо ми њима на свему томе, али те шибица-фазоне које Албанци покушавају да нам продају – то не може”, био је изричит Вучић.

Додао је ако је изабрао да каже не на такве понуде, иако му је увек лакше да каже да.

Ми смо за мир, али шта ако следећи

потез буде упад у Валач

Не дам пристанак на безобразлук, не дам на криминал, не дам на понижавање Србије, поручио је данас председник Србије Александар Вучић и навео да је Савет за националну безбедност прихватио његово образложење и његову одлуку.

„Може компромис о свему, али понижавање Србије и подржавање криминалних акција Приштине не може”, рекао је Вучић новинарима после хитне седнице Савета.

На питање када се може очекивати повлачење јединица РОСУ и од кога одговор зависи, Вучић је рекао да то зависи од оних који „љуљају” 13-огодишњака у колевци, њихових ментора, да нам кажу да ли хоће или неће.

Па ниси ти олошу ништа потписао са ЕУ већ са представницима шипарских нарко фисова

„Можда неће никада, све може али на силу без пристанка Србије. То их погађа. Нема пристанка Србије за насилничку политику”, поручио је Вучић.

Каже да би компромис по Приштини изгледао тако да прво пребије и ухапси Марка Ђурића, па ваљда да ми онда да некога пребијемо.

„Па није то компромис, нисмо ми дивљаци”, указао је Вучић, преноси Танјуг.

На питање шта ће се урадити ако Пришитна не буде желела да се повуче специјалце, а НАТО и Кфор не желе да регују, Вучић је рекао: „Ништа”.

„Ја сам рекао да радим све што могу, нећу да прихватим захтев оних који су договарали са Приштином како да то изведу”.

Истакао је и да криза како год да се реши, решиће се без понижавајућег пристанка Србије на оно што се Србији нуди.

„Разговараћемо некако, гледаћемо да чувамо мир, бар што се Срба тиче, а нећемо пристати на ту игру”, указао је Вучић наводећи да би следећи потез био да упадну у Валач или контролну зграду на Газиводама, па да онда нуде компромис.

„Повући ће сафари возила и тешко наоружање што шетају по Косову да би плашили народ, да ви Срби будете срећни, а онда генерални директор и менаџмент мора да остане, то је компромис. Нећу да прихватим, сувише сам одговоран и озбиљан”, нагласио је Вучић и истакао да се не крије иза било кога.

Напомиње да је он одбио понижавајуће предлоге, али да је иза његове одлуке стао Савет.

Упутио је и велики поздрав, како је рекао, српским јунацима који су целу ноћ и цео дан издржавали терор албанских специјалаца.

„Што се снабдевања тиче Србија ће наћи начин како да их снабдева. Ти људи су понос нашег народа, велико им хвала што чувају своја огњишта, и Србија ће увек бити уз њих”, поручио је Вучић.

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!