понедељак , 28 септембра 2020

ПОГЛЕДАЈТЕ СНИМАК Драгић избацио Динкића из „Москве“: Губи се док ти главу нисам откинуо! (видео)

0
(0)

Власник хотела “Москва” Миле Драгић јуче је наочиглед гостију након краћег вербалног обрачуна избацио Млађана Динкића из свог ресторана.

Претећи: Драгић је Динкићу сасуо у лице низ оптужби и увреда

Након што му је неко јавио да у ресторану седи његов дугогодишњи непријатељ, Драгић је око 18 сати пришао столу за којим је седео Динкић са својим гостима из иностранства и на бившег министра финансија сасуо низ оптужби, увреда и претњи. Прво га је оптужио да му је уништио десет година живота и да је уназадио народ Србије својим лажима, позвавши га да „изађу напоље и реше то као мушкарци“.

[youtube url=“https://www.youtube.com/watch?v=4jEohwH6Ppc“] – Што лажеш, дебилу, бре? Не желим више да те видим овде! Ниси добродошао! Ајде, устани и купи се одавде! Ајде, молим те, док нисам направио неку пи***рију! Док ти главу нисам откинуо, јел ти јасно?! Ајде, педала! Немој да те ја избацујем сад! Излази одмах. Стварно не желим да те видим! – изговорио је у даху Драгић Динкићу, који је тихим тоном понављао да он греши. – Ја се извињавам. Жао ми је. Он је направио велику грешку. За моје људе и за моју земљу. Он је лагао. Он је уништио моју земљу. Жао ми је. Није добродошао овде. Молим вас – извинио се на енглеском Драгић људима који су седели са Динкићем. Они су све време само немо посматрали инцидент.

Соррy: Драгић се извињава гостима

– Буди срећан што се овако одиграло – рекао је Драгић, упозоравајући га да га „више не узима у уста“.

Ослобођен оптужби које је пласирао Динкић

Миле Драгић је својевремено био један од главних актера афере „панцир”. Он је био оптужен да је преко своје фирме за производњу војне опреме “Миле Драгић” склопио уговор вредан 6,7 милиона евра, што је био само мали део укупне суме од 176 милиона евра, колико је била тешка комплетна афера.
Афера је откривена 2005. године управо после оптужби Млађана Динкића, тадашњег министра финансија.
Он је тврдио да Драгићева фирма и Војска СЦГ склапају уговор штетан по државу.
Неколико година касније, након што је Драгић због овог случаја био и у притвору, на суду је доказано да је невин.
– Ако држава не гони Динкића који је измислио „пљачку века“, онда ћу ја морати. Уништили су ми све: и фирму, и углед и послове. Опростио бих им можда све, не могу 6.000 радника које сам морао да отпустим – рекао је Драгић после ослобађања.

Динкић му је на то само тихо понављао да он има погрешне информације.

– Назвао си ме лажовом. Свесно си лагао да би мени напакостио. И ја имам погрешне информације, па што ме правиш будалом сада? Јеси лагао?! Шта ниси никада? Па јеси ли рекао да су чарапе 200 евра, јеси ли рекао да војска нема 1.200 пилота? Еј бре, јеси ли ти свестан шта си причао?! Погледај шта си причао! Сети се шта си причао! Јел ти јасно? И рекао сам ти, будеш ли ме икада узео више у уста у животу, ја ти сада дајем своју реч, неће бити без последица! – запретио је Драгић у Динкићу.
Динкић је опет поновио да он греши.

Збогом: Динкић је на крају уз помоћ особља напустио Драгићев хотел

– Ја грешим? Погледај само шта си радио! И погледај само из 2001. када си звао екстрапрофитере, оне са девизама. Погледај, и тамо ме има. Ти си дао то. Чим си после петог октобра дошао, ти си дао то. Ало, бре! Ало, бре! Ти не знаш шта си радио. Ниси вредан разговора! Хвала, тамо су ти врата! Ајде молим те – рекао је Драгић и замолио конобаре да донесу господи јакне. Особље је потом помогло Динкићу да обуче јакну и он је са гостима напустио објекат.

 

Зорица Лазаревић, Блиц

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Динкићев НИП у Вучићевој режији

5 (2) Kада је држава 2006. године продала Моби63 за 1,5 милијарди евра, тадашње власти …

Како ћете сви да фасујете робију због Комерцијалне банке…

0 (0) Међународне финансијске институције које укупно имају 41,47 одсто власништва у Kомерцијалној банци активирале …

11 Коментара

  1. Napokon da ga neko izbaci, a ne da podnese ostavku 😀

  2. Sve je izrežirano…mada mi se obojica ne sviđaju

  3. E Dragicu…svaka ti se pozlatila..evaj treba zbog lazi celog Srpskog naroda na dozivotnu robiju..I to u rudnik po dvanest sati..da vidi muku.

  4. e moj dinkicu gdetije bio onaj kalasnjikov stosi sa njim upado u narodnu banku?:P

  5. ALO, DINKIC TREBA DA ODGOVARA ZA IMOVINU SDK, ZA RADNIKE KOJI SE GODINAMA TUZE SA DRZAVOM, HOCE LI NEKO POKRENUTI TA PITANJA. I JA BIH MOGLA DA BUDEM TAKVA FACA, UPROPASTIM FINANSIJSKI SISTEM DRZAVE I ODEM KAO DA SE NISTA NIJE DESILO.

  6. како сејеш тако жњеш

  7. Mile svaka ti se dala !!! E neka si mu !!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *