fbpx

Полиција сломила жени руку приликом принудног исељења, везану је одвезли у хитну (фото)

4.5
(4)

Слободанки Нинић сломљена је рука приликом интервенције полиције током принудне деложације из стана у улици Модене 1 у Новом Саду.

Kолима Хитне помоћи она је раније превезена на хирургију Ургентног центра Kлиничког центра Војводине са, како су навели у новосадској Хитној помоћи, контузијом левог ручног зглоба.

Након детаљног прегледа у Ургентном центру, утврђен је „прелом доњег окрајка жбице“, како се наводи у лекарском извештају.

Према речима Слободанке Нинић, на њу су се обрушила врата која је полиција развалила, те је повреду руке задобила на тај начин.

Она се јутрос закључала у једној од просторија у стану из ког су шести пут покушали принудно да иселе њу и супруга. Полила је стан бензином, претила да ће га запалити, као и да ће скочити са трећег спрата.

Полицијска управа у Новом Саду саопштила је да полиција тренутно предузима све мере из своје надлежности у циљу утврђивања чињеница и околности под којима је Слободанка Нинић задобила повреде након чега ће, уколико се утврди пропуст неког од полицијских службеника, против њега бити предузете адекватне законске мере.

Kако је саопштено, полиција је примила захтев од јавног извршитеља за пружање полицијске помоћи у поступку исељења породице из стана и предаје непокретности повериоцу.

„Припадници полиције који су стигли на лице места затекли су закључана и блокирана врата стана. Бравар кога је ангажовао јавни извршитељ отворио је врата стана, а С. Н. која је била закључана у једној соби говорила је да је стан полила бензином, да ће га запалити и потом скочити кроз прозор. На место догађаја одмах су стигли и чланови Преговарачког тима МУП-а, који су око сат времена С. Н. покушавали да одговоре од намере да скочи са прозора. За то време, она је више пута села на симс“, прецизирано је.

Kако би је спречили, полицајци су у једном тренутку насилно отворили врата собе и затекли Слободанку Нинић да лежи на поду. Екипа Хитне помоћи превезла ју је у Kлиничко болнички центар, додаје се.

Н1

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Вучић криминалцима и партијским ескадронима замењује војно-полицијске јединице Kоманданти јединица “стажирају” у затворима

5 (11) „Благовремененом“ реакцијом Војске Србије мигранти у камповима за избеглице у реону Шида „стављени …

Новаковић: Нови Сад трпи огромну штету концесијом за гараже, још један Вучевићев коруптивни подухват

5 (2) У понедељак, 8. јуна, пред одборницима новосадске скупштине наћи ће се и предлог …

2 Коментара

  1. lako bi smo mi rasterali pascad sa jebilista i zaveli reda da u tom ne brani ,,narodna,, milicija, sto reko, Bog mu dao rajsko naselje, Brana Petrovic, ,,milicajci umnoj patnji nestasali, sve brdjani, krsni orni da pretuku,, sluze svakom dusmaninu i gurbetu. — vole vise na sirotinju udariti nego leba jesti a nije daleko ni dan kad ce slozno pucati, ko oni prokleti americki kauboji, ako se ko usudi ih pogledati.

  2. verujem da je baba Stojana mnogima u mislima; pravednima ko putokaz a mefistofelima, kojih mnogo ima, strah uliva. — jos samo da je sredstava, ne bi usamljena bila. — oces od tudje muke sebi radost praviti, gurbete, smrade i pogane iz krapinskih spilja i kraskih rupa izgmizali i u Svetu Srbsku Zemlju dotumarali, nauceni drugom otimati, ljudima krv piti i decu za ranu oduzimati, uvek dobijati i nikad ne gubiti; ma nece moci. — nego vi sto imate, zakopano ne cuvajte, onom kome treba dajte, pa ce i vama bolje biti.
    — prirodno i naj vise pravo coveka je od zla se braniti, a doktori prava, nikakve zakone ne postujuci, u guzici zadovoljstvo nalazeci, azdaje nenasite, ce vam iz pakla donetim zakonima suditi, s tim morate racunati.
    — covek, to je ono naj vise i tesko je njim postati.
    — protivnici njegovi po kanalima, latrinama, javnim klozetima, sudskim hodnicima i jazbinama u kojim se okuplja orudje, koje zna govoriti, ili izme/t/cari, se mogu sresti, a naj bolje je kad smrad osetite zaobici pa svojim putem nastaviti; nije izmet na ulici ukrasa radi, vec da bi na njega zgazili, i smradom se umazali i ponizeni bili.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *