Насловна / Србија / Параћин: Најурили ВЕЛЕИЗДАЈНИКА и СНС са власти!

Параћин: Најурили ВЕЛЕИЗДАЈНИКА и СНС са власти!

Одборници Скупштине општине Параћин изгласали су поверење председнику општине Саши Пауновићу.

Како је Пауновић навео на свом Фејсбук налогу, од 40 одборника који су гласали, ниједан није гласао за његово разрешење.

„Предлог је поднело 45 одборника и наредних шест месеци они не могу поново да покрену питање поверења, а другог начина за покретање тог питања нема. Потребна већина је од 28 одборника, а пет одборника скупштинске већине није присуствовало из оправданих разлога“, додао је Пауновић.

У образложењу предлога се наводи да „због тврдњи изнетих у јавности на рачун рада органа општине Параћин, сматрамо да је потребно проверити да ли председник општине Параћин ужива подршку већине одборника Скупштине општине Параћин, па захтевамо од вас, да се о предлогу за његово разрешење расправља и одлучи на првој седници Скупштине општине Параћин“.

Председник Скупштине општине Параћин Драган Митић је на јуче одржаној седници саопштавајући резултате гласања одборника казао да је „38 одборника гласало против разрешења председника Пауновића“.

ИЗВОР: Н1 СРБИЈА

Актуелно

Параћин против изградње мини-хидроелектране на Грзи

Одборници Скупштине општине Параћин донели су одлуку о покретању иницијативе за обустављање изградње мини-хидроелектране на …

СТОГОДИШЊИЦА ОД ОСЛОБОЂЕЊА БЕОГРАДА: Немци су побегли за два сата

ПРЕ тачно сто година, Београд је дочекао слободу! Ујутро, 1. новембра 1918, после незадрживог налета …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons