fbpx

Полиција у Лучанима, по налогу СНС-а, приводи кандидате опозиције!

0
(0)

Власт у Србији наставља да злоупотребљава све државне службе у партијску сврху, а најновији пример је и злоупотреба полиције, рекао је на конференцији за новинаре лидер Двери Бошко Обрадовић. Kако је рекао Обрадовић, полиција данима не саопштава ко је одговоран за напад на одборницу СНС Наду Јовановић, приводе се кандидати за одборнике Савеза за Србију и не достављају подаци о томе колико је новопријављених грађана у Лучанима.

-Прекјуче је два сата на информативном разговору у полицији провео кандидат за одборника Савеза за Србију Вукашин Вујовић, кога је оптужио заменик председника општине Миливоје Доловић да он стоји иза цепања некаквог билбодра СНС у Kотражи. Два сата држати у полицији на информативном разговору кандидата за одборника опозиције? Где смо то стигли и шта нас још чека од ове власти? Шта је следеће, питао је лидер Двери Бошко Обрадовић.

Он је рекао да правни тим Савеза за Србију разматра могућност да тужи Миливоја Доловића јер је по његовој пријави приведен Вујовић и то са свог радног места.

-Задржан је два сата на информативном разговру са инспекторима који су добили налог из Београда да морају да нађу онога који је наводно оштетио билборд СНС-а у Kотражи. Шта је следеће? После пребијања опозиције, привођења одборника, после свакодневних насловних страна где смо приказани као насилници и лопови, после цртања мета на челима? Шта треба да очекујемо, судбину Оливера Ивановића, питао је Обрадовић.

Лидер Двери је поставио и питање зашто полиција не објављује име особе која је наводно ухапшена због напада на кандидата за одборника СНС Наду Јовановић. Kако је рекао, разлог је тај што се ради о члану СНС-а, кога је председница општине Весна Стамболић јавно похвалила као најактивнијег члана странке.

-Читава варошица у Лучанима зна шта се десило. Из најмање десет извора добио сам потврду и нисам желео да изађем у јавност а да немам апсолутну потврду. Доказ да сам у праву је тај што СНС још увек не сме да саопшти име ухапшеног нападача. Министар полиције Небојша Стефановић је рекао да је нападач ухапшен. Поставља се питање да ли је уопште ухапшен, а друго питање је, ако је ухапшен зашто није саопштен његов идентитет? Па зато што је члан СНС јер је похваљен од Весне Стамболић јер је један од најактивнијих страначких активиста. Насиље је недопустиво. Видели сте како је изгледала шетња 15.000 људи у Београду, без најмањег инцидента. То је опозиција и то је Савез за Србију. Иза нас нема насиља и инцидента. Ми смо протв насиља, поновио је Обрадовић.

Обрадовић је оптужио и ПУ Чачак да данима са саопштава колико су Лучани добили нових становника, односно колико је чланова СНС-а из Војводине пријавило своје пребивалиште у овој општини како би гласали на изборима у недељу.

-Закључен је бирачки списак који има16.400 бирача. Полицијска станица Лучани намерно још увек није одговорила на наше питање, а дужни су били по Закону о доступности информацијама од јавног значаја, колико је новопридошлих грађана Лучана у последњих неколико месеци, колико је људи пријавило своје боравиште у Лучанима, да видимо колико је ту чланова СНС и лажних бирача који ће се појавити само 16. децембра да гласају. Да немају шта да крију зашто нам не би саопштили тај податак, сматра лидер Двери Бошко Обрадовић.

(извор: озонпресс.нет)

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

МУП обезбеђују четири приватне фирме

4.3 (3) Зграду Министарства унутрашњих послова (МУП) Србије у Београду обезбеђују четири приватне фирме, међу …

Фирма бивше државне секретарке МУП-а добила посао обезбеђења објеката МУП-а

5 (7) БПС Секјурити, фирма у власништву Милене Вуковић, бивше државне секретарке МУП-а, добила је …

Један коментар

  1. laze bosko, policijski sindikat ne bi dozvolio zloupotrebu policije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *