fbpx

Под чијом контролом је Влада Србије?

0
(0)

Кључне личности у влади подржавају најаче масонске ложе у Србији, које су под контролом енглеских и француских ложа али и  утицајним масонима из белога света. Водеће ложе у Србији сложно су прихватиле водеће личности у влади као носиоце политике „братства“ односно политике помирења, толеранције и повезивања Србије са Европском унијом. Масонски утицаји били су јаки у профилисању Ивице Дачића па је добио подршку Савета за спољне послове Сједињених Америчких Држава и Трилатералне комисије на основу позитивних мишљења лобиста и чланова те комисије из из групе „Ист вест бриџ“ у Београду. Британски, амерички и немачки масони рачунају на актуелну власт која је постала „добитнички комбинација“ у центрима моћи у ЕУ и САД.

Вишеструки одлазак Дачића као министра унутрашњих послова на Молитвени доручак код америчког председника, као и похвалне речи Хилари Клинтон указују да америчка адмнистрација високо цени напоре у борби против нарко-картела и мафије, али и као вештог преговорача који поседује јаку политичку вољу у сповођењу пута Србије ка ЕУ. Дачић је постао за запад веома прагматичан политичар са којим се може разговарати и преговарати, јер има и солидне односе са официјалном политиком Руске федерације. Дачић је био централна личност српске стране у руско-српским разговорима приликом посете и руског председник и премијера Србији у вези са пословним аранжманима.

Како се лобира на личности?

Кључни људи „српске трилатерале“ радили су и раде за Ивицу Дачића и његово међународно позиционирање. На другој страни Александар Вучић добија високе оцене како  у Немачкој, али још више у Великој Британији за упорност у борби притив корупције и организованог криминала, али и успеха за парафирање споразума између Србије, „Косова“ и ЕУ. Долазак бившег градоначеника Њујорка Рудолфа Ђулијанија током изборне кампање за градоначелника у госте код Александра Вучића, као и блиске везе у администрацији Немачке посредно су  дело масонских канала и утицајних лобиста. Није ни чудо да се СНС, која је пре само годину дана била на „међународном посматрању“, сада налази као члан европских народњака односно конзервативних партија. То није успех Томислава Николића као творца СНС, већ Вучића проценом  политчких посматрача из ЕУ у последњих шест месеци. СНС се дизајнира по моделима америчко-британских стручњака за политику и политички маркетинг. Центри политичке моћи проценили су да је СНС сада јача политичка партија преко Вучића него што је то био СПС деведесетих у време власти Слободана Милошевића, посебно што се окренула ЕУ. Стратешки интереси центара моћи и масонерије је да политички играју на неколико кључних играча, пре свега на министре одбране, полиције и финансија.

Власт СНС-СПС до 2016 године?

Да се подсетимо да су  масонске ложе улагале наду у министра полиције Душана Михајловића, који је и сам слободни зидар. Слободни зидар је и Зоран Живковић, бивши савезни министар полиције и касније председник владе Србије после атентата на Зорана Ђинђића. Пажњу светских моћника својевремено је привукао и Борис Тадић као министар одбране. Поред њега је и бивши министар одбране Драган Шутановац, који је постао активни атлантистички лобиста у Војсци Србије приближавајући Србију НАТОу кроз сарадњу са Националном гардом Охаја.

После Тадића и Шутановца сада је Александар Вучић дефинисан као најперспективнији политичар на Балкану, који поседује јаку вољу, амбицију и снагу да кроз међунанродне контакте и политичку моћ Српске напредне странке одржава стабилност европске политике у Србији.

После министара полиције Михајловића и Живковића сада је министар полиције Ивица Дачић веома тражена личност у центрима стратешке моћи у ЕУ и САД.

Треба споменути и економског архитекту неолибералне економије у Србији Млађена Динкића, који већ 13 година на различите начине одлучује о економској судбини Србије доводећи је на ивицу понора.

Неки политичари, попут др Војислава Коштунице, председника Демократске странке Србије, су се „заиграли“ и „преиграли“ у односима са ЕУ и САД у периоду од 2000. до 2006. године и онда су били одбачени као штетни за њихове интересе на Балкану. Треба подсетити да је Коштуница третиран као први демократски председник Савезне Републике Југославије, као антикомуниста је уживао углед у САД и зато је добио награду за демократију 2001. године. Касније је одбачен као настављач „Милошевићеве“ доктрине другим путем.

Иако масони у Србији нису хомогени и свако вуче на своју страну, евидентно је да имају јак утицај и лобије у влади Србије и кључним ресорима. Ипак масонска браћа велику пажњу полажу на актуелну власт и сматрају да СНС и СПС треба да буду власт у Србији нареднх неколико година, сем ако се сама влада не уруши због интереса и личних амбиција двојца „са кормирларом“.

По писању медија на састанку Регуларне велике  ложе јуна 2012 где је изабран велики мајстор на крају церемонијала обављена је здравица на заједничкој трпези уз присуство масона из 29 држава. Као обавеза било је певање химне Србије „Боже правде“, уз здравицу домаћину Томиславу Николићу. На овом великом скупу био је генерални секретар Светске масонске конференције Американац Томас Ђексон.

 

Томислав Кресовић

Видовдан

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

ВУЧИЋ И ДИНКИЋ НАС БАЦИЛИ У МИЛОСТ И НЕМИЛОСТ ЗАПАДА: Страшна истина о којој се до сада ћутало (ВИДЕО)

5 (7) – Власт крије податак колико има страних инвеститора! Приблично је 50 посто грађана …

Дете од 11 година и двоје људи буквално погинули на улазним вратима Владе Србије

3.7 (3) Три особе су погинуле, а осам је повређено у саобраћајној несрећи која се …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *