Подржите протест РАТНИХ ВОЈНИХ ВЕТРАНА 7. децембра од 12-18 часова испред Народне скупштине! (видео)

4.4
(27)

Грађани Србије, Војни ратни ветерани, инвалиди рата, породице погинулих у борбама од 1991 до 1999 – ПОЗИВАМО ВАС!!!

Браћо и сестре Борци, породице погинулих, ратни инвалиди, патриотска удружења, свештенство и сви ви грђани намучене нам мајке Србије!

ПОЗИВАМО ВАС!!!

ДА 7. ДЕЦЕМБРА, СВОЈИМ ОДЗИВОМ ПОКАЖЕМО СНАГУ И МОЋ ОНИМА КОЈИ ЖЕЛЕ ПО ДРУГИ ПУТ ЖИВЕ ДА НАС САХРАНЕ!!! СВЕ НАС КОЈИ СМО РАТОВАЛИ ОД 1991 ДО 1999 ГОДИНЕ, ДОНОШЕЊЕМ СРАМНОГ ЗАКОНА ЗА ЦЕЛУ БОРАЧКУ ПОПУЛАЦИЈУ!!!

У ПЕРИОДУ ОД 12-18 часова. ЗБОРНО МЕСТО, СКУПШТИНА СРБИЈЕ!
Мобилизацију проглашавамо, са једним јединим циљем. ОНИ, КОЈИ НИСУ РАТОВАЛИ, КОЈИ ДАНА НЕМАЈУ У РОВУ, КОЈИ НЕМАЈУ У НОСУ МИРИС БАРУТА, КОЈИ НЕ ЗНАЈУ КАКО ЗВУЧЕ ГРАНАТЕ, КОЈИ НИКАД НИСУ ЧУЛИ ЛЕЛЕК ПОГОЂЕНЕ БРАЋЕ, ХОЋЕ ДА УСВОЈЕ ЗАКОН О НАМА, И, ДА НАМ НЕ ДАЈУ НИШТА!!!
Саборци, браћо, ЗАДАТАК НАМ ЈЕ И ОБАВЕЗА ДА ИМ ТО НЕ ДОЗВОЛИМО!!! НЕ СМЕМО ДОЗВОЛИТИ ДА ЛОШИЈИ И ГОРИ ОД НАС ОДЛУЧУЈУ О НАМА!!!
СВИ ОПЕТ У ЈЕДАН СТРОЈ, БРАТСКИ И ВОЈНИЧКИ

Ратни војни инвалиди, ДОЂИТЕ, ПОДРЖИТЕ СВОЈУ БРАЋУ! ИСТЕ ОНЕ КОЈИ СУ ВАС ИЗВЛАЧИЛИ, КОЈИ СУ ВАС ПРЕВИЈАЛИ И ЧУВАЛИ ДОК ЈЕ ВАМА БИЛО ТЕШКО! ПОДРЖИТЕ СВОЈУ БРАЋУ, НЕ ДОЗВОЛИТЕ ДА ВАШИ САБОРЦИ ОСТАНУ ПОПЉУВАНИ!

ПОРОДИЦЕ ПОГИНУЛИХ БОРАЦА, ПРИДРУЖИТЕ СЕ НАМА ПРЕЖИВЕЛИМА, САДА ЈЕ НАМА ТЕШКО! ВАШУ БОЛ МИ РАЗУМЕМО, ОВИ КОЈИ ОДЛУЧУЈУ О СВИМА НАМА НЕ РАЗУМЕЈУ ТУ БОЛ! ПОМОЗИТЕ НАМ ДА СЕ ЗАЈЕДНО ИЗБОРИМО ДА НАС ЈЕДНАКО ПОШТУЈУ И УВАЖАВАЈУ!

РАТНИ КОМАДАНТИ, КОМАНДИРИ, ОФИЦИРИ, СТАНИТЕ НА ЧЕЛО СВОЈИХ ВОЈНИКА ОПЕТ! САДА ЈЕ ВАШИМ ПОТЧИЊЕНИМА ПОТРЕБНА ВАША ПОМОЋ И ЗНАЊЕ! ОДАЗОВИТЕ СЕ НАШЕМ ПОЗИВУ, КАО ШТО СМО СЕ МИ ОДАЗИВАЛИ ВАШИМ ПОЗИВИМА КАД ЈЕ ТРЕБАЛО!

САБОРЦИ ИЗ КРАЈИНЕ И БОСНЕ, ВАС ТЕК НЕ ПРЕПОЗНЈАУ! ДОЂИТЕ СА НАМА У СТРОЈ, БЕЗ ВАС НЕ МОЖЕМО ДА СЕ ИЗБОРИМО ЗА ВАС САМЕ!!!

ГРАЂАНИ СРБИЈЕ, БОРЦИ СУ ВАС БРАНИЛИ, БРАНИЋЕ ВАС ОПЕТ, ЗЛУ НЕ ТРЕБАЛО! ДОЂИТЕ И ВИ, БУДИТЕ УЗ ХЕРОЈЕ РАТОВА ДЕВЕДЕСЕТИХ, СТАНИТЕ РАМЕ УЗ РАМЕ СА НАМА, МИ ЋЕМО ЗНАТИ ДА СЕ ОДУЖИМО!!!

На бранику Отаџбине

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Протест противника антикорона мера и вакцинације у Бечу, затражена оставка премијера Курца

5 (5) У центру Беча данас после подне је одржан протест противника “корона” мера и …

Београд: Комунални инспектори пребили момке који су радили свој посао

4.9 (21) „Претукли су ме комунални инспектори, јер сам им тражио да помере свој џип …

2 Коментара

  1. Жвалави педер мрзи ветеране и борце јер су прави мушкарци што он никад није био.
    Усро се од страха на Јеврејском гробљу у Сарајеву. Плачипичка.

  2. ama ljudi mande te se moljakanja i ponizavanja pred neprijateljima svojim, slugama okupatora, balijom i bolesnikom koji genocid nad Srbijom cini;
    Cast i Otadzbina puskom se brani.
    zar razumevanje i milost se trazi od onih sto su do totalne kapitulacije zemlju doveli, od ucenika skola americkih, nato fasista i satanista, generala koji borbe ne videse, na droge naucenih ko ono sranje davinic il ovaj ficfiric placepicevni i slicnih sranja suntavih, koji borbu na filmu videli kroz oblake dima na kokosinjac smrdeci.
    idite kuci, puske valja cistiti i podmazati, kako VOJSKA radi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend