Почела је побуна против дахија у Србији: Јеб’о вас Вучић (видео)

0
(0)

Почела је буна против султана Вучића и његових напредњачких дахија. Почела је на стадиону. Паролом „Јебо вас Вучић“ навијачи Звезде нису послали поруку само полицајцима, него и диктатору. Јавно, пред телевизијским камерама, показали су да га се не плаше. Неколико минута скандирања било је довољно да се разбије страх, којим Вучић годинама, као ланцима, држи оковане све грађане, закључује уредник Магазина Таблоид Предраг Поповић, бивши уредник Дневног Телеграфа, Национала и Правде и Вучићев дугогодишњи сарадник и пријатељ

Пад сваке власти најављиван је на трибинама. Суноврат Слободана Милошевића је почео у зиму 1996/97. кад су навијачи први пут отпевали „Спаси Србију и убиј се, Слободане“. Правило је потврђено у лето 2002., на Ташмајдану, приликом отварања финалног турнира Светске лиге у ватерполу. Спикер је објавио да се у публици налази и премијер Зоран Ђинђић. Одмах су се чули звиждуци, праћени песмом „Можеш да нам пушиш, Зоране“.

– Јеси ли видео? Готов је Ђинђић! Кад навијачи крену на некога, готов је! – усхићено је говорио Вучић аутору овог текста.

Да би доказао колико је паметан, објаснио је целу теорију о стадиону, као социјалном феномену у коме се огледа стање у држави и друштву. Још су римски императори знали да им већа опасност прети од посетилаца гладијаторских арена, него од неподобних сенатора и побуњених варварских племена. Незадовољство грађана, без обзира на узрок и интензитет, власт може да каналише, али само док не стигне до трибина. Једном, кад се проломи стадионом, више не може да се обузда. После тога, узалуд подмићивање и застрашивање, пад владара је неминован.

У складу с тим, Вучић је увек покушавао да сарађује с навијачима. Хвалио се пријатељством са Шавијом, Кимом, Кинезом, Вучком и осталим вођама са Звездиног „севера“ и Партизановог „југа“. Бранио их је од медијских критика, па и од судског прогона. Кад је запаљена америчка амбасада, после протеста поводом проглашења независности Косова, Вучић је тврдио да се „диви тим часним и храбрим момцима, који се ничега не плаше“. С лешинарским инстинктом, тада је прикупљао крваве политичке поене на смрти Партизановог навијача Зорана Вујовића. С истим мотивима штитио је Уроша Мишића, који је осуђен због напада на припадника Жандармерије на Звездиној „Маракани“.

Кад је дошао на власт, преузео је потпуну контролу над свим навијачким групама. Вође је подмитио заштитом од судских казни и намештањем пословних комбинација. У његово име, они су управљали клубовима, некажњено пребијали непослушне функционере, диловали дрогу, избегавали суђења и служили као телохранитељи његовог сина “престолонаследника“ Данила. У изборним кампањама, хулигани су предводили напредњачке батинашке одреде и поштено, с безбол палицама и металним штанглама, одрађивали прљаве послове свог газде.

Идила је трајала дуго, пуних шест година. Пукла је оног трена кад је Вучић изјавио да „ни метар Косова није српски“. Неочекивано, 17. јула, на утакмици Црвене звезде против литванског Спартакса, „Делије“ су поручиле „10.908 квадратних километара, ни метар мање“. Вучић није спортски прихватио навијачки деманти. Заклео се да ће, ако се то понови, лично вратити Звездана Терзића у затвор, где му је и место. Претње су отишле на погрешну адресу, Терзић није могао да утиче на навијаче.

То није успео ни кнез Андреј Вучић у Новом Саду, свом престоном граду. Пред утакмицу са Звездом, 2. септембра, бата Андреј је покрајинском премијеру Игору Мировићу, градоначелнику Милошу Вучевићу и шефу новосадске полиције Милораду Шушњићу наредио да по сваку цену, не бирајући средства, спрече „Делије“ да шире непријатељску пропаганду, помињу Косово и нервирају малог Алека. Испред трибине на „Карађорђу“, на којој су се сместиле „Делије“, постављен је одред полицајаца с опремом за разбијање демонстрација. Чим су навијачи почели да скандирају „Нема поделе“, полицајци су кренули у акцију. Уместо страха, изазвали су врло пикантан одговор: „Јебо вас Вучић“.

Вучићу те вечери, као и обично, није било до секса. После шока, изазваног дрскошћу незахвалних навијача, пао је у депресију. Стигло га је све чега се плашио. Диктатуру је поставио на три темеља, на лажима, насиљу и страху. „Делије“ су показале да не верују његовим лажима и да се не плаше насиља. Да ствар буде гора, урадили су то у граду који држи под строгом контролом. А, ако су могли у Београду и Новом Саду, бунт могу да прошире целом Србијом.

Нису га утешиле ни информације које је добио од полиције и БИА. Навијаче Звезде је, наводно, узбунио Иван Богданов, вођа „Ултраса“. Богданов је пажњу српске и европске јавности привукао 2010. године, кад је предводио групу која је правила нереде на стадиону у Ђенови пре и почетком утакмице између репрезентација Италије и Србије. Дуго је био непожељан на „Маракани“, али изгледа да је одлучио да се врати и настави где је стао.

– Зар тај пољски криминалац да брани Косово од мене? – викао је Вучић на састанку кризног штаба у вили Бокељка.

Неколико пута је поновио имена родитеља Ице Богданова, оца Позека и мајке Фанике. Шефу БИА, Братиславу Гашићу, наредио је да провери у каквим су односима Богданов и Ивица Дачић. Према Вучићевим сазнањима, Дачић му је помогао да се извуче из немачког затвора прошле године, кад је Звезда гостовала у Келну.

Ипак, Вучићу је од Дачића много сумњивији Звонко Веселиновић. Одређене информације, којима располаже БИА, указују да је управо шеф косовског ганга подржао навијаче Звезде и охрабрио их да се супротставе полицији. У то може да се поверује, с обзиром на историју његових сукоба с браћом Вучић.

Недавно, кад је Грађевинска инспекција, у сарадњи с ресорним Министарством, донела решење о рушењу нелегалног угоститељског објекта на Панчићевом врху, Веселиновић је Вучићу послао кратку али јасну поруку: „Сруши Чардаке, срушићу и ја тебе“. Храброст, која га краси док је у студију Пинка, Вучића увек изда кад се суочи с реалним изазивачем. Господар је подвио реп. Министарка Зорана Михајловић је одговорност пребацила на полицију, која се није попела на Копаоник, да асистира при рушењу. Министар Небојша Стефановић није обавештен о том случају, а премијерка Ана Брнабић је рекла да нема чекић, па не може сама да сруши објекат.

Истовремено, на граници Македоније и Бугарске ухапшен је један од блиских сарадника Андреја Вучића, задужен за вођење послова у Суботици. Експресно, уместо Србији, мистериозни несрећник је изручен Хрватској. Браћа Вучић, тако, не могу да утичу на даљи поступак, ни да га заштите. Могу само да стрепе од онога што би хрватски полицијски и правосудни органи, а самим тим и Интерпол, могли од њега да сазнају о лабораторијама и узгајалиштима марихуане, вредним више од пола милиона евра. Зимус, кад је српска полиција открила засаде на северу Војводине, у врху напредњачког картела причало се да је цинкарош био Веселиновић. Сад Вучићев човек има прилику да у хрватском затвору настави са цинкарењем и открије ко су власници нарко-гардена.

Звонко Веселиновић је већ таргетован, Вучића ипак више брину остали чланови напредњачког картела, који би могли да следе његов пример. Међу сумњивима се изненада нашла министарка правде Нела Кубуровић. Било је довољно да, неопрезно, у друштву свог претходника Николе Селаковића постави реторичко питање да ли има смисла што је Дарко Шарић још у притвору.

Шарић је неколико пута узалуд подносио захтев да се брани са слободе. Добровољно се предао, има стално пребивалиште у Београду, ту му је породица, четири године је иза решетака, учествује у судском поступку, па нема правних и моралних препрека да му суд не одреди боравак у кућном притвору уз електронски надзор. Све то зна и Вучић, али не и зашто се Кубуровићка распитује за Шарића баш сад. Случајно или не, министаркина радозналост поклопила се с поруком коју је Вучић добио од партнера с елементима иностраности, у којој се истиче потреба да Шарић следећи рођендан дочека на слободи. Посредник, који је пренео поруку, објаснио је Вучићу да то више није тема за дискусију већ захтев за извршење преузетих обавеза. Какав ће бити Вучићев одговор, сазнаће се 21. октобра, на Шарићев рођендан. До тада, Кубуровићка ће бити под специјалним мерама, не би ли вођа открио да ли је и она укључена, мимо његовог знања, у спасилачки тим утамниченог шефа нарко-картела.

Пре три месеца, параноични владар је направио списак од 500 личности, које је означио као „претњу уставном поретку“. У међувремену, листа се проширила, а на њој су се нашли и сви чланови кабинета Ане Брнабић, као и неколико најистакнутијих функционера Српске напредне странке. Првобитна намера му је била да открије кртице у Влади, ко износи информације одређеним опозиционим лидерима и новинарима, а посебно уредницима Магазина Таблоид. У томе, очигледно, није успео. Међутим, по свом старом обичају, успео је да сам себи направи нове проблеме.

У извештају БИА, који се односи на праћење једног од министара, Александар Вучић је нашао информацију да је у ресторану „Џери“, почетком септембра, одржан састанак на коме је израелски бизнисмен Исак Норид тврдио да с Андрејем Вучићем преговара о изградњи објекта у који би била смештена Управа за трезор Народне банке Србије. Александар Вучић се највише плаши таквих трагова. Зна да у БИА има много нормалних људи, професионалаца, који воде „дупло књиговодство“, па на време склањају такве доказе, за неко будуће време, кад ће моћи да се покрене истрага и утврди ко се и колико уграђивао у разне послове.

Посебну врсту проблема представља јавно изношење прљавог веша. Драган Бујошевић, директор државне телевизије, тобож случајно, раскринкао је корупционашки случај у коме је учествовао један његов познаник, анонимни министар.

– Јуче сам до у најситнијих детаља слушао како је један министар пристао да плати 50.000 евра таблоиду да би престао да га блати. Ето тако и толико одвратно изгледа медијска сцена Србије. Па, што, бре, плаћате? Кажите јавно да вас уцењују! Тужите! – рекао је Бујошевић.

Да је Србија правна држава, директор РТС-а би већ био саслушан у Тужилаштву, где би открио до у најситнијих детаља ко је вршио кривично дело изнуде и који министар је пристао да плати рекет. Наравно, Бујошевић није забринут за стање на медијског сцени, чији је он један од водећих актера. Лукаво, глумећи наивност, открио је начин на који политичари из власти новцем перу своје прљаве трагове.

Бујошевић није рекао име уцењеног министра. Зорана Михајловић тврди да је у питању Вања Удовичић. Дневни лист „Блиц“ пролетос је објавио серију текстова о корупционашким аферама министра спорта. Само у једној од њих нестало је 527.000 евра. Удовичић је, у сарадњи са Синишом Јаснићем, председником Универзитетског спортског савеза Србије, преко фантомске фирме „Европске универзитетске игра 2020“ затурио тих 527.000, намењених за израду мастер плана. Паре су нестале, баш као и текстови у „Блицу“. Зорана Михајловић добро познаје начин пословања тих новина, па одлучно тврди да је Удовичић министар који се жалио Бујошевићу на рекетирање.

Јадранки Јоксимовић најсумњивији је министар просвете Младен Шарчевић. Неколико режимских медија у јулу је покренуло кампању против Ђуре Ђуровића, директора Београдске пословне школе. Агенција за борбу против корупције затражила је његову смену због тога што је незаконито сам себе поставио на функцију директора, а свог сина запослио на место асистента. Такође, запошљавао је и чланове породице Томислава Николића, Ивице Дачића и Вељка Одаловића. Епилог је познат, Ђуровић је смењен. Међутим, афера се закомпликовала кад је „Српски телеграф“ окренуо ћурак наопако и почео да објављује текстове у којима је Ђуровић описиван као храбри борац против корупције. Захваљујући њему, раскринкане су спорне активности Стојана Стојмировића и његовог оца Љубише, који је јавности познат као власник новосадског Факултета за менаџмент на коме је, тобож, дипломирао Томислав Николић. За креирање кампање против Ђуровића, „Српски телеграф“ је оптужио министра Шарчевића. У почетку, Шарчевић је узвраћао увредама на рачун тих новина, а онда им је дао интервју, извинио се и све је заборављено. Не само Јоксимовићка, већ и још неколико министара, уверено је да је Шарчевић платио откуп грехова.

Удовичић или Шарчевић, који год да је платио рекет, новац је завршио код Александра Вучића. Без Вучићевог знања и одобрења није могла да се покрене ниједна афера у „Блицу“ и „Српском телеграфу“. Диктатор ништа друго не ради, него тркеља по извештајима БИА, чита документе и преслушава пресретнуте разговоре. Сва сазнања користи за рекетирање сарадника, политичких противника, тајкуна, свих и свакога.

Како то изгледа, на својој кожи је недавно осетио и Богољуб Карић. Кад се вратио у Србију, у свом помпезном стилу Карић је најавио изградњу велелепног насеља у Београду, на Макишком пољу. Направио је макету „Тесла Града“, објавио огласе у неколико медија, хвалећи се како има Вучићеву подршку да запоседне 900 хектара земљишта у заштићеном појасу савске обале.

Уназад десет година, Карић је поштено плаћао рекет Вучићу, финансирао је све његове изборне кампање и личне прохтеве. С уверењем да се одужио за помоћ у судском спору с државом, који је завршио застаревањем оптужбе за пљачку 66 милиона евра, наивни Богољуб је недавно одбио да Вучића спонзорише с додатна два милиона евра. У то време, као у инат господару, у крипти Храма Светог Саве организовао је венчање све троје своје деце, сина Небојше и обе ћерке, Данице и Надежде. Славље је увеличало 20 свештеника, црквени хор и 800 званица, међу којима није било Вучића. Уместо да учествује у тој паради кича, Вучић је псовао Карића, који паре разбацује на породичне забаве, а њему не да. Није се задржао само на псовкама, већ је покренуо кампању у којој је оптужио Карића да од Србије тражи одштету од 1,3 милијарде евра за „Мобтел“. Алави Богољуб је захтевао да му држава уступи земљиште, фирме и имовину у тој вредности или ће је тужити у Стразбуру. Вучић, бескомпромисни заштитник државе, коју сматра својим власништвом, одбио је Карића и прогласио га издајником, који намерава да напусти напредњачки картел и придружи се неком од опозиционих блокова.

Дворске игре Вучића не брину, навикао је. Међутим, није навикао да решава проблеме из реалног живота. Незадовољство грађана успешно је амортизовао медијским триковима, бруталним лажима, полицијским и судским прогоном критичара, колективном хипнозом и застрашивањем. Задржао је контролу над већим делом опозиције, односно лидера минорних странака, али и сам је свестан да чекају испити које не може да положи. Пао је већ при покушају да институционализује предају Косова и Метохије. Од опозиције, веће проблеме су му направили Српска православна црква и „Делије“. Наравно, побуну неће водити попови и навијачи, али они су, одбијањем да се погну, обзнанили да је цар го, да их не може заплашити и ућуткати. Они су бацили грудву, која ће се претворити у лавину.

У страху, Вучић може да одговори само још већом репресијом. За почетак, укинуо је парламентаризам. Маја Гојковић је одбила да закаже седницу Народне скупштине с објашњењем да би је опозициони посланици искористили да вређају Александра Вучића. Ако је председница Скупштине могла да укине право на рад легитимно изабраних представника народа, онда неће бити изненађење кад власт забрани рад свих неподобних медија, странака, синдиката, удружења грађана… Уосталом, то се већ дешава на свим нивоима, злоупотребом државних институција. Правосудној тортури су изложени медији, међу којима је и Магазин Таблоид. Безбедносна информативна служба не штити закон, него интересе браће Вучић. Полиција учествује у кривичним делима које врше опаки режимски криминалци попут Симе Спасића. Напредњачки батинашки одреди разбијају опозиционе штандове и радничке протесте. И, опет, све то узалуд.

Вучић неће пасти на теми Косова и Метохије, нити на неком другом политичком питању. То га је само уздрмало, обориће га глад, беда и безнађе – последице његових политикантских експеримената. У очајању, људи дижу руку на себе, убијају се јер немају 150 евра да плате струју, да хране породицу. Голу егзистенцију покушавају да обезбеде радом у робовским условима за минорне плате. У већини домаћинстава лежу и устају са стрепњом хоће ли се појавити јавни извршитељи, да им отму намештај, стан или кућу.

Чир, који је створила напредњачка каста, мора да пукне. Ако буде среће, то ће се десити на изборима. Нажалост, само лаковерни могу да се надају да ће Вучић кад-тад дозволити гласање у регуларним условима. Никад се неће одрећи медијског мрака, иако то није од пресудног значаја. У оваквим околностима, грађанима није потребно да у „Дневнику“ виде и чују саопштења опозиционих странака, нити да им се с новинских страница објашњава како изгледа живот у Србији. Сви то знају, довољно им је да погледају у своје фрижидере и новчанике. Више не пролазе ни претње насиљем. Попут навијача, многи ће се охрабрити да диктаторовим зликовцима кажу – јебо вас Вучић. Ни куповина гласова неће успети. Кад је био радикал, Вучић је много више ценио Србе, био је спреман да за једног убије сто муслимана. Сад, као напредњак, мртве душе откупљује за по једну или две црвене. Све му је узалуд. Не само попови и навијачи, свест о неопходности и начину промене власти имају и политички ангажовани интелектуалци.

– Време је за побуну. Усред очаја у коме се налазимо не видим други начин да се спасемо малигног режима који је прожео све поре нашег друштва. Мислим да више не постоји нада да ћемо га се решити на легалан начин, преко избора који су апсолутно нелегитимни. Зато се залажем за хируршку интервенцију – рекао је Горан Марковић, филмски редитељ и оснивач Покрета слободних грађана.

Побуна је почела. Незадовољство које је тињало у сваком нормалном човеку, плануло је на стадиону. Не зна се колико ће времена бити потребно да стигне на улицу, али извесно је да напредњачки хорор неће имати хепиенд. Никад ниједан диктатор није успео у борби против властитог народа. Неће ни Вучић.

Предраг Поповић, Таблоид

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Вести из луднице : Мост на Палилули

4.8 (11) Рушење Савамале, изградња грандоманског споменика Стефану Немањи, реконструкција тек реконструсаног трга… Мало шта …

Борислав Новаковић: Нема компромиса са Вучићем нити повлачења у борби против његовог режима

5 (3) Потпредседник Народне странке Борислав Новаковић изјавио је данас да опозиција може бити успешна …

2 Коментара

 1. dok bude ceko sudjenje i tokom sudjenja moze da pusi kolko voli a i ko poslednju zelju ce mo mu to dozvoliti pa i omiljeno vino ponuditi i slatko se kreveljenju picoustog nasmejati iako nas to nece od njegovih necuvenih zlodela spasiti jer sve moramo oduziti, vratiti, jos ginuti i njegove pricadjene gurbete kuci ispratiti.

 2. VUČIĆ PARNJAČA GARNJAČA

  Ovo će nam reći Vučićeva budućnost: “ Vidiš li ovu krasotu!? Ovo je bila zemlja nekih glupih Srba, koji imaše jednu gej budalu koja je pred njihovim očima sve ovo što vidiš poklonila i rasprčkala. Jug je dao Albancima, ovaj centralni deo je dao Turcima, a sever je dao Nemcima i Hrvatima. Ustvari on je zemlju dao osvedočenim neprijateljima svog naroda. Pričaju da se ta zemlja zvala Srbija, i da su ti Srbi bili najstariji ali i zaostali narod u Evropi. Sad ih više nigde ovde nema. A oni su gledajući u njega blejali (kao ovce) i tako su nestali. Sada ovde žive Arapi. Zamisli to je sve uspeo samo obmanjivanjem i laganjem tih gladnih „ovaca“ preko televizije“. Reče neko svom prijatelju.
  E to će nam doneti Vučićeva budućnost, to ja kažem. Dalje…

  Pošto je kao predsednik vrlo nespodoban i štetan, Vučić se služi i obmanom kao stalnom poštapalicom.
  Njegova stalna priča o Evropi služi mu samo kao paravan, kao pokriće, kao zaklon za pljačku i dalje uništenje Srbije. To Srbi ne vide niti shvataju. Kakva Evropa!? Nema od toga ništa!…
  Inače da je Vučić stvarno hteo u Evropu on bi odavno oslobodio medije i sudstvo u Srbiji. Ali oslobađanje medija i sudstva u Srbiji značilo bi i direktno odvođenje Vučića na (verovatno) doživotnu robiju. Već sam rekao da Vučić nesme osloboditi medije i sudstvo nikada. Zašto? Zato što će biti izgažen kad narod sazna ISTINU.
  Vučić se zato zablindirao u TV-e kavez i to ga zasad’ jedino spašava. Inače u javnosti on beži od istine i uopše se ne snalazi. Pred patriote i prave novinare Srbije on ne izlazi. On predvodi sve izdajnike i pljačkaše Srbije, ali se vidi se da tu veštinu naglo gubi i da će uskoro ostati samo sam. Jer rat sa istinom će sigurno izgubiti. Neznam posle toga gde može biti bezbedan!?
  To je sadašnjost, a sada idemo malo u prošlost…

  Zbog recidiva komunizma Srbi su postali jedan nepatriotski i nedržavotvoran narod i zbog toga su izgubili svoju zemlju. Jednostavno, Srbi više vole jednu suludu nego svoju državu. Pa su za vođu izabrali (sličnog sebi) Aleksandra Vučića, koji je jedva dočekao da stane na tron i da uništi Srbiju kao nacionalnu zemlju. Odmah se sastao i sa instruktorima (našim neprijateljima) u Evropi, koji su ga tačno uputili kako najbrže i najlakše može da uništi Srbiju. A on pošto je rođen kao prirodna i nezajažljiva pohlepa, osetivši priliku za pljačku odmah se lati (svoga) posla.
  I tako pored niza problema koje je Srbija već imala, Vučić nije gubio vreme već je odmah napravio i kombinaciju, da pljačkom napuni dobro svoje džepove a od Srbije šta ostane. U tu svrhu on je stvorio i čitav lanac pljačkaša koji svi rade pod njegovim „palicom“. Srbiju je uništio tako što ju je celu prodao, opljačkao i izdao. Rasprodaju i pljačku je obavljao na razne načine. Samo jedan primer: Pod geslom: „Dovođenje stranih investitora“ on je ustvari rasprodao i iskrčmio našu grudu i naš kapital. Naš srpski kapital je otišao u strane ruke. Uskoro nećemo imati ništa naše u Srbiji. Dok je glavnu izdaju Srba izvršio opet tajno u Briselu. Za Srbe je briselska izdaja potpuna tajna. Videćemo kad’ se sazna istina šta će biti!?
  Vučić je ovo sve timski radio, uz veliku podršku medija, čiji je jedini zadatak da sakriju istinu, odnosno da sakriju Vučićeva zla od srpskog naroda. I to je krivično delo. U stvaranju ovog zla mnogo mu je pomoglo i stalno ćutanje (samozvane) opozicije i parlamenta u Srbiji. Ista je to klika ne zaboravite. „Sjaši kurta da sedne murta“. I vidite gde nas dovedoše!?…

  Vučića u Evropi dobro poznaju kao njihovog ljigavog podanika, i velikog srpskog izdajnika. Iz tih razloga Vučić je odmah postao dvoličan. U Evropi je bio vrlo ponizan i darežljiv, dok je u Srbiji pravi diktator. Već se nazire i otvorena diktatura. Ali njima nije bio problem da vide s’ kim imaju posla, pa su ga znalački iskoristili. I na kraju kad su ga iskoristili oni su ga šutnuli. Sada pronalaze dokaze na koji je način Vučić izneo veliki novac iz Srbije. Već mnogo znaju!

  Zbog Vučićeve pohlepe i obmane Srbi će ostati i bez Evrope, i bez Kosova, i opljačkani i potpuno uništeni. Uz sve to zbog njegove omraženosti svuda po svetu, mi će mo uvek pretrpeti i dodatno kažnjavanje tih svetskih srbomrzaca. A srpski narod samo zbog mentalnog sklopa ne ume da apstinira od podrške Vučiću, već ga stalno podržava i daje podršku da dokrajiči započeto. Odnosno daje mu podršku da uništi Srbiju. Na žalost sa ovakvim narodom on sve „uspeva“…
  Za srpski narod je najpreče da izvrši jednu ličnu katarzu-revoluciju, kako bi se definitivno oslobodio komunizma i anarhije sa kojom se brani ova vlast. Ovde pravde nema.
  Ova vlast je toliko kriminalna da se ne može više podneti. Ne podnose više ni kritiku ni istinu o njihovom kriminalu. Iz tih razloga spremni su uvedu otvorenu diktaturu, i da kažnjavaju sve neistomišnjenike u Srbiji. Ponavljam zla su velika i ova vlast će ratom da brani skrivanje istine od srpskog naroda. Očito je da drugog izbora i nemaju, sem otvorene diktature. To je borba protiv istine i pravde. To je borba protiv odgovornosti. To je onaj zadnji dropac…
  Ja sam pomenuo samo tri Vučićeva zla, a ima ih na stotine. U Srbiji nema suda koji bi trebalo da sankcioniše ovo uništenje Srbije.
  Na kraju da kažem! Komunizam je vratio Srbe u kameno doba…
  A ja pozdravljam sve patriote Srbije…

  Piše: Sajdzo Bogutovac.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend